Biletlerdeki Mesaj?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Biletlerdeki Mesaj?

Mesaj gönderen ERSEN »

Adam tabiki evet 25’inde gelcek diyemez. Fakat latife amaçlı yaptığı şeyin ne doğuracağını çok iyi biliyordu yani sadece latife falan değil. Ben güveniyorum 25’ine. 😄
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Reich

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

CHAPPIE yazdı: 22 Ara 2017 12:47
Lahza yazdı: 22 Ara 2017 12:15 25 Aralık’ta hiç birşey gelmezse çok pis gülecem, aylardır 25 Aralık aldı başını gidiyor sonumuz hayrolsun, içimden bir ses yine hüsran olacak diyor.
25 Aralık olmazsa 1 Nisan var.
1 nisanda geldiğini düşünsene Nerull bi yayinliyor "Yeni guncellemeniz Hayırlı olsun " Felan sonra bi aciyoruz saka saka 1 nisan daha var felan yaziyo boyle :') :') :')
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Bu nedir biliyor musun ? Özellikle yapılmamış diyipte latife yaptık demek , hani şu "içinde bulunduğumuz hassas dönemde" milletin kafasına bir tarih pompalayıp dalga geçmektir.Artık bu tür boş metinler ve göndermeler ciddi anlamda can sıkıyor.Benim canımı sıkan durum bunca oyuncunun bu tür şeylere sayfalarca kafa yoruyor , tartışıyor olması.Umarım dalga geçmek yerine 25'inde gerçekten sevindirici bir şeyler olur.Kuru metin değil bir video gelir.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Serinplay yazdı: 23 Ara 2017 10:47 Bu nedir biliyor musun ? Özellikle yapılmamış diyipte latife yaptık demek , hani şu "içinde bulunduğumuz hassas dönemde" milletin kafasına bir tarih pompalayıp dalga geçmektir.Artık bu tür boş metinler ve göndermeler ciddi anlamda can sıkıyor.Benim canımı sıkan durum bunca oyuncunun bu tür şeylere sayfalarca kafa yoruyor , tartışıyor olması.Umarım dalga geçmek yerine 25'inde gerçekten sevindirici bir şeyler olur.Kuru metin değil bir video gelir.
Bu tarz konular bu zamana kadar hep hüsranla bitti, ben çok nadir gördüm mutlu sonla bittiğini, millet ayağa kalktı 25 aralık diye, bu kadar gizem neden orasıda ayrı bir gariplik, eninde sonunda biz göreceğiz aslında farklı birileri değil, bilete koyulmuş 25.12.2017 diye ama Nihat Özpay Twitter’dan alakası olmadığını söylüyor, şayet alakası yok ise neden böyle birşey yapılıp insanlar bu kadar heveslendirildi, neyse bugün 23 Aralık, 2 gün sonra ak koyun kara koyun çıkar ortaya, benim umudum yok.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen turkneferi »

Serinplay yazdı: 23 Ara 2017 10:47 Bu nedir biliyor musun ? Özellikle yapılmamış diyipte latife yaptık demek , hani şu "içinde bulunduğumuz hassas dönemde" milletin kafasına bir tarih pompalayıp dalga geçmektir.Artık bu tür boş metinler ve göndermeler ciddi anlamda can sıkıyor.Benim canımı sıkan durum bunca oyuncunun bu tür şeylere sayfalarca kafa yoruyor , tartışıyor olması.Umarım dalga geçmek yerine 25'inde gerçekten sevindirici bir şeyler olur.Kuru metin değil bir video gelir.
Yıllardır forumda yazılan çoğu şeyi okuyorum. Sanırım okuduğum bu cümle en doğru sitem cümlesi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Parlementxx yazdı: 22 Ara 2017 23:58
Lahza yazdı: 22 Ara 2017 12:15 25 Aralık’ta hiç birşey gelmezse çok pis gülecem, aylardır 25 Aralık aldı başını gidiyor sonumuz hayrolsun, içimden bir ses yine hüsran olacak diyor.
Resim
:)
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Kesinlikle

Artık gerçekten bir şeylerin zamanı geldi
Resim
Resim
MOTUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MOTUN »

Son güncellemeden bugüne kadar (5 yıl içinde) çok sayıda oyuncu kaybı yaşadılar ama gizem yaratmaya devam ediyorlar. İlk güncelleme haberinden bugüne yaklaşık 6 ay geçti ama oyuncuya verilen bilgi, birkaç afiş ve bir adet konu ile sınırlı. Artık bir video, yazı, resim bir şey paylaşın da bu kadar insan boşuna beklemesin. Oyuna dönmek isteyen de oyunu bırakmak isteyen de bu güncellemeyi bekliyor. Artık gereken açıklamayı yapın ve insanların vaktini çalmayı bırakın.
Resim
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

MOTUN yazdı: 23 Ara 2017 16:42 Son güncellemeden bugüne kadar (5 yıl içinde) çok sayıda oyuncu kaybı yaşadılar ama gizem yaratmaya devam ediyorlar. İlk güncelleme haberinden bugüne yaklaşık 6 ay geçti ama oyuncuya verilen bilgi, birkaç afiş ve bir adet konu ile sınırlı. Artık bir video, yazı, resim bir şey paylaşın da bu kadar insan boşuna beklemesin. Oyuna dönmek isteyen de oyunu bırakmak isteyen de bu güncellemeyi bekliyor. Artık gereken açıklamayı yapın ve insanların vaktini çalmayı bırakın.
ah ah keşke bunu yönetim anlasa haziran 2017 de çok yakında dediler aralık 2017 biticek ufak metinler yazdılar yine çok yakında dediler, daha ne kadar çok yakında merak ediyoruz bakalım tanıtımde eklenti tarihini vereceklermi...
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Comolokko »

oyuncular artık bir şeyler olsun istediğinden bu tarihe takılıyor çünkü net bir tarih yok
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön