İyi forumlar
Klan üye sayısı
Klan üye sayısı
Sunucularda klan üye sayısı eşitsizliğine bi çözüm bulunmalı değil mi sizce de? Bazı sunucularda arz, bazılarında lodos karakter fazla.Demem o ki eşitleme için bi çözümünüz var mı benim aklıma gelmiyor.
İyi forumlar
İyi forumlar
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Re: Klan üye sayısı
Herkes tarafini kendisi seçiyor 
Arz çok olan hangisi ya? Öyle bir sunucu var mı? Gbler arzlarda mı atılıyor hep? Hangi sunucu bu
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Kuklacı.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ciddi manada güzel bir meseleye değinmiş olduğunuzu ifade etmek isterim.Beyazköşk sunucusunda ikamet eden bir oyuncu olarak,oldum olası lodos klanında yer aldım ve bundan zevk aldım çünkü kalabalık,muhabbet eden bol,bölge atan çok.Gazap karakterimi bir süreliğine arz ettim akçe ile.Fakat ne konuşan var,ne bölge atan herkes kendi kafasında sayı desen zaten az.Konuşanlarda birbirlerine atarlanıyor,kalanlarda birbirini yiyor şaka gibi.2-3 hafta sonra geri lodos ettim olan akçeye oldu tabi.Velhasıl kelam,klanlarda nasıl bir düzenleme gelir,böyle birşey mümkün olabilirmi bilmiyorum fakat temenim sayıca veya güç olarak birbirlerine eşit 2 klan olabilmesi.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Iki klaninda farkli ozellikleri var eminonu ve beyazkosk icin ;
Lodoş item dizme ticaret yapma level kasma klani.Arz ise oyunda artik elde edecek hicbirseyi kalmayip varini yogunu savasa veren elemanlarin oldugu klan istinalar vardir tabiki.
Lodoş item dizme ticaret yapma level kasma klani.Arz ise oyunda artik elde edecek hicbirseyi kalmayip varini yogunu savasa veren elemanlarin oldugu klan istinalar vardir tabiki.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kimisi karanfili sever kimisi gülü kimisi de benim gibi tarafsız olup papatya sever zorlama olamaz ki 

Aslında doğru bir soruna değinmişsin ama çözümü yok, herkes kendi tarafına kendi karar verdiği için, dayatma yoluyla klan seçtirme işlemi olmayacaktır, çözümü ancak oyuncular kendi arasında bulabilir, yönetim birşey yapamayacaktır.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
cok guzel bir konuya değinmişsiniz, herkes tarafini kendi seciyor ancak şöyle birsey getirilebilir. Ornegin arzlar az, lodos fazla ve guclu, hemen lodos klanindaki en guclu ve en yuksek rutbeli ilk 10 kisiye veya 5 kisiye handan hanim veya baska bir OOK 20m karsiliginda(oyuncuya verecek) arz klanina gecmesini teklif edecek ve gectikten sonra en az 1 ay boyunca o karaktere boyle bir teklif gelmeyecek. Bence bu guzel ve dengeleyici bir unsur olabilir ne dersiniz arkadaslar?