Hocam yanlış hatırlamıyorsam sancak sunucunsunda birlikte çok sığınak atmıştık orada adim Esinti idi. Eminönü sunucusunda devam ediyorum Apokalips ve Malafa ismiyle eğer dönersen bir mesaj atman yeterlikubi07 yazdı: ↑14 Ara 2017 23:32 herhalde 2008li yıllar falandı .
4.sınıfa falan gidiyorum bir çocuklar tanışdım sınıfta.
çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöyle birşey var ki kuzeninden görüp başlamış ve daha mısır çarşısına girmeyi beceremiyor sağ tık gir demeyi bilmiyor yanionu çözmeye çalışıyoruz
o şekilde arkadaşım 1 sene falan oynadı oynadı bizde pc yoktu.pc alınca bende başladım öyle oldu valla.
hikayen aynı benimkine benziyor bende bi sbs zamanı bıraktım ikvyi.zaten 3 sene sbs ye girdim ,3 sene yoktum neredeyse.döndüğümde silahlar falan parlıyordu acayiptibass1666 yazdı: ↑14 Ara 2017 20:34 Sene 2007 idi. Daha ilkokul 3e gidiyorum. Sınıf arkadaşım heyecanla anlatıyor : 'Ikv diye bir oyun var bizim binada oturan cocuk oyunda 39 lwl karaktere sahip oyunun en guclulerinden...' . O zamanlar bizde internet yoktu o arkadasın evine gidip oynardım. Efsane başlangıç arayüzü olan elinde değnek olan ablamız vardı o zamanlar. Ertesi sene bizde eve internet bağlattık tabi ilk iş ikv indirmek oldu. Youtubeden felan tek tük olan oyun videolarını izliyordum. 2010 yılında şehir deistirdik sonrasinda sbs lerinde etkisiyle uzun bir sure oynayamadım. 2014te lisedeyken aklıma düstü ve tekrardan başladım. Tabi çoook şeyler değişmişti. Yeniliklere alışalım derken bugünlere kadar geldik. Yazıyı yazarkende bir nostalji oldu duygulandim
![]()
![]()
İstanbul Kıyamet Vaktine Başlama Serüveniniz
Re: İstanbul Kıyamet Vaktine Başlama Serüveniniz
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Sancak değilde ben seni Tılsımdan hatırlıyor gibiyim eski bir Tılsım oyuncusuyumdur.xesinti yazdı: ↑16 Ara 2017 03:03Hocam yanlış hatırlamıyorsam sancak sunucunsunda birlikte çok sığınak atmıştık orada adim Esinti idi. Eminönü sunucusunda devam ediyorum Apokalips ve Malafa ismiyle eğer dönersen bir mesaj atman yeterlikubi07 yazdı: ↑14 Ara 2017 23:32 herhalde 2008li yıllar falandı .
çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöyle birşey var ki kuzeninden görüp başlamış ve daha mısır çarşısına girmeyi beceremiyor sağ tık gir demeyi bilmiyor yanionu çözmeye çalışıyoruz
o şekilde arkadaşım 1 sene falan oynadı oynadı bizde pc yoktu.pc alınca bende başladım öyle oldu valla.
hikayen aynı benimkine benziyor bende bi sbs zamanı bıraktım ikvyi.zaten 3 sene sbs ye girdim ,3 sene yoktum neredeyse.döndüğümde silahlar falan parlıyordu acayiptibass1666 yazdı: ↑14 Ara 2017 20:34 Sene 2007 idi. Daha ilkokul 3e gidiyorum. Sınıf arkadaşım heyecanla anlatıyor : 'Ikv diye bir oyun var bizim binada oturan cocuk oyunda 39 lwl karaktere sahip oyunun en guclulerinden...' . O zamanlar bizde internet yoktu o arkadasın evine gidip oynardım. Efsane başlangıç arayüzü olan elinde değnek olan ablamız vardı o zamanlar. Ertesi sene bizde eve internet bağlattık tabi ilk iş ikv indirmek oldu. Youtubeden felan tek tük olan oyun videolarını izliyordum. 2010 yılında şehir deistirdik sonrasinda sbs lerinde etkisiyle uzun bir sure oynayamadım. 2014te lisedeyken aklıma düstü ve tekrardan başladım. Tabi çoook şeyler değişmişti. Yeniliklere alışalım derken bugünlere kadar geldik. Yazıyı yazarkende bir nostalji oldu duygulandim
![]()
![]()
![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
atmışızdır hocam hatırlamıyorum ama doğrudur valla ,nickin tanıdık geldi ama çok zaman geçti üzerindenxesinti yazdı: ↑16 Ara 2017 03:03Hocam yanlış hatırlamıyorsam sancak sunucunsunda birlikte çok sığınak atmıştık orada adim Esinti idi. Eminönü sunucusunda devam ediyorum Apokalips ve Malafa ismiyle eğer dönersen bir mesaj atman yeterlikubi07 yazdı: ↑14 Ara 2017 23:32 herhalde 2008li yıllar falandı .
çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöy
hikayen aynı benimkine benziyor bende bi sbs zamanı bıraktım ikvyi.zaten 3 sene sbs ye girdim ,3 sene yoktum neredeyse.döndüğümde silahlar falan parlıyordu acayipti![]()
![]()
büyücümle çok sığınak attım zamanında .
Eminönüye geçmekle iyi yapmışsın sancak bomboş.
eski sancak sunucusunu çok özledim valla...
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Knight oynadığım zamanlar arkadaşın evde benim ardreamlık asasa girmiştim, pk atıyorduk sırayla. Sonra arkadaş bak bi tane Türk oyunu var bakalım demişti. Sonra indirip girdik. Fare falan kesiyorduk bu ne lan diyip çocuk alt f4 çekti. Ben de eve gidip hemen indirdim. 29 lv e kasamadan 39 lv ler gelmişti. Kasamadığım süre de abartısız 1.5 hafta falan. Saf krom çekmekten lv kasmamıştım. O dönemden beri bıraka bıraka oynarım.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Biliyorsunuz, İKV mynet üyeliği ile başladı. O dönem üç şey birbiri üstüne geldi.
1-İKV'nin çıkması
2-Evimize bir bilgisayar alınması
3-Babamın mynet üzerinden devamlı okey oynaması
O sırada reklamları mı gördü artık ne yaptı bilmiyorum. Sürekli kral oyun gibi sitelerde oyun oynarken ''Al Türk yapımı oyun oyna.
Madem oyun oynayacaksın, bir şeye benzesin.'' diyerek beni İKV ile tanıştırdı.
Şimdi soruyorum; ''Ellerim kırılsaydı da indirmeseydim.'' diyor.
1-İKV'nin çıkması
O sırada reklamları mı gördü artık ne yaptı bilmiyorum. Sürekli kral oyun gibi sitelerde oyun oynarken ''Al Türk yapımı oyun oyna.
Şimdi soruyorum; ''Ellerim kırılsaydı da indirmeseydim.'' diyor.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
YaParlementxx yazdı: ↑13 Ara 2017 17:08 Cafede mahallenin cocuklarindan gorerek basladim.Isik zirh dustu diye 2 tane 2.5 litre kola alip dagitan adamlarla oynuyorduk bu oyunu bu gunleri alin o gunleri verin
Hep istemişimdir babam ile birlikte ikv oynamayı birdefa öğretmeye çalıştım fakat o sıralarda mouse tutmayı bile bilmiyorduSalurBeyi yazdı: ↑17 Ara 2017 09:28 Biliyorsunuz, İKV mynet üyeliği ile başladı. O dönem üç şey birbiri üstüne geldi.
1-İKV'nin çıkması
Şimdi soruyorum; ''Ellerim kırılsaydı da indirmeseydim.'' diyor.![]()
![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
HAYIRLI EVLATcepni yazdı: ↑17 Ara 2017 18:16Hep istemişimdir babam ile birlikte ikv oynamayı birdefa öğretmeye çalıştım fakat o sıralarda mouse tutmayı bile bilmiyorduSalurBeyi yazdı: ↑17 Ara 2017 09:28 Biliyorsunuz, İKV mynet üyeliği ile başladı. O dönem üç şey birbiri üstüne geldi.
1-İKV'nin çıkması
![]()
sonradan ona işlerini kolay yoldan halledebilmesi için bilgisayar kullanmayı öğrettim fakat hayatı boyunca hiçbir bilgisayar oyunu oynamadı eğer heves etse az buçuk koyardım madenlerin başına sabaha kadar maden çektirirdim
![]()
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
Kıraathanede Çalışırken İnternet Cafeye Çay Götürürdüm Arkadaşlar Gel Sende Başla Güzel Oyun Dediler Başladık
Her ikv oyuncusunun böyle bir düşüncesi vardır diye düşünüyorum hatta bunu bizzat yapan arkadaşlarım varIIASiLKANII yazdı: ↑18 Ara 2017 01:30HAYIRLI EVLATcepni yazdı: ↑17 Ara 2017 18:16Hep istemişimdir babam ile birlikte ikv oynamayı birdefa öğretmeye çalıştım fakat o sıralarda mouse tutmayı bile bilmiyorduSalurBeyi yazdı: ↑17 Ara 2017 09:28 Biliyorsunuz, İKV mynet üyeliği ile başladı. O dönem üç şey birbiri üstüne geldi.
1-İKV'nin çıkması
![]()
sonradan ona işlerini kolay yoldan halledebilmesi için bilgisayar kullanmayı öğrettim fakat hayatı boyunca hiçbir bilgisayar oyunu oynamadı eğer heves etse az buçuk koyardım madenlerin başına sabaha kadar maden çektirirdim
![]()
![]()
![]()
![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI