Teaser değil de trailer gelmesi [Kapsamlı Güncelleme]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Teaser değil de trailer gelmesi [Kapsamlı Güncelleme]

Mesaj gönderen Sora »

Key Difference: A teaser is always less than a minute, sometimes 13 seconds or 50 seconds. A trailer lasts can last anywhere from 1 minute to 3 minutes.

Yukarıda yabancı bir siteden okuduğum trailer ve teaser farkının tanımı görüyorsunuz. Kısaca şunu söylüyor: Teaser 1 dakikadan azdır, trailer 1-3 dakika arası olabilir.

Yani Trailer süresi > Teaser süresi

Nerull dün bir kullanıcıya, bizde teaser olmaz olsa olsa trailer olur demişti. Kullanıcı da Arz ve Lodos Teaser ismli videoyu atmıştı. Nerull ise gelecek güncelleme için diyorum demişti.

Gerçekten de baktığımızda arz ve lodos teaser videosu 1 dakikadan az olmasa da 1:27 gibi kısa bir süreye sahip.

Resim

Benim yorumum: Arz ve Lodos'tan daha büyük ve kapsamlı bir güncelleme bizi bekliyor.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Teaser değil de trailer gelmesi [Kapsamlı Güncelleme]

Mesaj gönderen Serinplay »

Bence biz onu bekliyoruz.
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Güzel analiz. Daha önce forumda görmediğim kadar mantıklı bir yaklaşım. Ben de büyük ve kapsamlı bir bölge bekliyorum ancak açıkçası bu noktadan yola çıkarak böyle bir sonuca ulaşamazdım.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Uzun süredir forumda güncellemeyle alakalı gördüğüm konulardan bıkkınlık geldi lakin sen farklı ve mantıklı bir yaklaşım yakalamışsın.
Kullanıcı avatarı
sultanahmet660
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Nizam-ı Zen

Mesaj gönderen sultanahmet660 »

Plafect00 yazdı: 27 Ara 2017 16:25 Güzel analiz. Daha önce forumda görmediğim kadar mantıklı bir yaklaşım. Ben de büyük ve kapsamlı bir bölge bekliyorum ancak açıkçası bu noktadan yola çıkarak böyle bir sonuca ulaşamazdım.
Nerden yola çıkmış, nereye varmış, nasıl ulaşamazdın, küçümseme kendini bu kadar :D ayrıca teaser, trailer ne farkeder. İzmirliler de simite gevrek diyor, karnını doyurduğu sürece adı önemli değil.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Plafect00 yazdı: 27 Ara 2017 16:25 Güzel analiz. Daha önce forumda görmediğim kadar mantıklı bir yaklaşım. Ben de büyük ve kapsamlı bir bölge bekliyorum ancak açıkçası bu noktadan yola çıkarak böyle bir sonuca ulaşamazdım.
Ben de en azından büyük fragman değil de parça parça küçük fragmanlar sonunda büyük tanıtım yani teaser videosu gelebilir demiştim bir konuda :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Her ne olursa olsun, bu yoldan sapmaya başlayan kitleye karşı her ikisinden biri getirilmeli.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kskberkay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Börteçin

Mesaj gönderen Kskberkay »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 16:17 Bence biz onu bekliyoruz.
Güldürdün kardeşim😂
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
LadyGAGA
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Sora yazdı: 27 Ara 2017 16:08 Key Difference: A teaser is always less than a minute, sometimes 13 seconds or 50 seconds. A trailer lasts can last anywhere from 1 minute to 3 minutes.

Yukarıda yabancı bir siteden okuduğum trailer ve teaser farkının tanımı görüyorsunuz. Kısaca şunu söylüyor: Teaser 1 dakikadan azdır, trailer 1-3 dakika arası olabilir.

Yani Trailer süresi > Teaser süresi

Nerull dün bir kullanıcıya, bizde teaser olmaz olsa olsa trailer olur demişti. Kullanıcı da Arz ve Lodos Teaser ismli videoyu atmıştı. Nerull ise gelecek güncelleme için diyorum demişti.

Gerçekten de baktığımızda arz ve lodos teaser videosu 1 dakikadan az olmasa da 1:27 gibi kısa bir süreye sahip.

Resim

Benim yorumum: Arz ve Lodos'tan daha büyük ve kapsamlı bir güncelleme bizi bekliyor.
Geldi..... Uyanın
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Ben de tez elden video izlemek isteyenlerdenim faka şuan biraz tereddüte düştüm.Bu sefer yönetimi değil bizleri eleştireceğim.Belliki 25 Aralık gününe yetişmedi trailer ondan oldu bu gecikme.Ama eğer sırf bizden bu kadar tepki geldi diye alelacele bişey yapıp kafalarındaki videoyu tam ortaya çıkaramazlarsa diye çok endişe ediyorum.Umarım böyle birşeye sebep olmamışızdır.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön