Foruma Erişimde Sorun Yaşanması ve Çınaraltı Radyosu Etkinliği Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Çınar altı radyosu

Mesaj gönderen BayTerapi »

Ocak ayına kaldı diye tahmin ediyorum.
kedi
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Serrakura »

Yıl olmuş 2017 şu developerlerımız bir twitch yayını açsınlar şöyle bir oyunu tanıtsınlar twitch üzerinden sorularımızı belirtelim radyo neymiş :) :rage:
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Winterfell »

Artık twitch yayını için çok geç.Çünkü bir kere "Çınaraltı Radyosu" dedin sen insanlara,twitch yayını saçma olur yani. ;) Bir radyo yayınının twitch'te yayınlanması radyo yayını sayılmaz zaten.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cepni »

Yayına katılmayı denedim ama forumda bile lag vardı ':)
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

SPIEGLEIN yazdı: 15 Ara 2017 09:13 İşleyiş biraz kötüydü düşünürsek forum üzerinden konu açılıp oraya soru cevap yazılcaktı.

Radyo sayfasına sorularımızı yazmalıydık :thinking_face:
Umarım karşımıza geliştirilmiş şekilde çıkarlar.
Bunu yapmak zor değil Metin, sadece bir chat paneli eklemeye bakar. Fakat biz hem forum ile iç içe olsun, hem de bizim açımızdan kontrolü kolay olsun diye böyle bir iletişim yolu tercih ettik. Bilinçli yapılan bir şey bu yani, geliştirilmediğinden değil. :relaxed:
BayTerapi yazdı: 15 Ara 2017 12:05 Ocak ayına kaldı diye tahmin ediyorum.
Son testlerimizi yapıyoruz, umuyorum ki bu ay bitmeden takvimde yerini alacak etkinliğimiz. Yaşanan o sorunu büyük ölçüde giderdik diyebilirim.
Serrakura yazdı: 15 Ara 2017 12:32 Yıl olmuş 2017 şu developerlerımız bir twitch yayını açsınlar şöyle bir oyunu tanıtsınlar twitch üzerinden sorularımızı belirtelim radyo neymiş :) :rage:
Twitch yayını bu aralar çok popüler bir şey haline geldi ve şahsi fikrimi sorarsanız hakkını veren/veremeyen herkesin bu platforma el atması sebebiyle platformun kalitesi düştü. Radyo daha önce oyun sektöründe bir kaç kez denenmiş fakat uzun ömürlü olmamış bir etkinlik formatı. Ayrıca geçmişte denenen radyo etkinliklerinin de konsepti, ilgili oyunun içeriğini yansıtması bizimki kadar kaliteli olmadı. Hem İstanbul Kıyamet Vakti'nin kurgusu gereğince oyun evreninde geçen yıllarda radyonun önemli bir iletişim aracı olması, hem de pek çok oyundan farklı bir türde, özgün, bize has bir etkinlik formatı olması nedeniyle radyo candır diyorum. :relaxed:
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

AFRASiYAB yazdı: 16 Ara 2017 00:20 Bunu yapmak zor değil Metin, sadece bir chat paneli eklemeye bakar. Fakat biz hem forum ile iç içe olsun, hem de bizim açımızdan kontrolü kolay olsun diye böyle bir iletişim yolu tercih ettik. Bilinçli yapılan bir şey bu yani, geliştirilmediğinden değil. :relaxed:
Metin'in "[...] Radyo sayfasından [etkileşimde bulunmalıyız]." kısmına katılıyorum. Tabii, siz düşünmüşsünüzdür :relaxed:
Etkinliğin ilk gününü iple çekiyoruz O:-)
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

AFRASiYAB yazdı: 16 Ara 2017 00:20 Bunu yapmak zor değil Metin, sadece bir chat paneli eklemeye bakar. Fakat biz hem forum ile iç içe olsun, hem de bizim açımızdan kontrolü kolay olsun diye böyle bir iletişim yolu tercih ettik. Bilinçli yapılan bir şey bu yani, geliştirilmediğinden değil. :relaxed:
Düşünceniz gerçekten güzel yani şöyle bir şeyde olabilir sayfa değiştirmemek açısından radyo kısmına forumu bağlamak ve iletileri oradanda bakabilmek yazabilmek hoş olabilir öneri tabi sadece.

Bunlar elbetteki zahmetli işler 😇

Herkes gibi bende ümidi kesmeye başlamıştım zamanında şimdi ise sizlere inancım eskiden olduğu gibi yoğun şekilde :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Foruma Erişimde Sorun Yaşanması ve Çınaraltı Radyosu Etkinliği Hakkında

Mesaj gönderen Serinplay »

Sayfa değiştirilmesine gerek yok.Zaten radyo görüntülü bir iletişim kanalı olmadığından ,sadece sesi dinleyerek yine istediğiniz sayfaya bakabilirsiniz :grin:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Serinplay yazdı: 16 Ara 2017 00:56 Sayfa değiştirilmesine gerek yok.Zaten radyo görüntülü bir iletişim kanalı olmadığından ,sadece sesi dinleyerek yine istediğiniz sayfaya bakabilirsiniz :grin:
Aykuttt neden muhalefet oluyorsunnn kii

Biz belki adamın yüzüne bakmıyormuşuz gibi geliyor dinlerken ve :) sayfa değişmek istemiyoruz. 😂😂

Şahsen o gün radyoda sayfa açık dinlemiştim 😂
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

SPIEGLEIN yazdı: 16 Ara 2017 01:02
Aykuttt neden muhalefet oluyorsunnn kii

Biz belki adamın yüzüne bakmıyormuşuz gibi geliyor dinlerken ve :) sayfa değişmek istemiyoruz. 😂😂

Şahsen o gün radyoda sayfa açık dinlemiştim 😂
Şarapçı'nın önündeki dalgalar hareket etseydi , öyle bir animasyona bakabilirdim aslında :eyes:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön