Küfür Edenlerin Oyunda Durma Süresi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
DygGvn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Gök Tengri

Küfür Edenlerin Oyunda Durma Süresi?

Mesaj gönderen DygGvn »

Oyun içinde 1 level karakter açıp en az yarım saatir küfür ediyor ve ne kadar şikayet etsem de hala küfür etmeye devam etti.

Görevlerin hızlı bir şekilde yapıldığına inanmıyorum. Sadece şikayet et yasakla deniliyor. 1 level açıp meteor meydana geliyor nickide küfürlü, yarım saat boyunca küfür de ediyor ben yasaklasam ne olur?

Lütfen şu cezaların daha hızlı verilmesini istiyorum. Yarım saat boyunca bir insanın hakkımda herkesin içinde küfürler etmesini istemiyorum.
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>

Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Re: Küfür Edenlerin Oyunda Durma Süresi?

Mesaj gönderen inquisitor »

Susturulmanın başlaması için gir çık yapılması lazım. Aynı oyunu mu oynamıyoruz sizle böyle şeyleri nasıl yazmayı başarıyorsunuz ?
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Şikayet edilen karakterin sistem tarafından ceza aldıktan sonra aldığı cezanın yürürlüğe girmesi için 'oyundan çıkış yapıp ardından tekrar girmesi' gerekiyor.

Şayet bu durumu hızlı destek bölümünde açarsanız yada bir yöneticiye forum üzerinden ulaşırsanız anında oyun içerisinde müdahalede bulunabilir ve karakteri oyundan atabilir. Gerçi hızlı destek kısmına bu tarz konular açınca da belirttiğiniz gibi ' siz oyundan şikayet edin yasaklayın gerisi bizde ağa raad ol' tarzında bir yanıt alırsınız. O yüzden oyuna aktif bir denetim kadrosunun oturtulması gerektiği kanaatindeyim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
DygGvn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Gök Tengri

Mesaj gönderen DygGvn »

MobilSorun78 yazdı: 14 Ara 2017 18:52 Şikayet edilen karakterin sistem tarafından ceza aldıktan sonra aldığı cezanın yürürlüğe girmesi için 'oyundan çıkış yapıp ardından tekrar girmesi' gerekiyor.

Şayet bu durumu hızlı destek bölümünde açarsanız yada bir yöneticiye forum üzerinden ulaşırsanız anında oyun içerisinde müdahalede bulunabilir ve karakteri oyundan atabilir. Gerçi hızlı destek kısmına bu tarz konular açınca da belirttiğiniz gibi ' siz oyundan şikayet edin yasaklayın gerisi bizde ağa raad ol' tarzında bir yanıt alırsınız. O yüzden oyuna aktif bir denetim kadrosunun oturtulması gerektiği kanaatindeyim.
Hee yani oyundan çıkana kadar küfürlerini etmeye devam edecek? Gün boyu çıkmamış olsa ben bu kişiden küfür mü yiyeceğim? Hadi yasakladım, yasakladığım kişi yine hakkımda aptal sapıkça şeyler söyleyip küfür etmeye devam ediyor. Ceza alan kişinin yönetim tarafından oyundan düşürülmesi lazım diye düşünüyorum.
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>

Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

DygGvn yazdı: 14 Ara 2017 19:19
MobilSorun78 yazdı: 14 Ara 2017 18:52 Şikayet edilen karakterin sistem tarafından ceza aldıktan sonra aldığı cezanın yürürlüğe girmesi için 'oyundan çıkış yapıp ardından tekrar girmesi' gerekiyor.

Hee yani oyundan çıkana kadar küfürlerini etmeye devam edecek? Gün boyu çıkmamış olsa ben bu kişiden küfür mü yiyeceğim? Hadi yasakladım, yasakladığım kişi yine hakkımda aptal sapıkça şeyler söyleyip küfür etmeye devam ediyor. Ceza alan kişinin yönetim tarafından oyundan düşürülmesi lazım diye düşünüyorum.
İstersen ıp adresini bulsun biri topuğuna sıksınlar.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
DLMZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DLMZ »

Adamlar işsiz sırf bunun için hesap açıyolar.Başıma geldi.Şimdi adam bana açtığı hesaplardan yasaklar listem doldu.Artık ss uğraşamıyorum.Banane oyunun yöneticileri bunun önüne geçmediyse yapıcak bir şey yok küfürleri dinliycez.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

:thinking_face: yeni sistemde ceza aldıktan sonra karaktere otomatik kick atılmalı ki anında işlesin ceza ve yöneticiler de boşuna bu iş için ekstra vakit harcamasın
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Kişinin ceza almasının akabinde sürekli şikayet gelmeye devam ediyorsa kişinin cezasının aktifleşmesi için tarafımızca müdahale edilmektedir.
Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön