***Tüm Arz Lonca Başkanları İçer Lütfen***
Re: ***Tüm Arz Lonca Başkanları İçer Lütfen***
Uzatma kardeş seni tanımıyorum sen de beni yeni veya eskisin Np.

- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Tamam işte herkes işine baksın....
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Toplantıda bulunamadım ki sebebini Mertkan kardeşim çok iyi biliyor şehir dışındaydım oyunda olsam her halikarda kardeşimin davetine katılırdım ama Mertkan senin yapmış olduğun bir hata var sen herkesi adam yerine neden koyuyorsun sen herkesi öyle adam yerine koyarsan onlarında afedersin biyeri kalkar biz şimdiye kadar hep kendimize yettik yine yetiyoruz hasmımızda belli hısmımızda kimileri var oyuna bir süre önce başlayınca kendini üstün bişe sanan ama görmezler ki bizim gördüğümüz saygının yanında onlar bir hiçler öylede kalıcaklar tılsım açıldı 1 ay sonra oyuna başladım daha öncesi yok ama daha öncesi olan bir çok kişiden de iyi tanırlar olay eski yeni konusu deil Mertkan bırak kendini bilmezler kendi traflarında bir daire çizip o dairede eğlensinler biz her zaman ayakta kalan olduk hep başımız dik kaldık yine öyleyiz ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Bana yigit olsun gerisi kim olursa olsun
hırsızmış yok hatalıymıs yok gecmişi neymiş umursamam
bana adam gibi adam dostluklar lazımdır kimseye lafım degildir
bana dost diyipte işi bitince dost demeyenlerden nefret ediyorum
dostlugunda bir cıkar beklemeyen dost abi kardeş gorecek herkeze kapım kapılarımız acıktır.
hırsızmış yok hatalıymıs yok gecmişi neymiş umursamam
bana adam gibi adam dostluklar lazımdır kimseye lafım degildir
bana dost diyipte işi bitince dost demeyenlerden nefret ediyorum
dostlugunda bir cıkar beklemeyen dost abi kardeş gorecek herkeze kapım kapılarımız acıktır.
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- thepostman2351
- İskele Babası
mertkan kardeşim biliyorsun oyunda özelden konuştuk senle
bn elimde olmayan sebeble yani çalıştığım için gelemedim ve loncamdan kimse de gitmemiş bu yüzden ben özüt dili,yorum sana söz vermiştim bizden biri orda buluncak diye ama olmadı kimse gelmemiş ayrıca özür dilemek küçülmek değildir yada af dilemek değildir
ben teşrif edemedim kusurumu hoş gör kardeşim
bn elimde olmayan sebeble yani çalıştığım için gelemedim ve loncamdan kimse de gitmemiş bu yüzden ben özüt dili,yorum sana söz vermiştim bizden biri orda buluncak diye ama olmadı kimse gelmemiş ayrıca özür dilemek küçülmek değildir yada af dilemek değildir
Crazzytatar
Ramazan
Ramazan
- Mertkan
- Demirci Çırağı
Eyvallah Murat abi ama herkes herşeyi görecek çok yakında...kurtreis yazdı:Toplantıda bulunamadım ki sebebini Mertkan kardeşim çok iyi biliyor şehir dışındaydım oyunda olsam her halikarda kardeşimin davetine katılırdım ama Mertkan senin yapmış olduğun bir hata var sen herkesi adam yerine neden koyuyorsun sen herkesi öyle adam yerine koyarsan onlarında afedersin biyeri kalkar biz şimdiye kadar hep kendimize yettik yine yetiyoruz hasmımızda belli hısmımızda kimileri var oyuna bir süre önce başlayınca kendini üstün bişe sanan ama görmezler ki bizim gördüğümüz saygının yanında onlar bir hiçler öylede kalıcaklar tılsım açıldı 1 ay sonra oyuna başladım daha öncesi yok ama daha öncesi olan bir çok kişiden de iyi tanırlar olay eski yeni konusu deil Mertkan bırak kendini bilmezler kendi traflarında bir daire çizip o dairede eğlensinler biz her zaman ayakta kalan olduk hep başımız dik kaldık yine öyleyiz ...
- Mertkan
- Demirci Çırağı
Est. abi kusurluk bir Durum yok sadece dostlar yanlız bırakınca meydan ite köpeğe kaldı... Suç hiç kimsede değil Murat abinin de söyledği gibi bende siz kusuruma bakmayın herkesi dost gördüm bekledim( bu lafım sana değil abi) Düşmanım daha çokmuşthepostman2351 yazdı:mertkan kardeşim biliyorsun oyunda özelden konuştuk senle