Geçit [Anket]
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Geçit [Anket]
yeraltı gelmeden önce herkes şimdiki hol girişini veya 5 numarayı bekliyordu yeraltına inmek için.
bölge bir geldi kimsenin beklemediği bir yer
sonra çemberlitaş için de bir sürü giriş tahmini yaptık ama bir baktık adamlar önce atıl duran bir boruyu giriş yaptı sonra lodoslar isyan edince olmayan bir boru eklendi
Yani sözün özü yine ters köşe olacaz
bu yazı burda dursun bölge gelince bakarsınız
bölge bir geldi kimsenin beklemediği bir yer
sonra çemberlitaş için de bir sürü giriş tahmini yaptık ama bir baktık adamlar önce atıl duran bir boruyu giriş yaptı sonra lodoslar isyan edince olmayan bir boru eklendi
Yani sözün özü yine ters köşe olacaz
bu yazı burda dursun bölge gelince bakarsınız
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Karaköy gelecekse tamam deniz kenarindan gelir istermisiniz ki o buyuk gemi onarılsın ve karsiya gidip gelsin 5 dakikada bir? Bence kucucuk bir tekneyle geçmek saçma olur buyuk gemi daha yaratici.. hem gorsel olarak da guzel olur
- Subzero
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mortal Kombat
Selam arkadaşlar. Ben en büyük tahmin 10 numara gelir diyorum eğer o gelmesede mısır çarşısının üst tarafindaki 4 lvl lik örümceklerin sol ve sağ çıkmazları var ordaki sol çıkmazdan gelebilir diye düşünüyorum çünkü nedenlerinden biri çıkmazın öbür tarafını tıklayabiliyoruz fakat geçemiyoruz oyun hatası olabilir tam emin değilim.

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Açık bir bölge olacak ve herkes girebilecek illa grup kurmaya gerek kalıcak bir durumda olmayacak yani Yasemin’nin olduğu yer daha mantıklı Topkapı’ya gidebilmek için bir Drezin kullanabiliyorsak bu neferler akılsız değil ya elbette ki Tekne ile gidebilecek Drezine tıklayıp gir yaptığımızda zaten karakter drezin kullana kullana gitmiyor ya ?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Benzer düşünceler içerisindeyim ve gemi ile ilgili.
Gemi içine girip oradan ek bir aşama ile karşı tarafa geçebilmek gibi...
Ciddi misiniz? Bir tane taş parçasıyla oradan oraya ışınlanıyorsunuz o saçma değil bu mu saçma
Everything is about math just math
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Hocam herkesin gönlünde ve mazisinde o geminin bir değeri vardır herhalde
Geminin içine girip orada fare adam kesip ilerden bir ruh taşı ile
Gemi sadece kıyametin yıkıcı yüzünü gösteren bir detay.SPIEGLEIN yazdı: ↑20 Ara 2017 14:13Hocam herkesin gönlünde ve mazisinde o geminin bir değeri vardır herhalde![]()
![]()
Geminin içine girip orada fare adam kesip ilerden bir ruh taşı ile![]()
![]()
![]()
Ama itiraf etmeliyim o gemide fareadamlar ve bir boss olmasını ben de hayal etmiştim bi ara.
Everything is about math just math
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
movie yazdı: ↑20 Ara 2017 14:16Gemi sadece kıyametin yıkıcı yüzünü gösteren bir detay.SPIEGLEIN yazdı: ↑20 Ara 2017 14:13Hocam herkesin gönlünde ve mazisinde o geminin bir değeri vardır herhalde![]()
![]()
Geminin içine girip orada fare adam kesip ilerden bir ruh taşı ile![]()
![]()
![]()
Ama itiraf etmeliyim o gemide fareadamlar ve bir boss olmasını ben de hayal etmiştim bi ara.
O geminin yeri birde bende çok büyük
Benim gibi bir çok arkadaş vardır o gemi ile ilgili düşünceleri olan ve o gemiyi isteyen
Hayallerimiz hep o geminin içine girmek o geminin içinde