Telefonu kapatır mısın canımSPIEGLEIN yazdı: ↑25 Eki 2017 12:18 Ecel Getiren Ve Latif Karşılaşması İkisinide dene tarafını seç![]()
Öncelikle latif atölye aşaması. Latif duvarımızdaki yerini almış bulunmakta işlem tamamEjder Asa Yolunda.
Kamu spotu Lütfen yetenek kullanmaya çalışmayalım.
Ejder asa
Kütük yaran atölye aşaması. Kütük yaranda duvarımızdaki yerini almış bulunmakta işlem tamamHizar atölye aşaması Hizarsız olmaz tabi onuda asmalıyız duvarımıza
Ahsab-ı Kehf atölye aşaması. Ahsab-ı Kehf gece lambası olması için kaldırıyorum yatağımın yanına
![]()
Bıcak sırtı kılıç çizim aşaması Ve Bıcak sırtı kılıç Ecel Getirenin Eceli yaklaşıyor.
Ecel Getirende Ahsab-ı Kehfimizin yanında yerini almış hazır durumda olan üstü savaşlara.Göster
Silah Tasarımlarım
- begRenZT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
Re: Gerçek Silahlar.
Re: Silah Tasarımlarım
emeğinize sağlık sanatçılıktır bu, harika
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hortlatılınca gördüm.Şahanesin,çok güzel işçilik tabii ki daha iyi olabilir ama şu hali bile mükemmel duruyor hepsinin.Özellikle Ecel ve Ejderi çok beğendim.Ellerine ve emeğine sağlık.
Eğer rica etsem benim için "Taşkanat Balta" yapabilir misin ? Şimdiden kolay gelsin.Teşekkürler.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Discord: met00
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
İş durumu üzerinde biraz sıkıntı yaşıyorum. İlerliyen günlerde düzene koyduğum taktirde tekrardan bunların üstüne bıraz daha yoğunlaşıp daha iyi şeyler çıkartmayı hedefliyorum. İlginiz için teşekkür ederim

İş durumu üzerinde biraz sıkıntı yaşıyorum. İlerliyen günlerde düzene koyduğum taktirde tekrardan bunların üstüne bıraz daha yoğunlaşıp daha iyi şeyler çıkartmayı hedefliyorum. İlginiz için teşekkür ederim
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hortlatılınca gördüm.Şahanesin,çok güzel işçilik tabii ki daha iyi olabilir ama şu hali bile mükemmel duruyor hepsinin.Özellikle Ecel ve Ejderi çok beğendim.Ellerine ve emeğine sağlık.![]()
Eğer rica etsem benim için "Taşkanat Balta" yapabilir misin ? Şimdiden kolay gelsin.Teşekkürler.
Gerçekten çok merak ediyorum şu baltayı lütfen ilk başlayacağın iş bu olsun,sabırsızlanıyorum.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yeni eklenti paketi ile gelecek silahlarıda gerçeğe dönüştürmeniz dileğiyle
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Discord: met00
İşlerimi yoluna koyduktan sonra en kısa süre içinde tekrardanmahmutcaan yazdı: ↑13 Ara 2017 01:32Yeni eklenti paketi ile gelecek silahlarıda gerçeğe dönüştürmeniz dileğiyle![]()
Teşekkür ederim