Yardımcı olabilcek?
Yardımcı olabilcek?
Merhaba arkadaşlar ben beyazköşk sunucusunda oynuyorum, 49 level büyücüyüm. Kenan ve junona girmem gerekiyor sürekli bu konuda yardımcı olabilcek var mı? Beni gruplara sokabilcek?
-
Kutto
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İttihat Ve Terakki
Re: Yardımcı olabilcek?
Beyazköşkte oynamıyorum,fakat sana biraz ipuçları verebilirim.En kısa şekilde biraz sohbet ve muhabbet kurarak kısacası ortam yaparak rahatça Kenan ve Junon takı ve zırhlarını fulleyebilirsin.Bunları yaptıktan sonra önünde zorlu bir aşama seni bekliyor.Çemberlitaşa girmek için m1 ve m23 tılsımları lazım sizin sunucudaki piyasayı bilmediğim için bişey diyemem,fakat bu takı ve zırhlarını tamamladıktan sonra karakterin elektrikli ve buz olsun ve sürekli olarak Büyük Hol'de peptit,salgı kasarak büyük paralar kasabilirsin,ayrıyeten piyasayı takip ederek meteor sancakta aktif olarak ticaret yaparak para kasmanı dahada kolaylaştırabilirsin.Umarım sana yardımcı olabilmişimdir.Şimdiden sana başarılar,dediğim gibi büyücü oynuyorsan tüm bunları göze alman lazım.
IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Arkadaş söylediklerinde çok haklı ama ben bir şeyler daha ekleyim hasarın az olduğu için büyük holde peptit salgı kasman biraz zor olabilir bu yüzden yeraltında daha rahat para kasabileceğini düşünüyorum bu şekilde bir kaç ayda istediğin tılsımı üretebilir veya alabilirsin
Kutto yazdı: ↑18 Ara 2017 22:21 Beyazköşkte oynamıyorum,fakat sana biraz ipuçları verebilirim.En kısa şekilde biraz sohbet ve muhabbet kurarak kısacası ortam yaparak rahatça Kenan ve Junon takı ve zırhlarını fulleyebilirsin.Bunları yaptıktan sonra önünde zorlu bir aşama seni bekliyor.Çemberlitaşa girmek için m1 ve m23 tılsımları lazım sizin sunucudaki piyasayı bilmediğim için bişey diyemem,fakat bu takı ve zırhlarını tamamladıktan sonra karakterin elektrikli ve buz olsun ve sürekli olarak Büyük Hol'de peptit,salgı kasarak büyük paralar kasabilirsin,ayrıyeten piyasayı takip ederek meteor sancakta aktif olarak ticaret yaparak para kasmanı dahada kolaylaştırabilirsin.Umarım sana yardımcı olabilmişimdir.Şimdiden sana başarılar,dediğim gibi büyücü oynuyorsan tüm bunları göze alman lazım.
IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Yorumlarınız için teşekkürler.