ByWaRNiNG yazdı:IAMJOZEF TİPE BAK AHAHAHAHAHA DDDD
fena koymuşum sana'ki resmime bakıp gülüyon sende koy fotonu görelim senide
ByWaRNiNG yazdı:IAMJOZEF TİPE BAK AHAHAHAHAHA DDDD
aziz adam daha cocuk büyük görünmek icin cene altı sakal yapmıs anlayalım arkadaşı banlancağını anlayınca sağa sola Allaha kitaba söven bir karaktersiz hala devam ediyordur yüzsüz...IamJozeF yazdı:ByWaRNiNG yazdı:IAMJOZEF TİPE BAK AHAHAHAHAHA DDDD
1992 doğumluyum size göre küçük olsamda size yetecek kadar büyük ve kalın bir şeyim war...bendensairolmaz yazdı:aziz adam daha cocuk büyük görünmek icin cene altı sakal yapmıs anlayalım arkadaşı banlancağını anlayınca sağa sola Allaha kitaba söven bir karaktersiz hala devam ediyordur yüzsüz...IamJozeF yazdı:ByWaRNiNG yazdı:IAMJOZEF TİPE BAK AHAHAHAHAHA DDDD
TDK' ya yollıcam bu cümleyi ben anlayamadım xD :lol:serkann yazdı:la UKALA HAYIRDIR BABANA EDENA TMIS SOKAKTA KALMIS GIBI HALIN WAR TABI OLUM BABAN HAKLI COK IKV OYNAYIM DERSLERINI IHMAL ETME YOKSA SOPKAKATA KALIRSIN ZAAAAAAAAAAAAAAAAA
BASKENTLIII
McErdem yazdı:
Merhabalar
Foruma koyduğunuz 2 adet fotoğrafınız aşağıda kısaca açıkladığım nedenlerden dolayı kaldırılmıştır.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim .
Bkz : DANIŞTAY 13. DAİRESİ KARARI : …………….''Her çeşit alkol ve alkollü içkinin televizyon, kablolu yayın, radyo ve kamu yayın araçları ile reklamının yasak olduğu………..Dairenin kararında, Anayasa'nın 58. maddesinin ikinci fıkrasında, devletin, gençleri alkol düşkünlüğünden korumak için gerekli tedbirleri alacağının hüküm altına alındığı belirtilerek, bu kapsamda çıkarılan kanun hükümlerine yer verildiği ……………………………..
TAPDK ‘ nin 4473 sayılı Kanundan : ………………………Tütün mamulleri veya alkollü içkilerin tüketicilere satışını, izinsiz olarak veya kurum düzenlemelerine aykırılık oluşturacak şekilde internet, televizyon, faks ve telefon gibi elektronik ticaret araçları ya da posta ile sipariş yöntemi kullanarak yapmak üzere satış sistemi kuran veya faaliyette bulunanlar………………..
[GM]Nocomment
bak bn bile ne kdr uğraşırsam uğraşiyim bnm yazdığım anlaşılabiliyor en azndan onnki anlaşılmıyor bndede kötü yazan biri çıktıxDMORDuMan yazdı:TDK' ya yollıcam bu cümleyi ben anlayamadım xD :lol:serkann yazdı:la UKALA HAYIRDIR BABANA EDENA TMIS SOKAKTA KALMIS GIBI HALIN WAR TABI OLUM BABAN HAKLI COK IKV OYNAYIM DERSLERINI IHMAL ETME YOKSA SOPKAKATA KALIRSIN ZAAAAAAAAAAAAAAAAA
BASKENTLIII
hahaFuNdaa yazdı:bak bn bile ne kdr uğraşırsam uğraşiyim bnm yazdığım anlaşılabiliyor en azndan onnki anlaşılmıyor bndede kötü yazan biri çıktıxDMORDuMan yazdı:TDK' ya yollıcam bu cümleyi ben anlayamadım xD :lol:serkann yazdı:la UKALA HAYIRDIR BABANA EDENA TMIS SOKAKTA KALMIS GIBI HALIN WAR TABI OLUM BABAN HAKLI COK IKV OYNAYIM DERSLERINI IHMAL ETME YOKSA SOPKAKATA KALIRSIN ZAAAAAAAAAAAAAAAAA
BASKENTLIII