Kıyamette
Re: Kıyamette
Biz dehşete düşmeyiz gardaş 
An itibariyle Beyaz Köşk ;

─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Hayır.Bir ilgisi yok.Zaten konuyu o kadar önemli bir içerik olarak görmüyorum.Yine her zamanki metinlerden biri
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Neyi kast ettiğini anlayan herkes hole indi sadece kendi kazansın diye de ne anlama geldiğini buraya yazmadı. Tahminlerim en başından beri doğruymuş. İyi forumlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
İstersen bu konuyu özelden detaylı bir şekilde konuşabiliriz.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İlginç
Yeni seviyelerle birlikte eski madenlerin , tılsım ve eşyaların hepsi değil ama çoğunluğunun önemini yitireceğini düşünüyorum . Yeni şaheser , silah , zırh vs. reçetelerinde çemberlitaş , sığınaklar ve migrattan düşen materyaller kullanılabilir fakat , yeni seviyelerle birlikte grup bölgelerinin artık eski önemini kaybedeceğini düşünüyorum . Daha açık olarak grup bölgesi sisteminin ortadan kalkacağını düşünüyorum . Eskisi gibi birşeyleri yardımlaşarak yapmanın , arkadaşlık ve dostluğun pekişecegini yani yeni gelecek açık bölgenin nimetlerinden faydalanacağımızı düşünüyorum .Oyunun ilk zamanlarındaki gibi.
Yeni seviyelerle birlikte eski madenlerin , tılsım ve eşyaların hepsi değil ama çoğunluğunun önemini yitireceğini düşünüyorum . Yeni şaheser , silah , zırh vs. reçetelerinde çemberlitaş , sığınaklar ve migrattan düşen materyaller kullanılabilir fakat , yeni seviyelerle birlikte grup bölgelerinin artık eski önemini kaybedeceğini düşünüyorum . Daha açık olarak grup bölgesi sisteminin ortadan kalkacağını düşünüyorum . Eskisi gibi birşeyleri yardımlaşarak yapmanın , arkadaşlık ve dostluğun pekişecegini yani yeni gelecek açık bölgenin nimetlerinden faydalanacağımızı düşünüyorum .Oyunun ilk zamanlarındaki gibi.
Trailer'da geçen konuşma olabilir mi?Gorgar yazdı: ↑16 Ara 2017 20:13Kıyamette neyi satabilirsin ki? Güneş görmeyen tatsız domatesleri, çürümüş karpuzları, sıçan etini mi? Sefalet ve ölümden başka birşey deneyimlememiş zavallıların yazdığı kitapları mı? Katletmenin türlü farklı şekli olan bir kaosta, kimsenin yüzüne bakmayacağı silahları mı? Ömrün 30 yılı ender geçebildiği bir mezarlıkta ilaç mı, sağlık kürü mü? Bunlarla ancak günü kurtarırsın...
Sadece tek birşey gerçekten kazandırır, cep doldurur ve kimbilir belki de yeni bir kültürün yolunu açar...
Dehşete düştün değil mi?
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kıyamette bol bol alkol satabilirsiniz.Gorgar yazdı: ↑16 Ara 2017 20:13Kıyamette neyi satabilirsin ki? Güneş görmeyen tatsız domatesleri, çürümüş karpuzları, sıçan etini mi? Sefalet ve ölümden başka birşey deneyimlememiş zavallıların yazdığı kitapları mı? Katletmenin türlü farklı şekli olan bir kaosta, kimsenin yüzüne bakmayacağı silahları mı? Ömrün 30 yılı ender geçebildiği bir mezarlıkta ilaç mı, sağlık kürü mü? Bunlarla ancak günü kurtarırsın...
Sadece tek birşey gerçekten kazandırır, cep doldurur ve kimbilir belki de yeni bir kültürün yolunu açar...
Dehşete düştün değil mi?
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)