Yeniden Başlamak..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
UzaylInsan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Yeniden Başlamak..

Mesaj gönderen UzaylInsan »

Merhaba İKV Oyuncuları, hocam baştan ikv'ni n betasından beri oynayan ama bir süre sonra bıkıp hırsızlık grupculuk gibi sebeplerden tek başıma görev yapmaktan bölgelere full olmama rağmen bir süre sonra sende bu eksik diyip almayan kişilerden sıkıldım ve bıraktım. işin aslı forumda yeni bölge 59.seviye diye birşeyler gördüm ve yeniden dönmek istedim tek sorun var tüm karakterlerim lonca içerinde dağıtıldı ve şu anda 0'ım ne önerirsiniz gelsem elimden tutacak birileri var mı bi yardım edin :) saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Yeniden Başlamak..

Mesaj gönderen Lahza »

Sadece sana tavsiye vermek istiyorum, bu oyunda kimseye güvenerek yola çıkma, kendin başla kendin geliş kendin hareket et, bir süre sonra güzel bir lonca bulup, lonca ortamınla fazlasıyla kaynaşırsın zaten, başlangıç için tek başınasın bunu unutma ve başlamak bitirmenin yarısıdır, en kısa zamanda herkes kadar gelişirsin.
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ERSEN »

UzaylInsan yazdı: 23 Ara 2017 16:35 Merhaba İKV Oyuncuları, hocam baştan ikv'ni n betasından beri oynayan ama bir süre sonra bıkıp hırsızlık grupculuk gibi sebeplerden tek başıma görev yapmaktan bölgelere full olmama rağmen bir süre sonra sende bu eksik diyip almayan kişilerden sıkıldım ve bıraktım. işin aslı forumda yeni bölge 59.seviye diye birşeyler gördüm ve yeniden dönmek istedim tek sorun var tüm karakterlerim lonca içerinde dağıtıldı ve şu anda 0'ım ne önerirsiniz gelsem elimden tutacak birileri var mı bi yardım edin :) saygılarımla
Eğer oyuna verecek zamanın ya da paran yoksa zorlanabilirsin. Çünkü 0’dan başlayıp her şeyi dizmek kolay iş değil gerçekten. Günde 1 2 saat oynayıp para yatırmayarak baya zor dizersin. Fakat zamanım var dizerim dersen zaten hiçbir şey önünde duramaz :) Hoşgeldin.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
UzaylInsan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Paradan pek fazla sıkıntım olmaz zaman dersek aşçı olarak pek yok sadece grup bölgelerindeki bu sohbetleri özledim, sorum sadece bu oyunda yokmu gel biz yardım ederiz şu sunucuda başla diyen birileri, iyi hatırlarım madenlerde kaç gece sabahladığımı
Kullanıcı avatarı
mutlulukmuodane
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen mutlulukmuodane »

Öncelikle tekrardan hoşgeldin aramıza. Şu an oyunun en yoğun sunucuları eminonu , teşkilat ve beyaz köşk. Kuklacı bu sunucuları takip ediyor. 0'dan başladığın için bu sunuculardan birinde başlamanı öneririm.
hakan1507
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen hakan1507 »

Teşkilatta başlarsan elimden geldiğince yardımcı olurum. :relaxed:
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Eminönü sizin için en iyi yer olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Maddi olarak desteğim pek olmaz ama her türlü görevine yardımcı olmaya çalışırım. Tek düzelikten sıkıldım artık oyunda. Yeni bir insanla tanışmak güzel olur. Sunucum Eminönü.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
UzaylInsan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Bubyo yazdı: 24 Ara 2017 12:08 Maddi olarak desteğim pek olmaz ama her türlü görevine yardımcı olmaya çalışırım. Tek düzelikten sıkıldım artık oyunda. Yeni bir insanla tanışmak güzel olur. Sunucum Eminönü.
Eğer cidden yardım ederseniz oyundakini Nick veya özelden mesaj ile bilgi verme şansınız var mı ? Tekrardan teşekkür ederim maadi desteğe pek ihtiyacım olmaz grup bölgerine full yoksa gelme kardeşim diyecek tiplerden bıktım diye bıraktım 1 ayakkabı eksik 20 büyü hasarı eksik almıyorlar diye yıldım grup bölgesinden düşen bişeyi ben nasıl girmeden tamamlayim soru budur
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Eminönü'nde şifacı olarak başlamanı tavsiye ederim.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön