İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

scorper yazdı: 27 Ara 2017 20:18 Herkesin görüşü şöyle:
Hızlıca yapılmıs bir video
Bakınız Yeraltı videosuna bakınız gurub bölgesi videolarına bakınız çemberlitaş videolarına bin kat daha iyi
Çünkü ilk başta sobee logosu çıkıyordu ve o ürtücü müzik başlıyordu burda ise bağıran çağıran bir yaratık
Eski videolar daha etkiliyiciydi emin olun.
Anladıgım kadarıyla bir fare adam ordularıyla mücadele edeceğiz inşallah yeni gelen bölge iyidir kaş yapalım derken orjinallik bozulmaz ama malesef video öyle olmuş eskiyi hazırlayanlarmı yaptı bilmiyorum ama hiç öyle durmuyor
Agzıyla kuş tutsa yaranamaz bu adamlar size şimdi sus ve işine bak
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen BayTerapi »

Hala mı eleştiri be.
kedi
Kullanıcı avatarı
hamit4498
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hamit4498 »

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Yeni itemler için yorumları alalım
Resim
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Bakınız Yeraltı videosuna bakınız gurub bölgesi videolarına bakınız çemberlitaş videolarına bin kat daha iyi
Çünkü ilk başta sobee logosu çıkıyordu ve o ürtücü müzik başlıyordu burda ise bağıran çağıran bir yaratık
Anladıgım kadarıyla bir fare adam ordularıyla mücadele edeceğiz inşallah yeni gelen bölge iyidir kaş yapalım derken orjinallik bozulmaz ama malesef video öyle olmuş eskiyi hazırlayanlarmı yaptı bilmiyorum ama hiç öyle durmuyor
Çemberlitaş videosu kadar kaliteli bir video fakat Çemberlitaş videosundan aldığınız tadı alamamanızın sebebi, Karaköy videosunun hikaye hakkında ayrıntılara girmemesi. Fakat Çemberlitaş çok sevdiğimiz o hikayeye boğuyor bizi. :)
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

BAŞLANGİÇ SESİ DİĞERLERİNİN 100 KATI KADAR GÜZEL KARDEŞİM BİRAZ ZEVK OLSUN YA NASIL Bİ ZEVKSİZSİNİZ BİRADER ÇÖZEMEDİM
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Winterfell »

Kıyafetler değişiklik açısından güzel fakat savaşçının silahları pek beğenmedim çok garip olmuş diğer asalar fena durmuyor.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Dehşete Düştünüz Değilmi ?
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

ben grafikerim kardeşim olmamış ikv facebooktaki yorumlara bakarsanız anlarsınız
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DOĞU

Mesaj gönderen qarizma1313 »

Ben Onu Bunu Bilmiyorum Çok Heyecanlandım
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

KARDEŞİM BU VİDEO TANITIM AMAÇLI ATILMIŞ BİR VİDEO EFEKTLİ VİDEO BENDE PROGRAMLAMA VE GRAFİK ANİMASYON OKUYORUM BAŞLANGIÇ SESİ TAM OTURMUŞ AMA BİRAZCIK DAHA SIZINTI OLSA İYİ OLURDU AMA BU KADARRIDA YETER TEK SORUN BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ NASIL OLDUĞUNU ŞUAN YORUMLARLA OLMAZ BU İŞ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön