Yahu nasıl zevk alıyorsunuz şu savaşlardan? Gerçekten hayret ediyorum. O kadar dengesizlik var ki oyunda. Hangi oyunda görülmüştür bir savaşçının büyücüyü 2 bazen de tek vuruşta indirdiği? 4-5 savaşçı özellikle def 2 3 olanlar tüm dengeleri alt üst ediyorlar.MOTUN yazdı: ↑14 Ara 2017 12:20Katılıyorum. Seviyeleri zorlaştırmak adına gerekli tecrübe puanını arttırabilirler. 49 > 50 için 150 bin TP istiyorsa 50 > 51 için 250 bin TP, 58 >59 için 600 bin TP istenebilir. Bunu olasılık olarak sunuyorum ama böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.Lahza yazdı: ↑14 Ara 2017 11:43 Başlangıç için yeraltı tarzı bir harita gelecek ve burada karakterleri 59 yapıcaz, ben 59 olmamızın o kadar zor olacağını düşünmüyorum İKV de karakter kasmak ne kadar zor olabilir ki ? Sadece kalabalıktan dolayı zaman alacaktır. Ejder Asa Ecel Getiren gibi üretip kullanacağımız elimizdeki Çemberlitaş silahlarımdan daha değerli silahlar geleceğini düşünüyorum, ayrıyeten yine iflis tarzı şef yaratıklar eklenecektir muhakkak, vereceği materyaller üretimlerde kullanılacaktır, tabiki yeni kıyafetler gelecek, Fevzi Cevriye’nin üst versiyonu gibi atıyorum. Görünümlerinin çok hoşuna gittiğini söylemişti ”Nerull” Bekleyip görelim, ama daha fazla bekletmeyin lütfen, sıkılmış durumdayız.
Eşyalara gelirsek, gelecek yeni eşyalar tamamen şaheser olacaktır. Örneğin Kıyamet Pantalon şaheser olup 150 Büyü hasarı verirken yeni gelecek olan pantalon 200 büyü hasarı verip Çift Efsunlu (Sarı) eşya sınıfına girmesi saçma olur.
Aynı şekilde ana bölge yeraltı gibi bir bölge olup bosslardan şaheser üretimleri için gerekli olan materyalleri elde edebiliriz.
En çok istediğim şey ise Loncaların Savaşabileceği bir alan olması. Örneğin bir NPC aracılığıyla veya yazışma kanalı ( /meydanoku Sobee Studios) ile loncalara savaş açabilir kabul edilirse savaşabileceğimiz bir bölgeye ışınlanabiliriz.
Kim istemez bu arkadaş gibi İKV'de çıldırmayı?
* Savaşçı dikkat atıyor, bozuyorsun tekrar atıyor.
* Şifacı zehir atıyor, bozuyorsun tekrar atıyor.
* Savaşçı deparla yanına ışınlanıyor.
Saymayla bitmez bu ve buna benzer sorunlar. Kısacası yeni eklenti getirmeyle beraber, şu dengesizliğin ortadan kaldırılması gerekiyor. Dengesizlik düzelmediği sürece savaş alanlarının da, savaş sistemlerinin de hiçbir anlamı yok.