İstanbul Kıyamet Vaktine Başlama Serüveniniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xesinti
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Yok

Re: İstanbul Kıyamet Vaktine Başlama Serüveniniz

Mesaj gönderen xesinti »

kubi07 yazdı: 14 Ara 2017 23:32 herhalde 2008li yıllar falandı .
4.sınıfa falan gidiyorum bir çocuklar tanışdım sınıfta.
çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöyle birşey var ki kuzeninden görüp başlamış ve daha mısır çarşısına girmeyi beceremiyor sağ tık gir demeyi bilmiyor yani :D onu çözmeye çalışıyoruz :D
o şekilde arkadaşım 1 sene falan oynadı oynadı bizde pc yoktu.pc alınca bende başladım öyle oldu valla.
bass1666 yazdı: 14 Ara 2017 20:34 Sene 2007 idi. Daha ilkokul 3e gidiyorum. Sınıf arkadaşım heyecanla anlatıyor : 'Ikv diye bir oyun var bizim binada oturan cocuk oyunda 39 lwl karaktere sahip oyunun en guclulerinden...' . O zamanlar bizde internet yoktu o arkadasın evine gidip oynardım. Efsane başlangıç arayüzü olan elinde değnek olan ablamız vardı o zamanlar 😃. Ertesi sene bizde eve internet bağlattık tabi ilk iş ikv indirmek oldu. Youtubeden felan tek tük olan oyun videolarını izliyordum. 2010 yılında şehir deistirdik sonrasinda sbs lerinde etkisiyle uzun bir sure oynayamadım. 2014te lisedeyken aklıma düstü ve tekrardan başladım. Tabi çoook şeyler değişmişti. Yeniliklere alışalım derken bugünlere kadar geldik. Yazıyı yazarkende bir nostalji oldu duygulandim 😅
hikayen aynı benimkine benziyor bende bi sbs zamanı bıraktım ikvyi.zaten 3 sene sbs ye girdim ,3 sene yoktum neredeyse.döndüğümde silahlar falan parlıyordu acayipti :D
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sancak sunucunsunda birlikte çok sığınak atmıştık orada adim Esinti idi. Eminönü sunucusunda devam ediyorum Apokalips ve Malafa ismiyle eğer dönersen bir mesaj atman yeterli 😁
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cepni »

xesinti yazdı: 16 Ara 2017 03:03
çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöyle birşey var ki kuzeninden görüp başlamış ve daha mısır çarşısına girmeyi beceremiyor sağ tık gir demeyi bilmiyor yani :D onu çözmeye çalışıyoruz :D
o şekilde arkadaşım 1 sene falan oynadı oynadı bizde pc yoktu.pc alınca bende başladım öyle oldu valla.
bass1666 yazdı: 14 Ara 2017 20:34 Sene 2007 idi. Daha ilkokul 3e gidiyorum. Sınıf arkadaşım heyecanla anlatıyor : 'Ikv diye bir oyun var bizim binada oturan cocuk oyunda 39 lwl karaktere sahip oyunun en guclulerinden...' . O zamanlar bizde internet yoktu o arkadasın evine gidip oynardım. Efsane başlangıç arayüzü olan elinde değnek olan ablamız vardı o zamanlar 😃. Ertesi sene bizde eve internet bağlattık tabi ilk iş ikv indirmek oldu. Youtubeden felan tek tük olan oyun videolarını izliyordum. 2010 yılında şehir deistirdik sonrasinda sbs lerinde etkisiyle uzun bir sure oynayamadım. 2014te lisedeyken aklıma düstü ve tekrardan başladım. Tabi çoook şeyler değişmişti. Yeniliklere alışalım derken bugünlere kadar geldik. Yazıyı yazarkende bir nostalji oldu duygulandim 😅
hikayen aynı benimkine benziyor bende bi sbs zamanı bıraktım ikvyi.zaten 3 sene sbs ye girdim ,3 sene yoktum neredeyse.döndüğümde silahlar falan parlıyordu acayipti :D
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sancak sunucunsunda birlikte çok sığınak atmıştık orada adim Esinti idi. Eminönü sunucusunda devam ediyorum Apokalips ve Malafa ismiyle eğer dönersen bir mesaj atman yeterli 😁
Sancak değilde ben seni Tılsımdan hatırlıyor gibiyim eski bir Tılsım oyuncusuyumdur.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

xesinti yazdı: 16 Ara 2017 03:03
çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöy
atmışızdır hocam hatırlamıyorum ama doğrudur valla ,nickin tanıdık geldi ama çok zaman geçti üzerinden
büyücümle çok sığınak attım zamanında .
Eminönüye geçmekle iyi yapmışsın sancak bomboş.

eski sancak sunucusunu çok özledim valla...
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Knight oynadığım zamanlar arkadaşın evde benim ardreamlık asasa girmiştim, pk atıyorduk sırayla. Sonra arkadaş bak bi tane Türk oyunu var bakalım demişti. Sonra indirip girdik. Fare falan kesiyorduk bu ne lan diyip çocuk alt f4 çekti. Ben de eve gidip hemen indirdim. 29 lv e kasamadan 39 lv ler gelmişti. Kasamadığım süre de abartısız 1.5 hafta falan. Saf krom çekmekten lv kasmamıştım. O dönemden beri bıraka bıraka oynarım.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Biliyorsunuz, İKV mynet üyeliği ile başladı. O dönem üç şey birbiri üstüne geldi.
1-İKV'nin çıkması
2-Evimize bir bilgisayar alınması
3-Babamın mynet üzerinden devamlı okey oynaması

O sırada reklamları mı gördü artık ne yaptı bilmiyorum. Sürekli kral oyun gibi sitelerde oyun oynarken ''Al Türk yapımı oyun oyna.
Madem oyun oynayacaksın, bir şeye benzesin.'' diyerek beni İKV ile tanıştırdı.

Şimdi soruyorum; ''Ellerim kırılsaydı da indirmeseydim.'' diyor. >:) >:)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Parlementxx yazdı: 13 Ara 2017 17:08 Cafede mahallenin cocuklarindan gorerek basladim.Isik zirh dustu diye 2 tane 2.5 litre kola alip dagitan adamlarla oynuyorduk bu oyunu bu gunleri alin o gunleri verin
Ya :(
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cepni »

SalurBeyi yazdı: 17 Ara 2017 09:28 Biliyorsunuz, İKV mynet üyeliği ile başladı. O dönem üç şey birbiri üstüne geldi.
1-İKV'nin çıkması

O sırada reklamları mı gördü artık ne yaptı bilmiyorum. Sürekli kral oyun gibi sitelerde oyun oynarken ''Al Türk yapımı oyun oyna.

Hep istemişimdir babam ile birlikte ikv oynamayı birdefa öğretmeye çalıştım fakat o sıralarda mouse tutmayı bile bilmiyordu ':) sonradan ona işlerini kolay yoldan halledebilmesi için bilgisayar kullanmayı öğrettim fakat hayatı boyunca hiçbir bilgisayar oyunu oynamadı eğer heves etse az buçuk koyardım madenlerin başına sabaha kadar maden çektirirdim >:)
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

cepni yazdı: 17 Ara 2017 18:16
SalurBeyi yazdı: 17 Ara 2017 09:28 Biliyorsunuz, İKV mynet üyeliği ile başladı. O dönem üç şey birbiri üstüne geldi.
1-İKV'nin çıkması

Hep istemişimdir babam ile birlikte ikv oynamayı birdefa öğretmeye çalıştım fakat o sıralarda mouse tutmayı bile bilmiyordu ':) sonradan ona işlerini kolay yoldan halledebilmesi için bilgisayar kullanmayı öğrettim fakat hayatı boyunca hiçbir bilgisayar oyunu oynamadı eğer heves etse az buçuk koyardım madenlerin başına sabaha kadar maden çektirirdim >:)
HAYIRLI EVLAT :) :) :)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: DOĞU

Mesaj gönderen qarizma1313 »

Kıraathanede Çalışırken İnternet Cafeye Çay Götürürdüm Arkadaşlar Gel Sende Başla Güzel Oyun Dediler Başladık
Resim
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cepni »

IIASiLKANII yazdı: 18 Ara 2017 01:30
cepni yazdı: 17 Ara 2017 18:16
1-İKV'nin çıkması

HAYIRLI EVLAT :) :) :)
Her ikv oyuncusunun böyle bir düşüncesi vardır diye düşünüyorum hatta bunu bizzat yapan arkadaşlarım var ':)
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön