ETKİNLİK İSTİYORUZZZ KESİNLİKLEE !!
YILBAŞINDA ETKİNLİK KESİNLİKLE BEKLİYORUZ !!!
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
YILBAŞINDA ETKİNLİK KESİNLİKLE BEKLİYORUZ !!!
Yılbaşında çekiliş olsun efendime söyliyim şapka düdük zımbırtısı olsun, torba değişikliği olsun, kar kış kıyamet birşeyler olsun ama mutlaka olsun. Özellikle çekiliş şart. fakat yanında başka şeylerde istiyoruz. Resmi tatil de olduğu için oyuna katılan oyuncu sayısı fazla olacaktır unutmayın. Tabi sizin için de resi tatilse sıkıntı olabilir ama yaparsınız genede bişeyler
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Re: YILBAŞINDA ETKİNLİK KESİNLİKLE BEKLİYORUZ !!!
Eminönü, Meteor ve Sivri Ada bölgeleri karla kaplanabilir.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ülkemizde adama yılbaşında çık eğlen evde oturma desen ben gavur muyum der. Ama oyunda etkinlik olsa dünden razi. Bunu size hitaben söylemiyorum yanlış anlamayın. Şimdi ben desem ki "ya bosverin etkinliği gidin arkadaşlarınızla takilin çıkın dışarı." eminim itiraz eden olur.
Aslında istiyorlardır ama başaramıyorlar.turkoxHAMSTER yazdı: ↑18 Ara 2017 14:29 Ülkemizde adama yılbaşında çık eğlen evde oturma desen ben gavur muyum der. Ama oyunda etkinlik olsa dünden razi. Bunu size hitaben söylemiyorum yanlış anlamayın. Şimdi ben desem ki "ya bosverin etkinliği gidin arkadaşlarınızla takilin çıkın dışarı." eminim itiraz eden olur.
Bu biraz ödül - ceza kavramı ile de ilgili
Mesela ; reel hayatta istediğini yapamayan başarısız olan birey, kişi, organizma bunu bilgisayar başında deniyor ve ÇOK ÇABUK kazanabiliyor. - item üretiyor, adam kesiyor vs- bu da bağımlılık yapıyor kişide bir ödül iştahı oluyor. Daha kısa yoldan. Ayriyeten bu şekilde daha seri serotonin salgılanabilir.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Ah ah eskilerden ne kaldıkı yılbaşında ganimet torbaları kalp şeklini alır, cinler huni takardı
yılbaşı bileti vardı dükkanda...
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
konular ne kadar farklı yerlere çikilebiliyor yaKraToSs yazdı: ↑18 Ara 2017 14:43Aslında istiyorlardır ama başaramıyorlar.turkoxHAMSTER yazdı: ↑18 Ara 2017 14:29 Ülkemizde adama yılbaşında çık eğlen evde oturma desen ben gavur muyum der. Ama oyunda etkinlik olsa dünden razi. Bunu size hitaben söylemiyorum yanlış anlamayın. Şimdi ben desem ki "ya bosverin etkinliği gidin arkadaşlarınızla takilin çıkın dışarı." eminim itiraz eden olur.
Bu biraz ödül - ceza kavramı ile de ilgili
Mesela ; reel hayatta istediğini yapamayan başarısız olan birey, kişi, organizma bunu bilgisayar başında deniyor ve ÇOK ÇABUK kazanabiliyor. - item üretiyor, adam kesiyor vs- bu da bağımlılık yapıyor kişide bir ödül iştahı oluyor. Daha kısa yoldan. Ayriyeten bu şekilde daha seri serotonin salgılanabilir.
gavurlukla, sosyallikle yada diğer hiçbir şey ile alakalı olmaksızın, gece sabaha kadar evinde vakit geçirmeyi ve bir yandan ikv oynamayı tercih etmiş biri olarak yılbaşında etkinlik isteyen kişi sayısının oldukça fazla olacağını düşünüyorum.
İsteyen dışarı çıkar isteyen çıkmaz. bununda konuyla alakası yok
ve tekrardan ETKİNLİK İSTİYORUZ KESİNLİKLEEE