Tank bir savaşçının muazzam hasarlar çıkarması MMORPG'ye terstir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Tank bir savaşçının muazzam hasarlar çıkarması MMORPG'ye terstir

Mesaj gönderen scorper »

tamamen katılıyorum tamamen.
INQUISITORx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen INQUISITORx »

Serinplay yazdı: 24 Ara 2017 14:23
INQUISITORx yazdı: 24 Ara 2017 14:21 Def 23 kullanmayan, daha doğrusu kullanmayı beceremeyip ofans oynayan biri olarak, Bir büyücünün tek başına gezmesi ve Zırh kırabilmesinin de mmorpg ye ters olduğunu düşünüyorum. Tartışılacak ve eleştirilecek, saçma bulunacak çok şey var. Misal kimse şunu demiyor. Def 2 3 lü adamın zırh limiti 75 olup hasarı muazzamken, ofansın niye yüzde 30 ? Büyücü tamamlayabiliyor mu bilmiyorum ama tamamlayamıyorsa onun limiti niye yüzde 75. Çok mantık hatası var oyunda. Bence zırh kıran bi fiziksel büyü, 2 meteorit attıktan sonra çok fazla vurması, defansiften çok daha saçma.
3'üncüsünü atamadan ölüyorlar zaten.
Defansife takılma. Ofansla geldiğimi farz edelim. 3. sünde ölüyorum deparım yoksa yaklaşamadan katlanarak hasar yiyorum. Gibi gibi şeyler. Def 2 3 tılsımlı bir karakterin zırh limitinin düşmesi gerekiyor. Artık tılsıma mı eklerler yoksa başka bi yere mi bilemem. Dengeleme ancak böyle olur. Bir insan çok vurup çok az hasar yer mi ya.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

manyetix yazdı: 24 Ara 2017 14:19 Lolde ww ile adc ve middeki büýüculeri 5 kişi arasından alıp tf kazandırdığım çok olmuştur hemde sadece bir ulti ile tek tuş.
Lol bir mmorpg değil ve çok farklı yetenekler , kombolar vs. var.Ve senin dediğin durumun oluşması için karakterinin kasmış olması gibi bir çok koşul lazım.Eğer adc kasmış ise zırh delme , saldırı hızı , can çalma gibi avantajları sayesinde ve iyi oynar ise o kazanacaktır.Ayrıca bir takım oyunu olduğu için diğer oyuncularda onu koruyabilir.Ve suikastçi karakterlerin rolünü anlatıyorsun.Kısa sürede yüksek hasar çıkartıp karşı takımın hasarcılarını ortadan kaldırırlar.Ama yeteneklerini boşa atarlar ise savunmasız kalabilirler.Hasarcılar genelde canları ve zırhları azdır ama İKV'de ki gibi öyle her önüne gelenden tek yemezler.Farklı farklı kaçış yetenekleri var.Lol gibi mekanikleri olan bir oyunu , İKV gibi düz mekaniklere sahip olan bir oyunla karşılaştıramayız.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Büyücülerin konsla verdiği hasara karşılık Def 23 az bile.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

manyetix yazdı: 24 Ara 2017 14:19
makmeden yazdı: 24 Ara 2017 12:06 Evet bu böyledir. Yıllardır oynadığım MMORPG lerin hiçbirinde tanklar muazzam hasarlar çıkarıp bir sınıfı 2 vuruşta kesemez. O tanktır. Grup oyuncusudur. Gelen hasarı engelleyip şifacı grubundan destek alır. Hasarı engellerken grubundaki yüksek hasar vuran karakterlerin rahat etmelerini sağlar. Ama hiçbir zaman tek başına muazzam hasarlar çıkarıp 5 kişinin arasına dalıp 1 ini alıp çıkamaz. Bu oyun yapısına, PvP dengesine, MMORPG'ye terstir.

Bunun bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.

Sırf bu yüzden oyunu bırakan saygı gören çok eski oyuncular var. Oyuna yıllarını vermiş tüm karakterleri epesi buluşma setleri full adamlar tanıdım bu saçmalık için bırakan. O adamda bilir DEF23 alıp koşuşturmayı ama bu oyunun ahlakına terstir arkadaş.
Lolde ww ile adc ve middeki büýüculeri 5 kişi arasından alıp tf kazandırdığım çok olmuştur hemde sadece bir ulti ile tek tuş.
O biraz oynadığın ligin tahta V olmasıyla alakalı olabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
ReBeLLioNs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ReBeLLioNs »

Yorumların tamamının, sadece meteorit yeteneği göz önünde bulundurularak yapıldığı kanaatindeyim. Eksisiyle artısıyla bir çok yeteneği göz önünde bulundurmayan arkadaşların "Bu da böyle böyle olmalı yoksa bu oyunu oynamam." diyerek sitemde bulunmasının sebebi de yine bu durumdan kaynaklanıyor. Kutup tılsımı takıp, kutuba 1 puan veren Ateş çemberi kullanan büyücülerden neden bahsedilmiyor; tesla 3 kullanarak dünya kadar hasarı sadece yardımcı ile veren büyücüler; y2 ile karakter harici bir hedefe vurup yakınındaki karaktere sektirme sebebiyle normal vereceği hasarın en az 3-4 katını veren elektrikçi büyücülerden?
(Burada büyücü örneği vermemin sebebi sadece büyücü - savaşçı kıyaslaması yapılmasıdır.)

