O konu da haklısın ama keşke bazı şeyler ellerinde olsa netice de sobeeyi yönlendiren koordine eden bir şirket var malum ''TÜRK TELEKOM''.. Kendilerine göre nereden kar gelirse oraya eser rüzgar,yönetim önlerine gelen projeyi yapmakla mükellefler ama keşke o 5 sene İKV için dolu dolu geçseydi inanın harikalar yaratırdı ekip..Heyecanla bekliyoruz.Seven yazdı: ↑27 Ara 2017 20:525 yıl boyunca rahatlıkla yapılabilirdi hocam ama sıkıntı değil sonuçta bir genişleme gelecek.KRoNicK yazdı: ↑27 Ara 2017 20:49 Bizim yüzümüzden video aceleye geldi bence arkadaşlar,bölgenin tam donanımlı büyük ve son derece tatmin edici olacağını düşünüyorum zaten çemberlitaş bölgesinde de az yerler gösterilmişti lakin daha oyunun yüzde 60'ı bitmiş gibi,gölge efektleri parlamalar vs bittiğini sanmıyorum,ne kadar geç gelirse o kadar iyi,bırakın adamlar içimize sinecek şekilde rahat rahat bölgeyi yapsınlar ne kadar acele o kadar fazla hayal kırıklığı,karşımızdakilerinde insan olduğunu unutmayalım.
Gorgar ne demişti
Genişleme paketini yapmış olmak için yapmayacağız sizleri tatmin edecek bir bölge olacak demişti bu söze karşılık sabırla beklemeye devam.
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
perihan ise güncelleme yayınlanana kadar ölecekmiş de mezarına anca gideriz gibi bi durum var
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Exile
Eleştirmek için çok erken ama ümitliyim sayın Nerull, fakat lütfen tek tip item tipini kaldırın karakterleri biraz kişiselleştirme şansı verin bize, güzel şeyler yapın bu oyuncular sizi yarı yolda bırakmaz...
Bu arada büyü yapabilen fare adamlar gelecektir demiştim , tutturmuşum artık buralar benden sorulur , "bey" diyeceksiniz 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Biz bu oyunu 2008de oynarkende grafiğe bakmadık şimdide bakmayacağız.Yahu eninde sonunda kanlı canlı fare adamlar yeni teknoloji silahlar,zırhlar gördük.Yeni bir düşman edindik,daha önce hançer kullanan fare adam keserken şimdi robotlu fare adamlarla kapışacağız.Ben yine bu faaliyetleri yaparken arkadaşlarımla alacağım hazzı edeceğim muhabbeti bekleyip heyecanlanıyorum,daha hala eleştiri üretme peşindesiniz.Derdi grafik olan varsa daha ne diye oynuyor bu oyunu açıkçası bilemiyorum.