Topkapı'da olan Komodolar
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Topkapı'da olan Komodolar
yeni gelecek 59 levelde bu tip yaratıklar gelirse kasılmak sizce de biraz zor olmaz mı
ayrıca topkapıda level kasanları da görür müyüz sizce? az önce aklıma geldi de. forumda paylaşmak istedim düşüncelerimi
)
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Re: Topkapı'da olan Komodolar
Açık dünya neden istedik ? Gruplarla , başka insanlarla , kapalı yerlerde madalyalar ile uğraşmamak için.Yani kısaca bireysel başarım kazanmak istiyoruz.Gelecek açık dünyadaki yaratıkları buna göre her sınıfın tek başına kesebileceği şekilde tasarlarlar.Tıpkı yaptığımız bir çok görev gibi.Lakin tek başınıza çok kolay kesebileceğiniz anlamına gelmiyor.Yine büyücünün bir üstünlüğü olabilir hasar konusunda.Yine tek başına kesilmeyecek bosslar gelecektir.O komodolar zehirle veya elektrik+dk ile rahat kesilebiliyor.Onlardan ne kadar xp geliyor hiç bakmadım ama demekki az geldiği için kimse orada kasmıyor.Onlar sadece reçeteler için yapılmış slotlar.İllaki oyunda yardımlaşma olacaktır ve yaratıkları kesmek "bosslar hariç" çok zorlamayacaktır düşüncesindeyim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
49 seviye yaratıkların exp vermemesi için bir sınırlandırma getirileceğini ve yeni bölgedeki yaratıkların güçlü olacağını düşünüyorum. 59 olmak zor olacak.
olması gerekende bence budur. Katılıyorum.Serinplay yazdı: ↑17 Ara 2017 16:33 Açık dünya neden istedik ? Gruplarla , başka insanlarla , kapalı yerlerde madalyalar ile uğraşmamak için.Yani kısaca bireysel başarım kazanmak istiyoruz.Gelecek açık dünyadaki yaratıkları buna göre her sınıfın tek başına kesebileceği şekilde tasarlarlar.Tıpkı yaptığımız bir çok görev gibi.Lakin tek başınıza çok kolay kesebileceğiniz anlamına gelmiyor.Yine büyücünün bir üstünlüğü olabilir hasar konusunda.Yine tek başına kesilmeyecek bosslar gelecektir.O komodolar zehirle veya elektrik+dk ile rahat kesilebiliyor.Onlardan ne kadar xp geliyor hiç bakmadım ama demekki az geldiği için kimse orada kasmıyor.Onlar sadece reçeteler için yapılmış slotlar.İllaki oyunda yardımlaşma olacaktır ve yaratıkları kesmek "bosslar hariç" çok zorlamayacaktır düşüncesindeyim.
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Topkapıdaki komodoları savaşçı kesemiyor adaletsizlik olur ama kesinlikle 59 olmak kolay olmayacak diye düşünüyorum.pankuscagiz yazdı: ↑17 Ara 2017 16:28 yeni gelecek 59 levelde bu tip yaratıklar gelirse kasılmak sizce de biraz zor olmaz mı![]()
ayrıca topkapıda level kasanları da görür müyüz sizce? az önce aklıma geldi de. forumda paylaşmak istedim düşüncelerimi
)
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
o ölüm ejderlerinin olayı nedir? dirençleri mi yüksek reçete için mi var onlar ? neden varlar 
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Ne reçetesi veriyor mesela onu da bilmiyorum
Üstte arkadaşların yazdiklarina katılıyorum:) 59 geldigi gün ben topkapida onlari kesmeye çalışıyor olacağım:D
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Discord: parlooo.
59 olmak inşallah gerçek manada zor olur ve uğraşmak tat verir, 2 saatte 0 dan 49 a kasılma serüveni gibi birşeylerle karşılaşmak hayal kırıklığı olur.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Topkapı 'daki sanırım Rıfat adlı OOK' de reçeteleri satılan Supra Cin ve Cinbull iksir için üretim malzemesi olan Komodo Kuyruğu veriyor o yaratıklar.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı