Eşyalar Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Eşyalar Hk.

Mesaj gönderen ERSEN »

MainPower yazdı: 18 Ara 2017 19:54
KraToSs yazdı: 18 Ara 2017 17:50
ERSEN yazdı: 18 Ara 2017 17:47
KraToSs yazdı: 18 Ara 2017 17:42 paket Nisan da gelecek şurada 4 ay var. Zenginim diyorsan parlat :)
Nedense paketin geleceği tarih konusunda ümitliyim. Daha yakın bir tarihte gelecek gibi hissediyorum. Emin değilim ama önceki paketlerde de taeser’dan bir ay sonra falan geliyordu. Yani çok uzun beklemedik gibi hatırlıyorum. Bunda da bence öyle olur. Aralık’ta taeser yayınlansa, ocağın sonuna doğru paket gelir gibi hissediyorum. :) Keşke her şey hisle olsa tabi.
Ben oyunun 11.yılı olacağı için o özel günde yayınlanacağını düşünüyorum ve kesinlikle yakın zamanlarda oyun aşırı biçimde kasacak derindeki sır gelirken günde 15,20 bağlantı hatası alıp aşırı derecede ping alıyorduk karakter yürümüyordu bildiğin.
Hocam bu kasma online artışından dolayı mı ? Yoksa gelen güncellemenin boyutundan dolayı mı ? Çok saçma olur yani pc alana kadar idarelik eski pcm iş görüyordu bu güncelleme dediğin gibi olursa oynamakta sıkıntı çekebilirim.
İkv çok sistem istemediği için ve üstelik oyundaki kasmanın bilgisayarlık değil de ağ bağlantılık bir durum olduğu için değişen bir şey olmaz bence.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Harcama hocam. Biriktir. Yakındır bir açığa vuruluş, yakındır güncelleme paketi.
Resim
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

ERSEN yazdı: 18 Ara 2017 20:08
MainPower yazdı: 18 Ara 2017 19:54
KraToSs yazdı: 18 Ara 2017 17:50
ERSEN yazdı: 18 Ara 2017 17:47
KraToSs yazdı: 18 Ara 2017 17:42 paket Nisan da gelecek şurada 4 ay var. Zenginim diyorsan parlat :)
Nedense paketin geleceği tarih konusunda ümitliyim. Daha yakın bir tarihte gelecek gibi hissediyorum. Emin değilim ama önceki paketlerde de taeser’dan bir ay sonra falan geliyordu. Yani çok uzun beklemedik gibi hatırlıyorum. Bunda da bence öyle olur. Aralık’ta taeser yayınlansa, ocağın sonuna doğru paket gelir gibi hissediyorum. :) Keşke her şey hisle olsa tabi.
Ben oyunun 11.yılı olacağı için o özel günde yayınlanacağını düşünüyorum ve kesinlikle yakın zamanlarda oyun aşırı biçimde kasacak derindeki sır gelirken günde 15,20 bağlantı hatası alıp aşırı derecede ping alıyorduk karakter yürümüyordu bildiğin.
Hocam bu kasma online artışından dolayı mı ? Yoksa gelen güncellemenin boyutundan dolayı mı ? Çok saçma olur yani pc alana kadar idarelik eski pcm iş görüyordu bu güncelleme dediğin gibi olursa oynamakta sıkıntı çekebilirim.
İkv çok sistem istemediği için ve üstelik oyundaki kasmanın bilgisayarlık değil de ağ bağlantılık bir durum olduğu için değişen bir şey olmaz bence.
Bilgilendirmen için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Gözlüğü oyun parasıyla al. Şuan çok ucuz zaten gözlükler. 3-4 gözlüğü toplam 15-20m civarına alırsın. 1 haftada az girsen bile kasabileceğin bi para 20m.

Eşya parlatma konusunda ne desem yalan olur. Fakat emin ol yeni bölgede rahat kasabilmek için karakterinin güçlü olması gerekecek. Ben 49 dan 59 a kasılmanın aşırı zor olacağı kanaatindeyim. Yani ilk 1-2 ay 59 lvl göremeyebiliriz. Diyorsan ki ben 1 sene sonraya kadar sabrederim şuan olduğu gibi bırak karakterini. Ama güncelleme geldiği günlerde hızlı ilerlemek istiyorsan karakterini fullemen gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

turkoxHAMSTER yazdı: 18 Ara 2017 20:57 Gözlüğü oyun parasıyla al. Şuan çok ucuz zaten gözlükler. 3-4 gözlüğü toplam 15-20m civarına alırsın. 1 haftada az girsen bile kasabileceğin bi para 20m.

Eşya parlatma konusunda ne desem yalan olur. Fakat emin ol yeni bölgede rahat kasabilmek için karakterinin güçlü olması gerekecek. Ben 49 dan 59 a kasılmanın aşırı zor olacağı kanaatindeyim. Yani ilk 1-2 ay 59 lvl göremeyebiliriz. Diyorsan ki ben 1 sene sonraya kadar sabrederim şuan olduğu gibi bırak karakterini. Ama güncelleme geldiği günlerde hızlı ilerlemek istiyorsan karakterini fullemen gerekiyor.
Kesinlikle katılıyorum fakat yeni bölgede hangi elementin iş yapacağını bilemediğin için yanlış yatırım ihtimalin de var, aklında bulunsun.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Dostum kesinlikle doğru söylüyorsun karakteri fulleme konusunda,lakin benim karakterimde eksik yok bi cehennem asası vardı eksiği onu da bugün düşürdüm. aslında tereddütüm olmaz asa konularında ama güncelleme de seviye artışı olacağından biraz geri çekildim.
turkoxHAMSTER yazdı: 18 Ara 2017 20:57 Gözlüğü oyun parasıyla al. Şuan çok ucuz zaten gözlükler. 3-4 gözlüğü toplam 15-20m civarına alırsın. 1 haftada az girsen bile kasabileceğin bi para 20m.

Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

kp kasmak da zorlaşacak artık..

herşey paralı ve daha zor olmaya başladı artık 0 dan başlayanlara oyun hayal olucak.. yok 49 grup bölgesi görevidir, şaheseridir, tılsımıdır, rütbesidir, para kasmasıdır falan..
Nothing
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Scalgar yazdı: 19 Ara 2017 19:00 kp kasmak da zorlaşacak artık..

herşey paralı ve daha zor olmaya başladı artık 0 dan başlayanlara oyun hayal olucak.. yok 49 grup bölgesi görevidir, şaheseridir, tılsımıdır, rütbesidir, para kasmasıdır falan..
Aslında adaletli bir sistem değil mi bu olan da ? 2009 senesinde oyuna başlayan bir oyuncuyla 2018'de oyuna başlayan oyuncunun arasında uçurum olması gayet hoş bir şey. Hatta şöyle diyebiliriz, eski oyuncular daha çok zorlandı.Hatırlarsanız, 2 2 2 sistemiyle gidilen gaffar şimdi 5+1' le yaklaşık 10 dakikada kesiliyor. Kp konusuna gelirsek, zorlaşacağının çoğu kişi farkında.Bu sıra kp emler dolu gidiyor.Yorum için teşekkürler iyi forumlar..
Resim

R A M M S T E İ N N N

“Genel Etkileşim” sayfasına dön