MOTUN yazdı: ↑27 Ara 2017 19:02
25 Aralık'ta o kadar soru soruldu cevap vermediniz, duyuru bile yapmadınız. Bu kadar insanın tepki göstermesine sebep oldunuz. Madem hazırdı, niye hazır olduğunu bildirmediniz?
MOTUN yazdı: ↑27 Ara 2017 19:02
25 Aralık'ta o kadar soru soruldu cevap vermediniz, duyuru bile yapmadınız. Bu kadar insanın tepki göstermesine sebep oldunuz. Madem hazırdı, niye hazır olduğunu bildirmediniz?
Tabi kardeş , video aslında 3 yıl önce hazırdı da bizim sabır katsayımız ölçülüyordu
EYUNAL yazdı: ↑27 Ara 2017 19:06Tabi kardeş , video aslında 3 yıl önce hazırdı da bizim sabır katsayımız ölçülüyordu
SPIEGLEIN yazdı: ↑27 Ara 2017 19:13
Bundan önce 25. Aralığın hesabını verin!!!
Demek istediğim o değil. 25 Aralık'ta forumu görüntüleyen 200 kişiye en azından videonun hazır olduğu ve 1 hafta içinde yayınlanacağı bildirilebilirdi.
bu tanıtım 25 aralıkta gelicekti benim tahminim fakat son ana kadar beklediler yetiştirelim diye aksilik oldu sanırım yetişmedi onun içinde 25 aralık için duyuruyuda yapamadılar malum aksilik olunca
AnaToLia yazdı: ↑27 Ara 2017 19:15
bu tanıtım 25 aralıkta gelicekti benim tahminim fakat son ana kadar beklediler yetiştirelim diye aksilik oldu sanırım yetişmedi onun içinde 25 aralık için duyuruyuda yapamadılar malum aksilik olunca
1.İhtimal: Video tam hazır değildi isyan çıkınca hemen yayınlamak zorunda kaldılar.
2.İhtimal: O gün forumun çökeceğini bildikleri için bilerek geç yayınladılar.
Fareleri sevin!
Teknik sorunlar nedeniyle bir süre bu hesabımda olacağım
Çılgın Robot CHAPPİE