Slot Hızı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Slot Hızı

Mesaj gönderen BayTerapi »

Evet maalesef giremez olduk 1 tane takı bile düşüremeden çemberlitaş itemlerini fulleyeceğim sanırım. :thinking_face:
kedi
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Comolokko »

her ne kadar hoşuma gitmese de böylesi daha iyi oldu sonuçta grup bölgesi burası 15 dakikada kenan kesip çıkmanın bir anlamı yok. Ayrıca tank savaşçı işinizi çok rahat görür sizde biliyorsunuz :)
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Hecatomb yazdı: 20 Ara 2017 19:15 Oyunda bölge farketmeksizin slotların hızında büyük artış var 1 yetenek kullanıyorsun 2. yi vurmadan yakalıyor mor maraton adam gözlük ve ayak olmasına rağmen hatta ve hatta antilop iksir etkisi varken bile bu slotların hızının ayarlarının kar amaçlı mı hızlarının arttırılıp yardımcı alımını arttırmak için mi olduğunu öğrenebilirmiyiz.
Slot Turbo 2.0 ie
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Comolokko yazdı: 20 Ara 2017 23:32 her ne kadar hoşuma gitmese de böylesi daha iyi oldu sonuçta grup bölgesi burası 15 dakikada kenan kesip çıkmanın bir anlamı yok. Ayrıca tank savaşçı işinizi çok rahat görür sizde biliyorsunuz :)
Fark etmiyor ki büyücüler yine toplanıp giriyor, öle kalka öle kalka kesiyorlar, sadece slotlar hızlanmadan eksikleri tamamladığıma şükrediyorum, şuan eziyet olmuş durumda.
Kullanıcı avatarı
abemkizar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen abemkizar »

oyunun en hızlı slotları olan tazılara ne demeli ne kadar hızlı koşarsanız onlarda o kadar hızlı B-) B-)
erkan16
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen erkan16 »

En iyisi antilop iksir recetesiyle antilop malzemelerini toplamaya basla
Kullanıcı avatarı
Kskberkay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Börteçin

Mesaj gönderen Kskberkay »

Şahsen ben slot hızlarının böyle kalmasından yanayım.Sığınak mı atıyorsun al bi tane tank toplasın hs atsın sarsılsın.Ben öyle yapıyordum veya al antilop iksir sorun ortadan kalkar..Çokta rahat kesiliyor antilop iksir ile.Bireysel düşünmek yerine grubu ona göre ayarlayın diğer arkadaşlarda faydalansın.Bence böyle kalmalı.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön