Bu oyun niye terkedilmiş gibi hissediyorum ben,yapayalnız ama ayakta .Çam ağacı kadar uzun ama onun kadar gösterişsiz
Neyse kısacası beyler benim aklıma takılan soru bu yeni güncellemeyle beraber her zaman olduğu gibi 7/24 maden çek materyal topla mı olacak sizce ,bence öyle olacak.
Eskiden bir video vardı sobee stüdyodan sızdırılan görüntüler diye,kurguydu ama çok güzeldi be.Yeraltı gelmeden önceydi.
Terkedilmiş
Re: Terkedilmiş
Bir MMORPG oyunundan ne bekliyorsun ki ? Bu tür oyunlarda kısa sürede başarım elde etmek gibi bir durum yoktur.Oyun kompleks bir yapıdadır ve size bir çok yol sunar.Bu yollardan ilerleyerek gelişmeye devam edersiniz.MMORPG'lerdeki mantık yaratık kesip para kazanmak , toplayıcılık , üretim yapmak , görevleri yaparak ilerlemek ve dungeon yapıp eşya düşürmektir.En azından yeni gelecek bölge açık dünya olacak.Ne kadar hızlı gelişmek istiyorsan o kadar uğraşman gerekecek.Ama kimse seni bunun için zorlamıyor yani 7/24 maden çekmen gerekmiyor.Eğer oyundan zevk alıyorsanız bir veya birden fazla yoldan ilerleyip emek vererek gelişirsiniz.Yeni çıkan oyunlar oyuncuları sürekli boş görevlere boğuyor.İKV'nin en azından değişik bir tadı var.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
Eğer oyun 100 lvl olacak deseler bu dediklerinde haklısın bana boşa kürek çekmek gibi geliyor ne bilem gardaşım yav alah aşkına bremınSerinplay yazdı: ↑16 Ara 2017 18:28 Bir MMORPG oyunundan ne bekliyorsun ki ? Bu tür oyunlarda kısa sürede başarım elde etmek gibi bir durum yoktur.Oyun kompleks bir yapıdadır ve size bir çok yol sunar.Bu yollardan ilerleyerek gelişmeye devam edersiniz.MMORPG'lerdeki mantık yaratık kesip para kazanmak , toplayıcılık , üretim yapmak , görevleri yaparak ilerlemek ve dungeon yapıp eşya düşürmektir.En azından yeni gelecek bölge açık dünya olacak.Ne kadar hızlı gelişmek istiyorsan o kadar uğraşman gerekecek.Ama kimse seni bunun için zorlamıyor yani 7/24 maden çekmen gerekmiyor.Eğer oyundan zevk alıyorsanız bir veya birden fazla yoldan ilerleyip emek vererek gelişirsiniz.Yeni çıkan oyunlar oyuncuları sürekli boş görevlere boğuyor.İKV'nin en azından değişik bir tadı var.
İyi forumlar.

O konuda aslında hak veriyorum çünkü bir sonraki paket , bir sonraki paket derken sürekli bir önceki pakette gelen ve uğraşıp elde ettiğimiz şeylerin çöp olma durumu var.Ama o eşyalar sayesinde daha iyi eşyalar elde edeceğimizi de unutmayalım.Yani onlar çöp olana kadar hala işimizi görecektir.