Türk Telekom / Sobee

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kutto
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: İttihat Ve Terakki

Türk Telekom / Sobee

Mesaj gönderen Kutto »

Bu oyun Türk Telekom üzerine değil mi ya ? Neden hale Sobee nin takdiri epe veriliyor çekilişlerde vs. Neden Türk telekomun takdiri epe değil.Kafamda deli sorular şu sıralar iyi değilim.Aydınlatacak olan var mı :)

IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Türk Telekom / Sobee

Mesaj gönderen Serinplay »

Yapımcı firma Sobee.Dağıtıcı firma TTNET.Sobee şu anda Türk Telekom'un bir stüdyosu.Bildiklerim bu kadar.
Kullanıcı avatarı
cezateam06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: yok

Mesaj gönderen cezateam06 »

[TTNET TAKDİRİ FATURA] Bize verebileceği yegane şey bu olurdu :relaxed:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

2 hattım Türk Telekom, internetim Türk Telekom, televizyonum Tivibu, birisi Türk Telekom’un Takdiri Epe alacaksa o ben olmalıyım sn. Türk Telekom, değilmi ama ? 😂
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

Kutto yazdı: 22 Ara 2017 16:36 Bu oyun Türk Telekom üzerine değil mi ya ? Neden hale Sobee nin takdiri epe veriliyor çekilişlerde vs. Neden Türk telekomun takdiri epe değil.Kafamda deli sorular şu sıralar iyi değilim.Aydınlatacak olan var mı :)

IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
Türk Telekom da istese kendileri için bir efsun ürettirirler. Ama bunun sakıncası şöyle olur ilerde başka bir kuruma satılırsa o kurum böyle bir şeye razı gelmez. Tekrar oyundan kaldırmak vs gerekebilir. Sobee zaten asli kurucu olduğu için bunda bir problem yok. Zaten Türk Telekom kurumsal bir şirket olduğu için olaya tamamen ticari olarak bakıyorlar. Onlar için bu meseleler önemli değil, para kazanabiliyor muyuz ona bakarlar. Bir gün oyundan para kazanamaz olurlarsa devrederler ya da kapatırlar. Böyle neden benim efsunum yok diye düşünen bir bürokrasi yoktur onlardan bence :)
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

ERSEN yazdı: 22 Ara 2017 18:10
Kutto yazdı: 22 Ara 2017 16:36 Bu oyun Türk Telekom üzerine değil mi ya ? Neden hale Sobee nin takdiri epe veriliyor çekilişlerde vs. Neden Türk telekomun takdiri epe değil.Kafamda deli sorular şu sıralar iyi değilim.Aydınlatacak olan var mı :)

IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
Türk Telekom da istese kendileri için bir efsun ürettirirler. Ama bunun sakıncası şöyle olur ilerde başka bir kuruma satılırsa o kurum böyle bir şeye razı gelmez. Tekrar oyundan kaldırmak vs gerekebilir. Sobee zaten asli kurucu olduğu için bunda bir problem yok. Zaten Türk Telekom kurumsal bir şirket olduğu için olaya tamamen ticari olarak bakıyorlar. Onlar için bu meseleler önemli değil, para kazanabiliyor muyuz ona bakarlar. Bir gün oyundan para kazanamaz olurlarsa devrederler ya da kapatırlar. Böyle neden benim efsunum yok diye düşünen bir bürokrasi yoktur onlardan bence :)
İtem isimlerini değiştirmek 2 saniyelerini almaz.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

movie yazdı: 22 Ara 2017 22:53
ERSEN yazdı: 22 Ara 2017 18:10

IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
İtem isimlerini değiştirmek 2 saniyelerini almaz.
Örneğin siyanür efsununun adını değiştirip Türk Telekom usulü diye yazabilirsin, evet bu çok zor değil ama ben burda yeni bir efsun üretmekten bahsettim. Ayrıca var olan bir efsununun adını değiştirmek hoş olmaz bence :)
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Efsun adı deyince aklıma TncyEkoÇlgnUyksz geldi, adam oyun tarihine bir iz bıraktı helal olsun 😂
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Türk Telekom, oyunun sırtından geçinen, kaymağını yiyen birim. Sobee ise zamanında bağımsız olup, oyunu tasarlayan isim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
Bana Turk telekomu seven memnun olan birini goster onun soyledikleri seni aydinlatir
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön