DESTEK EKİBİ HAKKINDA
Re: DESTEK EKİBİ HAKKINDA
Bağlantı kurmaya çalıştığın şey çok saçma aslında kimin denetmen olduğunu buradan açık açık ilan etseler, denetmenliğin ne mantığı kalır ki. Aslında sorduğun sorunun cevabını kendin biliyorsun.
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PersPektiF
dostum sen nerulun nerul olduğunu ve ikv de dev olarak görev yağtığını biliyorsun değil mi
bunu bilmen ne kadar saçma o zaman senin mantığında bir oyunda forum mod kim gm kim destek ekibi kim bilinir daha öncede bu oyunda destek ekibi kuruldu ve paylaşıldı. madem yazıyosun bilinçli yaz yazmak için yazma
En son Delpize tarafından 16 Ara 2017 11:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yanlış alıntı düzenlendi
Sebep: Yanlış alıntı düzenlendi

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Forum mod, gm, dev dediğin insanları bil zaten dostum bilmemek ayıp, bu adamlar üst kademeye gelmiş insanlar, senin denetmen dediğin olaya 100 kişi civarlarında insan alındı, az yada fazla olabilir tabiki tam sayıyı bilmiyorum, sana burdan şunları şunları aldık deseler, aldığın ilk cezada oyun içerisinden gider onu bulur başının etini yersin, mantıksız yani bunu anlatmaya çalıştım, umarım anlatabilmişimdir.Nixita yazdı: ↑16 Ara 2017 10:28 dostum sen nerulun nerul olduğunu ve ikv de dev olarak görev yağtığını biliyorsun değil mi
bunu bilmen ne kadar saçma o zaman senin mantığında bir oyunda forum mod kim gm kim destek ekibi kim bilinir daha öncede bu oyunda destek ekibi kuruldu ve paylaşıldı. madem yazıyosun bilinçli yaz yazmak için yazma
Dostum denetmen alıyorlar developer almıyorlar. Developer alsalar bile bunu duyurmak zorunda değiller. Ayrıca denetmen olarak alınan herkes direk forum mod ya da game master olamıyor belirli süreçler ve aşamalar var burada. Ayrıca denetmen olan kişiler kendi sunucularının şikayetlerini inceleyemiyorlar. Adaletli olunması için diğer sunucularla ilgileniyorlar. Denetmen ekibinin kimliğini açığa çıkarması yasak. Kim olduğu belli olursa ortalık karışır kişilere tehtide kadar uzar. Senin öncesinde ya da şu anda dediğin ekibin paylaşılması olayı daha önce yapılmadı. Zaten senin ön planda olduğun kişiler zamanında ATX ya da Erdoğan vs. zaten biz görevli değiliz demiyorlardı. Bu kişiler denetmen ekipteki Game masterlardı. Onların ve bir kaç kişinin dışında gm asistanı muhabbetleri vardı o kadar. Onun dışında denetmenlerin kimliği açıklanmadı açıklanmaz.Nixita yazdı: ↑16 Ara 2017 10:28
dostum sen nerulun nerul olduğunu ve ikv de dev olarak görev yağtığını biliyorsun değil mi

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Alımları bitti hocam. Duyuruları e-posta üzerinden yapacaklarını söylediklerini anımsıyorum ki öyle de olmalı. Bu arada her nasıl GM ve Mod'ların isimleri bilinmiyorsa, denetmenlerin de isimleri bilinmemeli diye düşünüyorum.]
Selam Arkadaşlar
Birçok kişinin de söylediği gibi; denetmen alımlarımız tamamlandığında bu konu hakkında ekstra bir duyuru yapılmayacağı, denetmen ekibe katılmaları uygun görülen kişilere gerekli dönüşler yapılacağı söylenmiştir. Hali hazır da denetmen ekibi alımlarımız tamamlanmış olup, kendileri görevlerini ifa etmektedir.
Konuyu amacından çıkmaması adına kilitliyorum.
İyi forumlar
Birçok kişinin de söylediği gibi; denetmen alımlarımız tamamlandığında bu konu hakkında ekstra bir duyuru yapılmayacağı, denetmen ekibe katılmaları uygun görülen kişilere gerekli dönüşler yapılacağı söylenmiştir. Hali hazır da denetmen ekibi alımlarımız tamamlanmış olup, kendileri görevlerini ifa etmektedir.
Konuyu amacından çıkmaması adına kilitliyorum.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!