Olayı çözdüm beyler
- crom
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Paradox
Re: Olayı çözdüm beyler
bu adamlar mesai ile çalışan adamlar. saat 5'e kadar bir şey yayınlanmazsa pek bir şey beklememek gerek. kaldı 2 saat.
19:56
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Bence saat gün falan takmıyorlar pek, çok da şey yapmamak lazımsaglam yazdı: ↑25 Ara 2017 02:43 Evet madem yönetim olarak şifreli ya da özel tarihli şeyler yapmayı seviyorlar, haliyle bunu tam yapacak olabilirler.Evet, yaklaşık 2.5 saattir 25 aralıktayız ama şunları hesaba katabiliriz:
1) Öncelikle o paylaşımın bi amacı olmalı diyorum: "PAYLAŞIM YAŞAM VE EMEKLİLİK" aşağısındaki tarih:
25 Aralık 1941 yani bugün içinde saat 19.41de yayınlarlarsa teaseri, bence mükemmel olur.
E tabii ki 2. Olarak da:
2)Meteor afetinin gerçekleşme tarihi: 25 Aralık 1956.
Yani bugün içinde saat 19.56da da olabilir.
Bunlar benim varsayımlarım.Yani bugün rastgele bi saatte de yayınlayabilirler belki de o gün bugün değildir.Herneyse
İyi forumlar...
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Hocam bu kadar da paranoyak olmayalım lütfen.CIZIK yazdı: ↑25 Ara 2017 15:0019:41 veya 19:56 sahaf necmininde yanındaki duvarda asılı duran tabloda saat kaç?saglam yazdı: ↑25 Ara 2017 02:43 Evet madem yönetim olarak şifreli ya da özel tarihli şeyler yapmayı seviyorlar, haliyle bunu tam yapacak olabilirler.Evet, yaklaşık 2.5 saattir 25 aralıktayız ama şunları hesaba katabiliriz:
1) Öncelikle o paylaşımın bi amacı olmalı diyorum: "PAYLAŞIM YAŞAM VE EMEKLİLİK" aşağısındaki tarih:
25 Aralık 1941 yani bugün içinde saat 19.41de yayınlarlarsa teaseri, bence mükemmel olur.
E tabii ki 2. Olarak da:
2)Meteor afetinin gerçekleşme tarihi: 25 Aralık 1956.
Yani bugün içinde saat 19.56da da olabilir.
Bunlar benim varsayımlarım.Yani bugün rastgele bi saatte de yayınlayabilirler belki de o gün bugün değildir.Herneyse
İyi forumlar...![]()
![]()