Oyuna geri döneyim mi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyuna geri döneyim mi

Mesaj gönderen cepni »

MainPower yazdı: 23 Ara 2017 23:43
cepni yazdı: 23 Ara 2017 23:41
MainPower yazdı: 23 Ara 2017 23:38
cepni yazdı: 23 Ara 2017 23:34
LadyGAGA yazdı: 23 Ara 2017 23:30 Tam olarak dönme de varsa tılsımın günlük 1 saat klan savaşı için dönebilirsin tılsımın yoksa dert etme tılsımsız da savaşılıyor
Eminönü sunucusu Arzın Çocukları klanından LuciuS isimli biri var zengin biri büyücü Tılsım koleksiyonuna sahip Tılsım kiralama işide yapıyor hatta yardıma çok muhtaçlara Tılsım verdiği dahi oldu :kissing:
Bu gerçekse ben arkadaşa bir ulaşayım hocam geri döndüm ben muhtacım :D
Gerçek tabi ama dediğim gibi gelip sana Tılsım vereceğini bekleme derim çok nadir Tılsım hibe ettiğini gördüm taş çatlasın iki defa genelde Tılsım kiralar.
Hocam merak ettim de insanlara nasıl güvenip tılsım kiralıyor.İKV oyuncularının diğer oyunlara göre daha samimi ve güvenilir insanlar barındırdığını biliyorum gerçi ( Eskiye göre değişmediyse ) yine de bir şüphe doğmuyor mu ?
Haklısın tabi tanımadığın bir insana aktarmalık dahi Tılsımını bırak eşya bile veremezsin.
O genelde arkadaşlarına kiralıyor vs atan arkadaşlarına vs öncesi kiralıyor veya gb giden arkadaşlarına gb öncesi verip parasını alıp iş bitince alıyor mesela 1 haftalık para verdiğinde 1 hafta m1 arkadaşında kalıyor ayrıca tam bir insan sarrafı kimden zarar gelip gelmeyeceğini biliyor hayatı boyunca fakirlik çektiğinden fakirin halini gerçekten çok iyi anlıyor adı gibi Mert bir çocuk.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Oyuna geri döneyim mi

Mesaj gönderen MainPower »

cepni yazdı: 23 Ara 2017 23:53
MainPower yazdı: 23 Ara 2017 23:43
cepni yazdı: 23 Ara 2017 23:41
MainPower yazdı: 23 Ara 2017 23:38
cepni yazdı: 23 Ara 2017 23:34

Eminönü sunucusu Arzın Çocukları klanından LuciuS isimli biri var zengin biri büyücü Tılsım koleksiyonuna sahip Tılsım kiralama işide yapıyor hatta yardıma çok muhtaçlara Tılsım verdiği dahi oldu :kissing:
Bu gerçekse ben arkadaşa bir ulaşayım hocam geri döndüm ben muhtacım :D
Gerçek tabi ama dediğim gibi gelip sana Tılsım vereceğini bekleme derim çok nadir Tılsım hibe ettiğini gördüm taş çatlasın iki defa genelde Tılsım kiralar.
Hocam merak ettim de insanlara nasıl güvenip tılsım kiralıyor.İKV oyuncularının diğer oyunlara göre daha samimi ve güvenilir insanlar barındırdığını biliyorum gerçi ( Eskiye göre değişmediyse ) yine de bir şüphe doğmuyor mu ?
Haklısın tabi tanımadığın bir insana aktarmalık dahi Tılsımını bırak eşya bile veremezsin.
O genelde arkadaşlarına kiralıyor vs atan arkadaşlarına vs öncesi kiralıyor veya gb giden arkadaşlarına gb öncesi verip parasını alıp iş bitince alıyor mesela 1 haftalık para verdiğinde 1 hafta m1 arkadaşında kalıyor ayrıca tam bir insan sarrafı kimden zarar gelip gelmeyeceğini biliyor hayatı boyunca fakirlik çektiğinden fakirin halini gerçekten çok iyi anlıyor adı gibi Mert bir çocuk.

Kişi hakkında düşüncelerin etkileyici.Cidden belirttiğiniz kişiye saygı duydum.Çok ince bir düşünce yaptığı.Ben 2 hafta önce geri döndüğümde şifacımın görevine yardımına nadir gelen oluyordu :) Böylelerini görünce etkilenmemek elde değil tabii.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön