Kıyamette
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: Kıyamette
Stres çarkı satılabilir Gorgar Bey
Şair burada ne anlatmak istemiş
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Işık'ın görev metinlerini andırıyor sanki. Muhtemelen gelecek yeni görevlerden bir metin. Aynı "sentetik ipek" metni gibi.
yazısında yeni bölgenin 25 aralıkta geleceğini açıkça belirtmiş gorgar hayırlı olsun arkadaşlar şimdiden yeni bölgenin adı esenyurt İstanbul Kıyamet
Vakti : Esenyurt
Vakti : Esenyurt
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Benim yorumum,şuanda değerli veya değersiz madenlerin,iksirlerin ve itemlerin yeni guncelleme ile değer kazanmayacağının ufak bir habercisi.O yuzden gereksiz stoklamalari birakin nakit para dursun diyor 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bence Gorgar bu yorumu görünce dehşete düşecekAlperenARAR yazdı: ↑16 Ara 2017 21:03 Benim yorumum,şuanda değerli veya değersiz madenlerin,iksirlerin ve itemlerin yeni guncelleme ile değer kazanmayacağının ufak bir habercisi.O yuzden gereksiz stoklamalari birakin nakit para dursun diyor![]()
- Leqendyyy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Aynen bende böyle düşündüm, inşallah doğru düşünüyoruzdur ya 
AlperenARAR yazdı: ↑16 Ara 2017 21:03 Benim yorumum,şuanda değerli veya değersiz madenlerin,iksirlerin ve itemlerin yeni guncelleme ile değer kazanmayacağının ufak bir habercisi.O yuzden gereksiz stoklamalari birakin nakit para dursun diyor![]()

R A M M S T E İ N N N
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
+1turkoxHAMSTER yazdı: ↑16 Ara 2017 21:06Bence Gorgar bu yorumu görünce dehşete düşecekAlperenARAR yazdı: ↑16 Ara 2017 21:03 Benim yorumum,şuanda değerli veya değersiz madenlerin,iksirlerin ve itemlerin yeni guncelleme ile değer kazanmayacağının ufak bir habercisi.O yuzden gereksiz stoklamalari birakin nakit para dursun diyor![]()
![]()