Geliştiricilerden biri aydınlatırsa seviniri (z)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
reotai
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Geliştiricilerden biri aydınlatırsa seviniri (z)

Mesaj gönderen reotai »

Herkesin bildiği husus saatte çar kasmak 3 4 saat sürüyor,yeni bölgelerin gelişi ile level atlama adaleti arasinda bir sistem üzerinde duruyor musunuz ? Mesela bir oyuncu olarak aklima gelen bir iki hususu paylaşmak isterim;
- önceki yeralti güncellemesinden ders çikartirsak orda olduğu gibi diğer bölgelerden elde edemeyeceğimiz miktarda expi sadece yeni bölgeden almamız gerek. (Yeralti ilk geldiğinde hala kemikkafalarda,taşkanatlarda 42 43 levele kasanlar vardi unutmayalim,bugun holdeki exp oranini kiyaslamaya gerek dahi yok)
-bu sorunu aşmak için ya level için gerekli exp miktarini astronomik yükselteceksiniz (burda lp dengelemeleri önemli,lp kasilan emeklerin birkaç yaratikla yok olmamasi gerek )örneğin bir saat slotunun verdiği exp yüzde yarima falan tekabül edecek-ve yeni bölgedeki yaratiksa bundan daha fazlasini verecek
-ya da sadece yeni bölgedeki yaratiklar ex verecekler
Örneğin şu an sari exp ile level atliyosak 49 dan 59 a yeşil exp paneli gelicek yeşil expide sadece yeni yaratiklar ve görevler vericek

Bilmiyorum bu konuda düzenleme yapılacak mı bilgilendirirseniz memnun oluruz
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Geliştiricilerden biri aydınlatırsa seviniri (z)

Mesaj gönderen ejedrogl »

Mutluka dengeliyeceklerdir aksi takdirde çok saçma bir durum orataya cıkacaktır. Büyük ihtimal holdeki veya büyük bossların(gaffar,kadim vb) exp dropları düşürülecektir. Dediğin gibi 52-53 lwl herkes cok rahat kasar bu kadar kolay olmamalı.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

ejedrogl yazdı: 16 Ara 2017 00:14 Mutluka dengeliyeceklerdir aksi takdirde çok saçma bir durum orataya cıkacaktır. Büyük ihtimal holdeki veya büyük bossların(gaffar,kadim vb) exp dropları düşürülecektir. Dediğin gibi 52-53 lwl herkes cok rahat kasar bu kadar kolay olmamalı.
Seviye hiçbir zaman zor olmadı bu oyunda. Bırakın kolay olsun. Yetenek de gelmiyor seviye atlamayı zorlaştırmanın anlamı yok.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

movie yazdı: 16 Ara 2017 00:16
ejedrogl yazdı: 16 Ara 2017 00:14 Mutluka dengeliyeceklerdir aksi takdirde çok saçma bir durum orataya cıkacaktır. Büyük ihtimal holdeki veya büyük bossların(gaffar,kadim vb) exp dropları düşürülecektir. Dediğin gibi 52-53 lwl herkes cok rahat kasar bu kadar kolay olmamalı.
Seviye hiçbir zaman zor olmadı bu oyunda. Bırakın kolay olsun. Yetenek de gelmiyor seviye atlamayı zorlaştırmanın anlamı yok.
Öyle ama kardeşim bu gelecek güncellemede bizi seviye konusunda zorlasalar daha iyi olur en azından uğraşacak iş buluruz ben şu an oyuna iş olsun diye giriyorum etrafa,ejder asa parlamasını ve diğer asaların izleyip,sohbet edip çıkıyorum.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

İyi güzel yazmışsın ama verdiğin öneriler konusunda farklı düşünüyorum.Yani her şey birkaç kodun değişmesine bakıyor.Yapacakları şey hol'ün girişine 46 seviye sınırı koymaları.Çünkü hol görevleri bu seviyede başlıyor.Aşağıdaki gibi bir kural sorunu çözer.
"Eğer oyuncu 46 seviyeye eşit veya üstü değilse geçidi kullanamaz."
Ama 49 seviyeden sonra bile holden yine çok fazla xp gelecektir.Bunun içinde çözüm olarak 50 seviye olmak için astronomik rakamlar belirlemeye gerek yok.Bildiğiniz gibi seviye atladıkça kendi seviyenizden düşük yaratıklardan daha az tecrübe gelmeye başlıyor.Zaten hole girebilmek için oyuncu en az 46 seviye olacağı için burada kasılması gibi bir durum olmayacaktır.Çünkü hem diğer görevler hemde yeni eklenecek görevleri takip ederek zaten seviye atlayabilir.Aynı şekilde sığınaklarda bile seviye atlayabilir.Bu yüzden gereken tecrübe puanını yükseltmek yerine yapılması gereken ;
Oyuncunun seviyesi 50'e eşit veya yüksek ise 49 seviye yaratıklardan %70 daha az xp gelecektir.
Oyuncunun seviyesi 51'e eşit veya yüksek ise 49 seviye yaratıklardan %90 daha az xp gelecektir.
Oyuncunun seviyesi 52'e eşit veya yüksek ise 49 seviye yaratıklardan %100 daha az xp gelecektir.Yani hiç gelmeyecek.
Genelde işleyiş buna benzerdir.Sadece yeni bölgeden xp gelmesi söz konusu değildir.Oyunda üsttekine benzer bir kural işlemektedir.Tabi yine üsttekine ek olarak aşırı tecrübe puanı veren yaratıkların verdikleri puanlar düzenlenebilir.Ben geliştirici ekibin bu sorunun farkında olduğunu ve güncelleme ile düzelteceklerine inanıyorum.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Yaratıklardan gelen tecrübe puanı ve lonca puanının ayrılması gerekiyor, eşit gelmemeli kesinlikle, level konusuna da mutlaka çözüm üreteceklerdir, holde level kasmak saçmalık olur zaten, ama ayrıyeten el atılmışken hol giriş seviyesi de düzenlenmeli, her gün en az iki kişi holde beni kas diye insanın peşine takılıyor.
reotai
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen reotai »

Evet seviye sınırlaması da çok makul görünüyor,fakat dediğiniz doğrultuda bunun sadece yeni bölgeye değil hole de uygulanmasi gerek,katılıyorum.umarım bu sorunlara alternatif getirirler .
Serinplay yazdı: 16 Ara 2017 00:43 İyi güzel yazmışsın ama verdiğin öneriler konusunda farklı düşünüyorum.Yani her şey birkaç kodun değişmesine bakıyor.Yapacakları şey hol'ün girişine 46 seviye sınırı koymaları.Çünkü hol görevleri bu seviyede başlıyor.Aşağıdaki gibi bir kural sorunu çözer.
"Eğer oyuncu 46 seviyeye eşit veya üstü değilse geçidi kullanamaz."
Ama 49 seviyeden sonra bile holden yine çok fazla xp gelecektir.Bunun içinde çözüm olarak 50 seviye olmak için astronomik rakamlar belirlemeye gerek yok.Bildiğiniz gibi seviye atladıkça kendi seviyenizden düşük yaratıklardan daha az tecrübe gelmeye başlıyor.Zaten hole girebilmek için oyuncu en az 46 seviye olacağı için burada kasılması gibi bir durum olmayacaktır.Çünkü hem diğer görevler hemde yeni eklenecek görevleri takip ederek zaten seviye atlayabilir.Aynı şekilde sığınaklarda bile seviye atlayabilir.Bu yüzden gereken tecrübe puanını yükseltmek yerine yapılması gereken ;
Oyuncunun seviyesi 50'e eşit veya yüksek ise 49 seviye yaratıklardan %70 daha az xp gelecektir.
Oyuncunun seviyesi 51'e eşit veya yüksek ise 49 seviye yaratıklardan %90 daha az xp gelecektir.
Oyuncunun seviyesi 52'e eşit veya yüksek ise 49 seviye yaratıklardan %100 daha az xp gelecektir.Yani hiç gelmeyecek.
Genelde işleyiş buna benzerdir.Sadece yeni bölgeden xp gelmesi söz konusu değildir.Oyunda üsttekine benzer bir kural işlemektedir.Tabi yine üsttekine ek olarak aşırı tecrübe puanı veren yaratıkların verdikleri puanlar düzenlenebilir.Ben geliştirici ekibin bu sorunun farkında olduğunu ve güncelleme ile düzelteceklerine inanıyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön