Merhaba arkadaşlar.
Herkes 25 aralık ile ilgili ''Video,Resim,Yazı,Açıklama,Bölge,Güncelleme''gibi şeyler bekliyordu ve istiyordu.
Forumda az çok tanıyan gören veya oyuncu bilen arkadaşlar vardır forumda pek konu açmam ama aktif olarak dolaşıyorum yakından takip ediyorum.
Sizlere şunu sormak istiyorum bu sorum Yönetimdeki arkadaşlar içinde geçerlidir. Böyle bir günde yönetimdeki arkadaşları oyunda görmek istemezmiydik. Oturmak kalkmak anlamsız şekilde peşlerinden koşmak hatta!
Benim gibi düşünen arkadaşlar vardır. ''Güncellemeden,videodan,resimden'' daha önemli olan şey bu günlerde sizi oyunda görmek vakit geçirmek gerekirken Ve böylesine özel bir günde görememek ? Gerçekten çok üzücüydü benim için. Benim düşüncelerim bu yöndeydi Güncellemedir,resimdir,videodur bunları pek umursamadım umursamayıda düşünmüyorum. Önemli olan bu özel günde oyunda bizlerle birlikte olmanızdı ve OLMADINIZ.
Birazdan bu konumu kaldırırlar daha önce sildikleri iletilerim gibi.Benim gibi düşünen arkadaşlar vardır. ''Güncellemeden,videodan,resimden'' daha önemli olan şey bu günlerde sizi oyunda görmek vakit geçirmek gerekirken Ve böylesine özel bir günde görememek ? Gerçekten çok üzücüydü benim için. Benim düşüncelerim bu yöndeydi Güncellemedir,resimdir,videodur bunları pek umursamadım umursamayıda düşünmüyorum. Önemli olan bu özel günde oyunda bizlerle birlikte olmanızdı ve OLMADINIZ.