Biletlerdeki Mesaj?
Re: Biletlerdeki Mesaj?
Adam tabiki evet 25’inde gelcek diyemez. Fakat latife amaçlı yaptığı şeyin ne doğuracağını çok iyi biliyordu yani sadece latife falan değil. Ben güveniyorum 25’ine. 
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich
1 nisanda geldiğini düşünsene Nerull bi yayinliyor "Yeni guncellemeniz Hayırlı olsun " Felan sonra bi aciyoruz saka saka 1 nisan daha var felan yaziyo boyle
Bu nedir biliyor musun ? Özellikle yapılmamış diyipte latife yaptık demek , hani şu "içinde bulunduğumuz hassas dönemde" milletin kafasına bir tarih pompalayıp dalga geçmektir.Artık bu tür boş metinler ve göndermeler ciddi anlamda can sıkıyor.Benim canımı sıkan durum bunca oyuncunun bu tür şeylere sayfalarca kafa yoruyor , tartışıyor olması.Umarım dalga geçmek yerine 25'inde gerçekten sevindirici bir şeyler olur.Kuru metin değil bir video gelir.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Bu tarz konular bu zamana kadar hep hüsranla bitti, ben çok nadir gördüm mutlu sonla bittiğini, millet ayağa kalktı 25 aralık diye, bu kadar gizem neden orasıda ayrı bir gariplik, eninde sonunda biz göreceğiz aslında farklı birileri değil, bilete koyulmuş 25.12.2017 diye ama Nihat Özpay Twitter’dan alakası olmadığını söylüyor, şayet alakası yok ise neden böyle birşey yapılıp insanlar bu kadar heveslendirildi, neyse bugün 23 Aralık, 2 gün sonra ak koyun kara koyun çıkar ortaya, benim umudum yok.Serinplay yazdı: ↑23 Ara 2017 10:47 Bu nedir biliyor musun ? Özellikle yapılmamış diyipte latife yaptık demek , hani şu "içinde bulunduğumuz hassas dönemde" milletin kafasına bir tarih pompalayıp dalga geçmektir.Artık bu tür boş metinler ve göndermeler ciddi anlamda can sıkıyor.Benim canımı sıkan durum bunca oyuncunun bu tür şeylere sayfalarca kafa yoruyor , tartışıyor olması.Umarım dalga geçmek yerine 25'inde gerçekten sevindirici bir şeyler olur.Kuru metin değil bir video gelir.
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Yıllardır forumda yazılan çoğu şeyi okuyorum. Sanırım okuduğum bu cümle en doğru sitem cümlesi.Serinplay yazdı: ↑23 Ara 2017 10:47 Bu nedir biliyor musun ? Özellikle yapılmamış diyipte latife yaptık demek , hani şu "içinde bulunduğumuz hassas dönemde" milletin kafasına bir tarih pompalayıp dalga geçmektir.Artık bu tür boş metinler ve göndermeler ciddi anlamda can sıkıyor.Benim canımı sıkan durum bunca oyuncunun bu tür şeylere sayfalarca kafa yoruyor , tartışıyor olması.Umarım dalga geçmek yerine 25'inde gerçekten sevindirici bir şeyler olur.Kuru metin değil bir video gelir.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
KesinlikleSerinplay yazdı: ↑23 Ara 2017 10:47 Bu nedir biliyor musun ? Özellikle yapılmamış diyipte latife yaptık demek , hani şu "içinde bulunduğumuz hassas dönemde" milletin kafasına bir tarih pompalayıp dalga geçmektir.Artık bu tür boş metinler ve göndermeler ciddi anlamda can sıkıyor.Benim canımı sıkan durum bunca oyuncunun bu tür şeylere sayfalarca kafa yoruyor , tartışıyor olması.Umarım dalga geçmek yerine 25'inde gerçekten sevindirici bir şeyler olur.Kuru metin değil bir video gelir.
Artık gerçekten bir şeylerin zamanı geldi
Son güncellemeden bugüne kadar (5 yıl içinde) çok sayıda oyuncu kaybı yaşadılar ama gizem yaratmaya devam ediyorlar. İlk güncelleme haberinden bugüne yaklaşık 6 ay geçti ama oyuncuya verilen bilgi, birkaç afiş ve bir adet konu ile sınırlı. Artık bir video, yazı, resim bir şey paylaşın da bu kadar insan boşuna beklemesin. Oyuna dönmek isteyen de oyunu bırakmak isteyen de bu güncellemeyi bekliyor. Artık gereken açıklamayı yapın ve insanların vaktini çalmayı bırakın.

ah ah keşke bunu yönetim anlasa haziran 2017 de çok yakında dediler aralık 2017 biticek ufak metinler yazdılar yine çok yakında dediler, daha ne kadar çok yakında merak ediyoruz bakalım tanıtımde eklenti tarihini vereceklermi...MOTUN yazdı: ↑23 Ara 2017 16:42 Son güncellemeden bugüne kadar (5 yıl içinde) çok sayıda oyuncu kaybı yaşadılar ama gizem yaratmaya devam ediyorlar. İlk güncelleme haberinden bugüne yaklaşık 6 ay geçti ama oyuncuya verilen bilgi, birkaç afiş ve bir adet konu ile sınırlı. Artık bir video, yazı, resim bir şey paylaşın da bu kadar insan boşuna beklemesin. Oyuna dönmek isteyen de oyunu bırakmak isteyen de bu güncellemeyi bekliyor. Artık gereken açıklamayı yapın ve insanların vaktini çalmayı bırakın.
oyuncular artık bir şeyler olsun istediğinden bu tarihe takılıyor çünkü net bir tarih yok
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...