Akçe Pahalılığı Ikv oyuncuları destek
Akçe Pahalılığı Ikv oyuncuları destek
Sevgili oyuncular bende oyuncu olarak desteklerinizi bekliyorum. Şöyle bir sorun var akçe pahalılığı. Tabiki çok pahalı tabi zam yaptılar bir şey demiyoruz ona. Ama şöyle bir sıkıntı var kontörle çekebiliyorum ben ve kontörle örneğin 5500 yüklücez 57 tl normal fiyatı vodofonla 74 tlye ulaşıyor arada 17 tl var. Yani normal internet üzerinden kredi kartıylada alan varda kontörle alanlar için bir çare bulunamazmı? yani bi indirim yapılsa kontörle alanlar için çok pahalı bir olay ve zaten ikv dükkada pahalı 5500 yüklesende yetmezki anca 2 3 parça bişey yüklersin dükkandan hemen biter. Sadece bir tılsım için bile 5500 alsan 18 tane çıkıyor kontrid. Yazık yani. Büssürü tılsım varken bu olayın öle olması yazık. Toplayayım desen e oda zor kardeşim her zaman çıkmıyor. Yani demek istediğim silah parlatsam desen 3 4 tane silahının oldugunu var say nerden baksan yetmiyo e bide tek çarı olmayanlarda var o çarlarında akçeye ihtiyacı olur akcesiz bişey yapılmaz hale gelindi çünkü. Sizlerden istediğim bir olup desteğe yazmanız bir yolun bulunması tabiki paralı ona bir şey demiyorum varıpta direk düşürmezler fiyatlarıda en azından akçe alabilmeyi kolaylaştırmaları gerek çok pahalı yukarıda bahsettiğim şeyler pahalı yani sizlerde benim gibi akçe sorunlarını desteğe yazınız dükkanı yeniden bi düzenlesinler alım gücünü iyleştirmeye yönelik bir şeyler yapsınlar. Teşekkürler saygılar
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Akçe Pahalılığı Ikv oyuncuları destek
Gönül isterdi kendi akçelerini kendi dükkanlarında satsınlar ama Türk Telekom işte, yapacak bir şey yok.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
İlkokuldayken telefonda çekmek zorunda kalırdım kredi kartım olmadığı için o günler geldi aklıma
FiratCakiroglu yazdı: ↑17 Ara 2017 23:06 Gönül isterdi kendi akçelerini kendi dükkanlarında satsınlar ama Türk Telekom işte, yapacak bir şey yok.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bir Umuttur Yaşamak
İKV1000 7979emrecelik54 yazdı: ↑18 Ara 2017 00:22 İlkokuldayken telefonda çekmek zorunda kalırdım kredi kartım olmadığı için o günler geldi aklıma
Hocam bana kalsa sadece kontöre değil normal alımlarda da biraz indirime gidilmesi gerek diye düşünüyorum.
Sizlere katılıyorum birlikten kuvvet doğar destek camiadan.
Başka oyunlarda mobilden e-pin alırken hepsi için aynı mesaj bedelini ödüyorum.Burada ne kadar pahalı ürün alırsan o kadar fazla ek ücret ödüyorsun.Ödeme tipleri de çok az. 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm