Lp gitmeden çıkış hk.
- benmusti
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Anadolu Fırtınaları
Lp gitmeden çıkış hk.
Başlıkta belirttiğim gibi loncadan ayrılırken lp gitmesini önlemek için bir yöntem varmı dır ?

Re: Lp gitmeden çıkış hk.
Daha önce hızlı destek bölümüne buna benzer bir konu açmıştım konuda ''Klan değiştirme ürünü gibi Lp gitmesini engelleyici bir üründen bahsetmiştim notlar arasına alınacağını belirtmişlerdi''
Facebook üzerinden Nerull 'Nihat'' Yazdım açıklayıcı şekilde bu durumu örnekler şeklinde belirtmiştim böyle bir şey getiremeyiz gibisinden bir cevap vermişti.
Facebook üzerinden Nerull 'Nihat'' Yazdım açıklayıcı şekilde bu durumu örnekler şeklinde belirtmiştim böyle bir şey getiremeyiz gibisinden bir cevap vermişti.
Hocam zamanında o taktiği bende bulmuştum
Karakteriniz ile sunucu değiştirerek sonra tekrarden geri sunucuya gelinerek lp kaybını önleyebilirsiniz.
Daha önce isim değiştirmiş arkadaşlar için Sunucular arası transfer 3.000 Akçe ''Git gel yapıldığı taktirde 6.000'' Buda yaklaşık olarak 60 TL olarak bakarsak
999m lonca puanı olduğunu düşünürsek %15 Kaybettiğimizi hesaplarsak yaklaşık olarak yanılmıyorsam 70m kadarını kaybediyorduk.
Yaptığım hesap yanlış değilse eğer
Bunun haricinde yapılması mantıksız ve yersiz olur
70 m nasil buldunuz hocamSPIEGLEIN yazdı: ↑16 Ara 2017 17:25Hocam zamanında o taktiği bende bulmuştum
Karakteriniz ile sunucu değiştirerek sonra tekrarden geri sunucuya gelinerek lp kaybını önleyebilirsiniz.
Daha önce isim değiştirmiş arkadaşlar için Sunucular arası transfer 3.000 Akçe ''Git gel yapıldığı taktirde 6.000'' Buda yaklaşık olarak 60 TL olarak bakarsak![]()
999m lonca puanı olduğunu düşünürsek %15 Kaybettiğimizi hesaplarsak yaklaşık olarak yanılmıyorsam 70m kadarını kaybediyorduk.
Yaptığım hesap yanlış değilse eğer999m lonca puanında kaybedilen lonca puanı 70m diye hesaplarsak sunucu arası değişimi baya mantıklı
![]()
Bunun haricinde yapılması mantıksız ve yersiz olur![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- benmusti
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Anadolu Fırtınaları
1 milyar lpnin %15 i 150 milyon yapar bu aradaSPIEGLEIN yazdı: ↑16 Ara 2017 17:25Hocam zamanında o taktiği bende bulmuştum
Daha önce isim değiştirmiş arkadaşlar için Sunucular arası transfer 3.000 Akçe ''Git gel yapıldığı taktirde 6.000'' Buda yaklaşık olarak 60 TL olarak bakarsak![]()
Yaptığım hesap yanlış değilse eğer999m lonca puanında kaybedilen lonca puanı 70m diye hesaplarsak sunucu arası değişimi baya mantıklı
![]()

Arkadaşın da dediği gibi sunucu değiştirildiğinde lp miktarı azalmıyor. eğer değmeyeceğini düşünüyor ama yine de yapmak istiyorsanız karakterinizi tılsım, meran gibi saat kısmının diğer sunuculara nazaran daha boş olduğu bir sunucuya aktarın. bir şifa bir tank kasarsınız saat bölümü boş olduğu için sıkıntı yaşamadan 1 ay kadar bir sürede en az 50 60 m kadar daha lp kasarsınız. hatta lp artırıcı alırsanız miktar çok daha artacaktır, düşen xenotimler de cabası. harcadığınız paranın oyunda karşılığı olmuş olur en azından 1 ay bekletilerek.benmusti yazdı: ↑16 Ara 2017 18:271 milyar lpnin %15 i 150 milyon yapar bu aradaSPIEGLEIN yazdı: ↑16 Ara 2017 17:25Hocam zamanında o taktiği bende bulmuştum
![]()
Ama asıl konuya değinmek olursak 183 milyon lp ye sahibim çıkınca 28 milyon lp gidecek fazla değil gibi ama genede insan üzülmüyor değil.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Loncadan ayrılarak kaybettiğim lp lere üzülüp bir daha kasmamaya karar verdim. Ne de olsa bir işe yaramıyor. İnş. yeni paketle beraber işe yarar.