O gün geldiğinde forumda aktiflik artacak, Nerull uzunca bir yazı açacak. Gorgar da gelip o konuya yorum atacak. Çoğu oyuncu isyana; diğer çoğu oyuncuysa sevince boğulacak. Silah Yüksltme ürününde %80 ihtimalle indirim olacak.
Dehşete düştün değil mi?
5 gün sonra ne olacak dersiniz ?
Re: 5 gün sonra ne olacak dersiniz ?
Ctrl c ctrl v niye yaptin yaa
Ayrıca dehşete düşmedim oyundan düştüm
Bir şey olacağını sanmıyorum. Herkes tanıtım videosunu bekliyor ama çalışmalar tamamlanmadan tanıtım videosunu yayınlamazlar. Bir ihtimal resim veya oyunda olacak bir kaç şeyden söz edebilirler.

- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
25 aralık yeni bi afiş daha yayınlanır.sonra yaza dogru bi video tanıtımı 2019 da 59 lw rin afişi tanıtılır 2020 ye dogru yeni eklenti gelir tabi beta sürümü.2021 2023 arası gelebilir 2023 de lozan antlaşmanın bi yürürlügü kalmayacak cok güclü bi gemi savaşı olacak idrisin orda sonra 2 ci parti eklentide nerull emekli olur.böyle iş

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
İşviçreli bilim adamları tarafından onaylandı.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Normalde 25'inde sürüm yayında olurdu. Şimdi ileri tarihlerde trailer gelse sürüm 1 Nisan'da yayında olur diyebiliriz.
Ayın 25'i de bir şey olmayacak.
Ayın 25'i de bir şey olmayacak.
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Börteçin
İkv"nin 10. Yılı olacak o kadar
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
Vay canınaahsu6344 yazdı: ↑20 Ara 2017 15:08 25 aralık yeni bi afiş daha yayınlanır.sonra yaza dogru bi video tanıtımı 2019 da 59 lw rin afişi tanıtılır 2020 ye dogru yeni eklenti gelir tabi beta sürümü.2021 2023 arası gelebilir 2023 de lozan antlaşmanın bi yürürlügü kalmayacak cok güclü bi gemi savaşı olacak idrisin orda sonra 2 ci parti eklentide nerull emekli olur.böyle iş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()