Daha önce de yazdığım bir kaç yorumda belirttim. Eğer bir karakteri göz önünde bulunduruyorsanız tek yetenek üzerinden yargılamak son derece yanlış bir tutum. İyi oyunlar.
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!

:trident: NIKOLAI*

“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
Kutto
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İttihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Kutto »

ReBeLLioNs yazdı: 24 Ara 2017 16:42 Yorumların tamamının, sadece meteorit yeteneği göz önünde bulundurularak yapıldığı kanaatindeyim. Eksisiyle artısıyla bir çok yeteneği göz önünde bulundurmayan arkadaşların "Bu da böyle böyle olmalı yoksa bu oyunu oynamam." diyerek sitemde bulunmasının sebebi de yine bu durumdan kaynaklanıyor. Kutup tılsımı takıp, kutuba 1 puan veren Ateş çemberi kullanan büyücülerden neden bahsedilmiyor; tesla 3 kullanarak dünya kadar hasarı sadece yardımcı ile veren büyücüler; y2 ile karakter harici bir hedefe vurup yakınındaki karaktere sektirme sebebiyle normal vereceği hasarın en az 3-4 katını veren elektrikçi büyücülerden?
(Burada büyücü örneği vermemin sebebi sadece büyücü - savaşçı kıyaslaması yapılmasıdır.)

Daha önce de yazdığım bir kaç yorumda belirttim. Eğer bir karakteri göz önünde bulunduruyorsanız tek yetenek üzerinden yargılamak son derece yanlış bir tutum. İyi oyunlar.
Son derece haklı. 👍👍

IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
Kullanıcı avatarı
emrecelik54
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI

Mesaj gönderen emrecelik54 »

Hayatın doğal akışına aykırıdır aynı zamanda
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Dawnguard yazdı: 24 Ara 2017 16:38
manyetix yazdı: 24 Ara 2017 14:19
makmeden yazdı: 24 Ara 2017 12:06 Evet bu böyledir. Yıllardır oynadığım MMORPG lerin hiçbirinde tanklar muazzam hasarlar çıkarıp bir sınıfı 2 vuruşta kesemez. O tanktır. Grup oyuncusudur. Gelen hasarı engelleyip şifacı grubundan destek alır. Hasarı engellerken grubundaki yüksek hasar vuran karakterlerin rahat etmelerini sağlar. Ama hiçbir zaman tek başına muazzam hasarlar çıkarıp 5 kişinin arasına dalıp 1 ini alıp çıkamaz. Bu oyun yapısına, PvP dengesine, MMORPG'ye terstir.

Bunun bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.

Sırf bu yüzden oyunu bırakan saygı gören çok eski oyuncular var. Oyuna yıllarını vermiş tüm karakterleri epesi buluşma setleri full adamlar tanıdım bu saçmalık için bırakan. O adamda bilir DEF23 alıp koşuşturmayı ama bu oyunun ahlakına terstir arkadaş.
Lolde ww ile adc ve middeki büýüculeri 5 kişi arasından alıp tf kazandırdığım çok olmuştur hemde sadece bir ulti ile tek tuş.
O biraz oynadığın ligin tahta V olmasıyla alakalı olabilir.
En son bıraktığımda elmas 2 ydim.
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Serinplay yazdı: 24 Ara 2017 14:30
manyetix yazdı: 24 Ara 2017 14:19 Lolde ww ile adc ve middeki büýüculeri 5 kişi arasından alıp tf kazandırdığım çok olmuştur hemde sadece bir ulti ile tek tuş.
Lol bir mmorpg değil ve çok farklı yetenekler , kombolar vs. var.Ve senin dediğin durumun oluşması için karakterinin kasmış olması gibi bir çok koşul lazım.Eğer adc kasmış ise zırh delme , saldırı hızı , can çalma gibi avantajları sayesinde ve iyi oynar ise o kazanacaktır.Ayrıca bir takım oyunu olduğu için diğer oyuncularda onu koruyabilir.Ve suikastçi karakterlerin rolünü anlatıyorsun.Kısa sürede yüksek hasar çıkartıp karşı takımın hasarcılarını ortadan kaldırırlar.Ama yeteneklerini boşa atarlar ise savunmasız kalabilirler.Hasarcılar genelde canları ve zırhları azdır ama İKV'de ki gibi öyle her önüne gelenden tek yemezler.Farklı farklı kaçış yetenekleri var.Lol gibi mekanikleri olan bir oyunu , İKV gibi düz mekaniklere sahip olan bir oyunla karşılaştıramayız.
Ona bakarsan 1 şifacı 1 büyücü de bir def23 ü çok kolay kesebilir. Bir buyucüyü koruyan savaşçı ve şifacı olabilir. 2 şifa 4 def23 mü kazanır 2 şifa 4 buyücümü. Ama siz ikvyi nedense takım oyunu olarak görmüyorsunuz. Hep 1 vs 1 olarak değerlendiriyorsunuz. Ben klan savaslarında def oynamayı sevmiyen birisiyim aksine cember ve fizik büyü oynamak zevkli oluyor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön