Oyun Hatası
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
Oyun Hatası
Büyük Hol haritasında maden çektikten sonra torbam kayboldu. Bu kaybolma süre ile alakalı bir şey değildi. Madeni toplaya bastıktan sonra ileriye doğru tıkladım. Maden torbasını ayağımın altına atması gereken süre sonunda torba atmadı. Nedeninin ileriye bastıktan sonra tam maden süresinin gelmesi gereken zamanda bir taşa takılma tarzı bir şey yaşamama bağlıyorum. Aynı madende daha öncede başıma geldi. Madenin yeri Arz tarafında asma köprüden ileriye gidince sağ taraftaki Meteorit madeninde başıma geldi. Aynı hatayı alanlar var mı? Yazarsanız sevinirim.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İttihat Ve Terakki
Re: Oyun Hatası
Şuana kadar dediğin hata hiç başıma gelmedi.Fakat bunu video açıkken ve bilinçli bir şekilde yaparsan elinde kanıt olmuş olur ve desteğe atarsan bir ihtimal ama belki üzerinde durabilirler.
IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
Dediğin hata benimde başıma yeraltında osmiridyum madeninde gelmişti. Çektim, yürüdüm ama torba gelmedi 
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Benim başıma geldi bu olay daha yeni, torba buga giriyor arkadaşlar kameranın açılarıyla oynayın sürekli karakterinizi hareket ettirin ortaya çıkıyor bir süre sonra.
kedi
Meteor bölgesinde , çeteci mağarasının duvarının önündeki kalıntıların üzerinden geçen karakterler görünmez oluyor.Sanırım buna benzer bir hata.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

aynı olay kurt mağara elmas madeninde başıma geldi elmas ortada yok ama toplama işlemi var
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Hol merkezde büyücüm doğuyor .Sonra saat yoluna çıkmak için monazit madeninin ordan geçiyorum ve orda hesabım düşüyor .Sürekli ordan geçerken hesabım düşüyor .Bu aralar okadar çok oyundan düşüyorum ki cidden sıkıcı bir durum olmaya başladı .
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
Söylediğin hata daha önce başıma 2 kere geldi, saat yolunda sağ taraftan ilerlerken ortalarda bulunan Yeşim taşı madeni, genelde madeni topla deyip ileri gidip torba gelene kadar yaratık keserim, tam kapı arasında torbayı atıyor karakter duraksıyor ancak ayağımın altında torba yok. Bir hata mevcut.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Taşın içine içinde fareyi gezdirin genelde orada gözükmüyor.