Oyun akıcı değil !
- cezateam06
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: yok
Oyun akıcı değil !
Eminönü sunucusunda son 1 haftadır oyun akıcı değil.Aslında kasma felanda yok gibi ama birşey var gibi sizdede aynısı oluyor mu ?

- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Oyun akıcı değil !
viewtopic.php?f=100&t=145653cezateam06 yazdı: ↑24 Ara 2017 10:27 Eminönü sunucusunda son 1 haftadır oyun akıcı değil.Aslında kasma felanda yok gibi ama birşey var gibi sizdede aynısı oluyor mu ?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Gözle görülür bir gecikme var ama sayın yöneticilerimiz uçtukları karakterler ile test yapıyor olmalı ki her hangi bir sorun yok diyorlar.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Hafif bir gecikme söz konusu. Slotların hızı düzenlendi, bu sefer oynanış bir patlak verdi. 
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Akıcılık degil birseyler var oyunda
Bakın 14 / 0 yenildigim buyucu savasçi Vs sini anlatacagim Ben savasciyim ofansif dovusme 2 3 depar I ofans ve dikkat I tilsimlarim full bicak itemlerle bu itemleri ve tilsimlari degersizlestiren ise oyunun akici olmamasi.. baslangicta depar attim zihin yedim deparimi sureye soktum 34 saniyeden basladi 12 saniye zihin yedim 22 saniye oldu depar surem sonrasinda dikkat dagitmayla yaklastirdim durdurma attim.. tabiii zihinden ciktiktan sonra adam kons acti bende sarsilmaz sure 15 e falan indi durdurmayi attiktan sonra ... bu arada canim 60larda ve bir tane bile vuramamisim deparin gelmesini bekliyorum zaten akıcı olsa vurur alirim neyseee durdurmada kutuba girdim 10 saniye . Depar surem geldi 40 candayim bastim kaciyor adam tabii dikkat attım space tusuna basip kastirmadan sadece buyunun gittigi yonun onune tikladim sonucta öldüm
Bakın 14 / 0 yenildigim buyucu savasçi Vs sini anlatacagim Ben savasciyim ofansif dovusme 2 3 depar I ofans ve dikkat I tilsimlarim full bicak itemlerle bu itemleri ve tilsimlari degersizlestiren ise oyunun akici olmamasi.. baslangicta depar attim zihin yedim deparimi sureye soktum 34 saniyeden basladi 12 saniye zihin yedim 22 saniye oldu depar surem sonrasinda dikkat dagitmayla yaklastirdim durdurma attim.. tabiii zihinden ciktiktan sonra adam kons acti bende sarsilmaz sure 15 e falan indi durdurmayi attiktan sonra ... bu arada canim 60larda ve bir tane bile vuramamisim deparin gelmesini bekliyorum zaten akıcı olsa vurur alirim neyseee durdurmada kutuba girdim 10 saniye . Depar surem geldi 40 candayim bastim kaciyor adam tabii dikkat attım space tusuna basip kastirmadan sadece buyunun gittigi yonun onune tikladim sonucta öldüm
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Yok abi bu kadar insan gecikme var diyorsa vardır, net 3 gündür oyuna girmek istemiyorum çünkü oynanmıyor, büyücü meteorit atıyor kendimi bozuyorum, hasarı yedikten sonra bozuyor, slotlar yavaşladı ama oyun sarpa sardı, böyle olacaksa hızlansın slotlar ben razıyım en azından akıcı bir oyun oynayalım.
- cezateam06
- İri Fare Avcısı

- Lonca: yok
Şifacıda mesela CK atıcam gruptaki klan arkadasıma tıklamıyo eşyları geç alıyo atıyo skıllerde gecikme değil
de oyunda baya bir sorun var
de oyunda baya bir sorun var

- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
oyun serverlerinin yeni serverlere taşınması gerek diye düşünüyorum. delay problemi her zaman var ne yazık ki. en iyi ihtimalle 1 2 saniye gecikmelerle oynuyoruz.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar