Dün Akşam saatler Yer Meteor Çemberlitaş önü genelde boş olan sunucumuzda etkinlik vaktiydi bütün gece Gaffar kesmemize ragmen Veli Agama bir şeyler düşüremedik neyse darısı bu akşama
Sevgiyle Kalın
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Dün Akşam saatler Yer Meteor Çemberlitaş önü genelde boş olan sunucumuzda etkinlik vaktiydi bütün gece Gaffar kesmemize ragmen Veli Agama bir şeyler düşüremedik neyse darısı bu akşama
Sevgiyle Kalın
aklımı çeliyorsunuz sayın abdullah ağabey !
eminönünden gelmeyi düşünüyorum aranızda yer varsa tabi
Karargahxserdar ..
Sevgiyle Kalın
aklımı çeliyorsunuz sayın abdullah ağabey !
eminönünden gelmeyi düşünüyorum aranızda yer varsa tabi
Karargahxserdar ..
Sarıölüm(İbo) geldi Serdar buyur gel Numanı da bulup getiriyorum zaten Gaffar zamanı buyusu ile şifası burada hala
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Kral seni hatırlıyorum. Tılsım dan eski dostlarla muhabbet amaçlı bir gün aranıza katılmak isterim. Özelden numaramı bırakabilirim bir gün toplanıp birşeyler yapma kararı alırsanız dizili şifacım ile aranıza katılırım.