Klan üye sayısı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Klan üye sayısı

Mesaj gönderen saglam »

Sunucularda klan üye sayısı eşitsizliğine bi çözüm bulunmalı değil mi sizce de? Bazı sunucularda arz, bazılarında lodos karakter fazla.Demem o ki eşitleme için bi çözümünüz var mı benim aklıma gelmiyor. :thinking_face:
İyi forumlar
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Klan üye sayısı

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Herkes tarafini kendisi seçiyor :)
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ERSEN »

saglam yazdı: 23 Ara 2017 14:04 Sunucularda klan üye sayısı eşitsizliğine bi çözüm bulunmalı değil mi sizce de? Bazı sunucularda arz, bazılarında lodos karakter fazla.Demem o ki eşitleme için bi çözümünüz var mı benim aklıma gelmiyor. :thinking_face:
İyi forumlar
Arz çok olan hangisi ya? Öyle bir sunucu var mı? Gbler arzlarda mı atılıyor hep? Hangi sunucu bu 😄
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

ERSEN yazdı: 23 Ara 2017 14:19
saglam yazdı: 23 Ara 2017 14:04 Sunucularda klan üye sayısı eşitsizliğine bi çözüm bulunmalı değil mi sizce de? Bazı sunucularda arz, bazılarında lodos karakter fazla.Demem o ki eşitleme için bi çözümünüz var mı benim aklıma gelmiyor. :thinking_face:
İyi forumlar
Arz çok olan hangisi ya? Öyle bir sunucu var mı? Gbler arzlarda mı atılıyor hep? Hangi sunucu bu 😄
Kuklacı.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

İyi forumlar

Ciddi manada güzel bir meseleye değinmiş olduğunuzu ifade etmek isterim.Beyazköşk sunucusunda ikamet eden bir oyuncu olarak,oldum olası lodos klanında yer aldım ve bundan zevk aldım çünkü kalabalık,muhabbet eden bol,bölge atan çok.Gazap karakterimi bir süreliğine arz ettim akçe ile.Fakat ne konuşan var,ne bölge atan herkes kendi kafasında sayı desen zaten az.Konuşanlarda birbirlerine atarlanıyor,kalanlarda birbirini yiyor şaka gibi.2-3 hafta sonra geri lodos ettim olan akçeye oldu tabi.Velhasıl kelam,klanlarda nasıl bir düzenleme gelir,böyle birşey mümkün olabilirmi bilmiyorum fakat temenim sayıca veya güç olarak birbirlerine eşit 2 klan olabilmesi.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Iki klaninda farkli ozellikleri var eminonu ve beyazkosk icin ;
Lodoş item dizme ticaret yapma level kasma klani.Arz ise oyunda artik elde edecek hicbirseyi kalmayip varini yogunu savasa veren elemanlarin oldugu klan istinalar vardir tabiki.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

KraToSs yazdı: 23 Ara 2017 14:31
ERSEN yazdı: 23 Ara 2017 14:19
İyi forumlar
Kuklacı.
En son 4 sene önce orada oynadım. Öyleydi. Demek hala öyle. Sevindim. Yaşasın Handan Hanım ve Bilgeliği!
Resim
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

kimisi karanfili sever kimisi gülü kimisi de benim gibi tarafsız olup papatya sever zorlama olamaz ki :blush:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Aslında doğru bir soruna değinmişsin ama çözümü yok, herkes kendi tarafına kendi karar verdiği için, dayatma yoluyla klan seçtirme işlemi olmayacaktır, çözümü ancak oyuncular kendi arasında bulabilir, yönetim birşey yapamayacaktır.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

cok guzel bir konuya değinmişsiniz, herkes tarafini kendi seciyor ancak şöyle birsey getirilebilir. Ornegin arzlar az, lodos fazla ve guclu, hemen lodos klanindaki en guclu ve en yuksek rutbeli ilk 10 kisiye veya 5 kisiye handan hanim veya baska bir OOK 20m karsiliginda(oyuncuya verecek) arz klanina gecmesini teklif edecek ve gectikten sonra en az 1 ay boyunca o karaktere boyle bir teklif gelmeyecek. Bence bu guzel ve dengeleyici bir unsur olabilir ne dersiniz arkadaslar?
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön