Tılsım dengesizliği büyücü için ??
Re: Tılsım dengesizliği büyücü için ??
Bu oyundaki ilk karakterim savaşçıdır fakat ikv şartları (Grup Bölgeleri) beni genelde büyücü oynayama teşvik etti (Zorladı) savaşçıdan aldığım hazzı ne gazaptan ne büyücüden alırım çifte ile büyücüye üç atıyorum bu hoşuma gidiyor ama büyücümün çifte ile üç yemesi zoruma gidiyor lakin sorun def23 te değil Knight Online hiç videolarını izledinizmi bilmem orada büyücülerin elinde kalkan olur
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
cepni yazdı: ↑16 Ara 2017 04:13 Bu oyundaki ilk karakterim savaşçıdır fakat ikv şartları (Grup Bölgeleri) beni genelde büyücü oynayama teşvik etti (Zorladı) savaşçıdan aldığım hazzı ne gazaptan ne büyücüden alırım çifte ile büyücüye üç atıyorum bu hoşuma gidiyor ama büyücümün çifte ile üç yemesi zoruma gidiyor lakin sorun def23 te değil hiç Knight Online videolarını izledinizmi bilmem orada büyücülerin elinde kalkan olur![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Tesla küresi 3 ve buz 1-3 takıp savaşçıları teslama kestiriyorum bazen.Singleplayer yazdı: ↑16 Ara 2017 03:33 Oyunda çeşitlilik yok sende onlardan birisin full kıyamet giyip defansif savaşçı kesmeyi beklemek saçma bence.Sonuçta adamın en büyük avatajlarından biri zırhı, bu zırhta senin fiziksel büyünü engelliyor ama sen gidip adamın en dayanıklı olduğu kombinasyonla onu alt etmeye çalışıyorsun.m1 m23 bb3 kons13 met3 gibi tılsımlar kullanmak yerine buz tılsımları kullan yeteneklerini de uygun dağıtırsan emin ol alt edebilirsin
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Merak etme kardeş , yeni güncelleme geldiğinde şu gazap takılıp artist artist ortada dolaşan şifalar , def 3 ile gezip kendini yüksek gören savaşçılar her zaman ki gibi iş EXP kasmaya gelince büyücülere yalvaracak.... O gün geldiğinde biz sigaramızı yakıp kahvemizi yudumlayıp exp kasarken onlar kasmak için uğraşacak ....DLMZ yazdı: ↑14 Ara 2017 20:15 Merhaba karakter tılsımlarında oyunda dengesizlik var.Bunları bakarken her sınıfta tılsım kulladım.Ama büyücü tılsımları kendi çapında fakat büyücü menzil dışından oyunun en yüksek hasar veren karakteri fakat def 2.3 tılsımlar arasında büyük bir dengesizlik var..Diyeceğim şu kısacası def 2.3 olan bir savaşçıyı kesen büyücünün olucağını sanmıyorum.Aynı şekilde gazap 3 olan bir şifacıyada kesemiyor büyücü def 2.3 tılsımını bende kullanıyorum.Normalde büyücü karakteriyle oynamayı seven biriyim fakat hem bu sebeblerden dolayı savaşçı oynuyorum.Büyücüden daha fazla iş görüyor.çifteyle 3 vuruşta büyücüyü kesiyorum.Şimdi ben çuvaldızı kendimede batırıyorum.Kısacası sınıfların karakter dengesi eşit ama tılsım dengesi malesef dengesiz bozuk büyücü için böyle umarım oyuna yeni eklentilerde bu sıkıntılar çözülür.İyi çalışmalar
Fakat bunun oyun olduğunun farkında olup şu an egolarını tatmin etmek için değil İKV ortamını sevdiği için oyun zevkine varmak için oynayanlar her daim desteğimizi alacaklardır.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....