25 Aralık benim için önem taşıyan bir gündü gerek oyun ve gerek bunca yılımı verdiğim bir oyun sonuçta.
Hatta ben bu oyunla büyüdüm sizler gibi yeri geldi güldük,sevindik,üzüldük her duyguyu bir şekilde tattık bu oyunda. Bizim için oyunun özel günleri vardır ve bu özel günlerde birşeyler beklemek en doğal hakkımız gibi görüyorum.
En azından bir başlık açılıp siz değerli oyuncularımız ile bir yılı daha geride bıraktık nice yıllara. Gibi birşey bekliyordum en azından ve bunu hak ediyoruz herşeyden önce.
Evet güncelleme adına hiç bir şey yok ortada. Biz oyunculara bir şeyler sunulmalı ''Arkadaşlar bu adımlar doğrultusunda ilerliyoruz gelecek güncelleme için şunları ve şunları düşünüyoruz.
En basiti Gorgar Yeni eklenti paketini kimler yapıyor adlı konuda bir kaç ekipten fotoğraflar veya bir kısa video tadında bir paylaşım ile bazı şeylerin önüne geçilebilirdi.
Her şeyden bir haber ilerliyoruz sonumuzu tam olarak bilmeden
Gelelim facebook bildirisine
İkv için 25 aralık,Açık beta ile sizlerle ulaştığımız ve oyun tarihçemizde büyük yıkımların yaşandığı bir anma günüdür. Ne güzel bu günden bahsedilmiş okurken seviniyordum kii.
Bugüne özel resmi bir duyurumuz olmayacak. Yazısını görene okuyana kadar ne güzel bir giriş ve böylesine bir günde bir duyuru bir önem arz eden bir durum yaşamayacağız veya yapmayacağız işte.
Ek olarak tanıtım videosundan bahsedilmiş,keşke bahsetmeseymişsiniz.
Şimdi gelelim bu önemli günde bir duyuru yapılmamasına veya bir açıklama olmamasına.
Ne kadar güzel değil mi böylesine önemli bir günümüz var toplanabileceğimiz bir gün amaçsız şekilde toplanıyorduk zamanında zatende.
En azından işte böylesine bir günde girildi birşeyler yapıldı olacaktı.
Neden diye sormak istiyorumda sanırım izindelermiş.