Onemli ayrinti ( Eminonu- Karaköy baglantisi)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Onemli ayrinti ( Eminonu- Karaköy baglantisi)

Mesaj gönderen noctiluca »

Arkadaslar selam, soyle birsey geldi aklima, simdi karakoyun gelecegi asikar, eminonuden karakoye bir sekilde gecilecek, simdi her iki bolge de tarafsiz bolge degilse her giris cikista sifacinin gazapi, savascinin ofansi defansi, saglik cemberi cklar direncler vs hersey sifirlanacak ve guncelleme geldikten sonra asiri yogun olur diye tahmin ediyorum, sifacilarin girip cikarken yasamalari soz konusu olamaz ozellikle gazaplarin, cunku gazapi acinca zaten kudrer 50ye kadar iniyor. Bir zehir bir asit atsa bitti kudreti. Heal olan sifacilari saymiyorum, direncler cklar cemberler full gidecek,

1. Tavsiyem, eminonu ike karakoyu ayni 3d dizayn icinde yapmak ve birlestirmek olabilir ama bu sefer de eminonu haritasi cok buyuk olacak dolayisiyla meteordan veya farkli bolgelerden eminonuye geciste daha fazla bekleme suresi olacak

2. Tavsiyem ise labirentteki kitabeye giristeki orumcek butonu gibi yukleme ekrani cikmadan direkt isinlayabilir boylece efsunlar kaybedilmez
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Onemli ayrinti ( Eminonu- Karaköy baglantisi)

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Bazen sadece post kasmak için böyle konular açtığınızı düşünüyorum. Hangi bölgeye girer girmez bir yaratık sana saldırıyor bana sadece bunu söyle. Eminönü? Meteor? Çemberlitaş? Migrat? Hol? Ada? Yeraltı? Kafana mantıklı gelen birşeyi yazmadan önce biraz düşün sonra paylaş.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ed67ed
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ed67ed »

noctiluca yazdı: 27 Ara 2017 04:54
1. Tavsiyem, eminonu ike karakoyu ayni 3d dizayn icinde yapmak ve birlestirmek olabilir ama bu sefer de eminonu haritasi cok buyuk olacak dolayisiyla meteordan veya farkli bolgelerden eminonuye geciste daha fazla bekleme suresi olacak

2. Tavsiyem ise labirentteki kitabeye giristeki orumcek butonu gibi yukleme ekrani cikmadan direkt isinlayabilir boylece efsunlar kaybedilmez
Tavsiyelerine bilgim dahilinde cevap vermeye çalışayım.

1. Eminönü ve Karaköy'ü (Gelecek bölgenin bu olup olmadığını bilmiyoruz!) birleştirmek zannedildiği gibi basit bir işlem değil. Harita içerisindeki tüm her şeyin tekrardan kodlanması gerekiyor ki hali hazırda çalışan bir harita için bunu yapmak sıfırdan yapmaktan daha zor. Tüm giriş çıkış yerleri, npc yerleri, yaratık yerlerinin tekrardan yapılandırılması gerekir ki bu da çok uzun bir işlemdir. Bunun olacağını %99 zannetmiyorum. Yeni gelecek bölge kesinlikle ayrı bir harita olacaktır.

2. Labirent'teki kitabeyi örnek vermişsin. Burada yanlış bildiğin bir konu var ki o da şudur. Labirent'te Örümcek Sembolü'nden ışınlandığında harita değiştirmiyorsun. Sadece haritadaki yerin değişiyor. Bunu Çemberlitaş'da 1. bölgeden 2. bölgeye geçiş veya Gaffar'ın bulunduğu odaya giriş olarak düşünebilirsin. Sadece Labirent'teki ışınlanma daha uzak olduğu için farklı bir bölge izlenimi yaratıyor olabilir.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Öncelikle Karaköy'ün geleceği kesin değil.Böyle bir şey düşünen birini ilk kez görüyorum.Bölge değiştiren birinin zaten yetenek etkileri silinir ne var bunda yıllardır böyle ? Öldü diyelim oyunun sonu değil ya sancağında dirilir tekrar.Mevcut bölgeyi 2 katına çıkarmak ise :unamused:
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

kerimcan123 yazdı: 27 Ara 2017 07:16 Bazen sadece post kasmak için böyle konular açtığınızı düşünüyorum. Hangi bölgeye girer girmez bir yaratık sana saldırıyor bana sadece bunu söyle. Eminönü? Meteor? Çemberlitaş? Migrat? Hol? Ada? Yeraltı? Kafana mantıklı gelen birşeyi yazmadan önce biraz düşün sonra paylaş.
Bence sen post kasiyorsun, ben yaratiktan bahsetmiyorum, arz lodos kavgasindan bahsediyorum ki ayrica meteors girince yaratik saldiriyor o da ayri bir konu
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön