Ben katılmıyorum. Yeni oyuncu ile eski oyuncu arasında çok fark olmamalı ki oyuna yeni kitleler başlasın. Sen yılların birikimini yeni gelen bölgede daha rahat kasılarak alacaksın zaten. Üzeri full olmayan birinin yeni bölgede yaratık kesebilecegini düşünmüyorum. Emin ol oyunun ilk 59 seviyeye ulasanlari şimdinin en sağlamlari olacak. Yani eskiyle yeni arasındaki fark burada kendini zaten gösterecek. Eski eşyaların reçeteye malzeme olması çok saçma bence. Bunu 3 yıldır bütün karakterleri fullenmiş biri olarak söylüyorum.SPIEGLEIN yazdı: ↑17 Ara 2017 15:09 Gelecek güncelleme ile eski ve yeni oyuncu arasında fark olmayacaksa İlk bırakan ben olacağım tamamen oyunu.
En basiti adam 59 seviye kastı üretimde şaheser direk üretim yaptı set bitti gitti.
Üretim olacaksa eğer reçetelerde.
Çemberlitaş itemleri,Sığınak,mıgrat Kolye ve yüzükleri alt itemler olarak görmeliyiz reçetelerde.![]()
![]()
Herkes eşit olmamalı ve eski ve yeni oyuncu farkı olmayacaksa oyunun değeride kalmayacaktır. !
Herkesin Aklındaki ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Herkesin Aklındaki ?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Her türden fikirler ortaya atılmış
Umarım herkesin düşüncelerinin üstünde bir şey ile karşılaşırız.
Yeni oyuncuların oyunda tutunmalarını bende isterim hatta şuan bile her acıdan destek yardımcı olan birisiyim,sadece bariz bir oranda fark görmek isteyenlerdenim. Sonuçta yıllarımı vermişim ben bu oyuna maddi,manevi şekilde.
Umarım herkesin düşüncelerinin üstünde bir şey ile karşılaşırız.
Yeni oyuncuların oyunda tutunmalarını bende isterim hatta şuan bile her acıdan destek yardımcı olan birisiyim,sadece bariz bir oranda fark görmek isteyenlerdenim. Sonuçta yıllarımı vermişim ben bu oyuna maddi,manevi şekilde.
sığınak ve migrattan düşen tüm itemler, çemberlitaş bölgesinden düşen itemler gibi üretilebilir de olmalı. savaşçılar zaten bölgeye alınmıyor. bölgeye alınmayan biri nasıl itemlerini düşürebilir? büyük bir eksiklik bu bence. gelecek olan güncellemede bu önerinin dikkate alınmasında fayda var diye düşünüyorum şahsen.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Üst seviye kıyafet üretim reçetelerinde, alt seviye kıyafet isteme sistemi mobil rpg oyunlarda mevcut.Böyle bir eklenti bence tüm Çemberlitaş havasını bozacaktır. Kaldı ki o bölgeye her türlü girmek zorundayız. Patronların verdiği materyaller ile 50+ itemleri üreteceğiz.
Yeni/eski ayrımı yapmak da doğru değil. Askerde değiliz, oyun oynuyoruz.
Yeni/eski ayrımı yapmak da doğru değil. Askerde değiliz, oyun oynuyoruz.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Spieglen çok boş yapmışsın.
Ben de yeni oyuncu ile eski oyuncu arasında fark olması gerektiğini, hatta olacağını düşünüyorum. Fakat zaten şimdi bile grup bölgelerine giremeyen fazlasıyla kişi var.
Bana kalırsa yeni gelecek eklentideki itemlerin üretiminde çemberlitaş bölgesinden düşürülen itemleri zorunlu tutmazlar ama onları da ekleyince silah yükseltmedeki gibi yeni itemlerin etkisi artırılabilir. Yani isteğe ve çabaya bağlı olarak etkisi artırılabilir çemberlitaş, migrat ve sığınak itemlerinin de kullanımı ile. Diğer türlüsü iki ucu çamurlu değnek.
Bana kalırsa yeni gelecek eklentideki itemlerin üretiminde çemberlitaş bölgesinden düşürülen itemleri zorunlu tutmazlar ama onları da ekleyince silah yükseltmedeki gibi yeni itemlerin etkisi artırılabilir. Yani isteğe ve çabaya bağlı olarak etkisi artırılabilir çemberlitaş, migrat ve sığınak itemlerinin de kullanımı ile. Diğer türlüsü iki ucu çamurlu değnek.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
İyi güzel diyorsun da diyelim ki ben çok şanssızım hayatım boyunca alternatör kolye düşmedi (olmayacak bir durum değil sonuçta). Üretimde alternatör kolye istiyor ve bir arkadaş oyuna döner dönmez attığı ilk kenanda; alternatör kolye kazandı. Nerde emek gerektiren oyun ? Bana kalırsa bu dediğiniz olaylar olmamalı.SPIEGLEIN yazdı: ↑17 Ara 2017 15:09 Gelecek güncelleme ile eski ve yeni oyuncu arasında fark olmayacaksa İlk bırakan ben olacağım tamamen oyunu.
En basiti adam 59 seviye kastı üretimde şaheser direk üretim yaptı set bitti gitti.
Üretim olacaksa eğer reçetelerde.
Çemberlitaş itemleri,Sığınak,mıgrat Kolye ve yüzükleri alt itemler olarak görmeliyiz reçetelerde.![]()
![]()
Herkes eşit olmamalı ve eski ve yeni oyuncu farkı olmayacaksa oyunun değeride kalmayacaktır. !
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Üretim gözlükleri güzel olur 2. yazı olarak bir arkadaş çift efsunlu gözlük demiş mesela fizik elek buz fizik buz elek elek buz veyahut çift fizik çift buz çift elek hadi diyelim çift hareket hızı veyahut fizik hareket hızı buz hareket hızı neyse ben susayım.SPIEGLEIN yazdı: ↑17 Ara 2017 14:36 Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Herkesin fikir ve düşünceleri vardır yeni gelecek olan ''Seviyeler''
Sizlerin bu konudaki düşüncelerini öğrenmek istiyorum.
-Gözlükler ''Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?''
+ Düşüncem yeni gelmekte olan bölge ile gözlükler ortaya çıkacaktır illaki. '' Mor gözlükleri satabiliyoruz,satıp yenisi alacağız yada üretim ? Üretim daha mantıklı geliyor şahsen ''
-Sığınak,Migrat,Çemberlitaş ''Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ??''
+Bölgelerden elde etmiş olduğumuz itemler,üretimlere açık olması yönünde düşüncelerim mevcut.''Çok fazla değer kaybetmeyecek ve aktifliğini bir tık daha koruyacaktır.''
Görüşlerinizi öğrenmek istiyorum sizler neler düşünüyorsunuz ?![]()
![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yeni oyuncuyu bu kadar zorlarsanız,yeni oyuncu oyundan soğur ve yeni başlayan oyuncu oyunu bırakır.Sizde muradınıza erersiniz, tek başınıza oynarsınız vesselam..SPIEGLEIN yazdı: ↑17 Ara 2017 15:48O zaman ben oyuna son güncelleme paketi ile başlayıp hepinizden üstün olma düşüncesi hoşunuza gidermi ? Yada direk sizle eşit olma düşüncesi ne kadar mantıklı?mutlulukmuodane yazdı: ↑17 Ara 2017 15:42 Farklı bir açıdan bakarsak ;
1) Grup bölgeleri geldikten sonra çoğu oyuncu tutunamayarak oyunu bıraktı.
2) Oyunun en güzel zamanları 39 seviye ve 49 seviye sınırının grup bölgesi eklentisi eklenmemiş haliydi.
3) Grup bölgesi sisteminden yıllarca şikayet ettik ve değişmesini bekledik.
Ve şimdi açık bölge ekleniyor ve 59 seviyeler geliyor , burada grup bölgelerinin etkisini yitireceğini görmeliyiz . Eski oyuncu ile yeni oyuncu arasında fark olmalı dediniz , bir noktaya kadar haklı. Fakat , güncellemenin amacı grup bölgeleri sistemini götürüp yerine tekrar eski açık bölge sistemini getirmek , bunu unutmamak gerekir . Yeni seviye görevlerini alabilmek için grup bölgeleri görevlerini tamamlamamız gerekecek.Sadece bu. Eğer grup bölgeleri aynı önemini korursa yeni gelecek eklentinin hiçbir anlamı kalmaz.
"Betadan beri oynuyorum ve herkesin eşit olacağı bir oyuna karşıyım " herkes bir şekilde üstün olmalı yeni ve eski arasında ise fark olması gerekiyor belli edecek kadar.
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: DOĞU
Nerull Güvenlik Sorusu Geleceğini Söyledi Eğer Yeni Gözlükler KP İle Satılacaksa Fiyatının Yüksek Olacağı kesin
Yeni Bölgede Bol Savaş Olur Umarım
Yeni Bölgede Bol Savaş Olur Umarım