Uzmanlar, doğadaki deprem sinyallerini aşağıdaki şekilde gruplandırmaktadırlar:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Böcek ve Hayvan Davranışları (1 saat - 3 gün öncesi)
-At, eşek, inek=Tasmalarını koparırlar. Ahır kapılarından dışarı çıkmak isterler. Tepelere doğru koşarlar.
-Tavşan ve fare=Yapıların üst katlarına kaçışırlar. Direklere tırmanırlar. Yere inmek istemezler.
-Domuzlar=Hızla yukarıya doğru koşarlar. Toprağı delicesine eşelerler.
-Kediler=Kutu ya da çöp bidonu içine atlarlar. Top gibi sıkışıp, şiddetle titrerler.
-Karıncalar=yuvalarrından dışarı çıkarlar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
=BU KISA BİR BİLGİDİR EĞER MERAK ETTİĞİNZ BİRŞEY VARSA zorbey_1995@hotmail.com VEYA BANA ÖZEL MESAJ ATINIZ
=SON DEPREMLER İÇİN=http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst1.asp
İSTANBUL BOĞAZ İÇİ ÜNİVERSİTESİ VE KANDİLLİ RESATHANESİ
- miyav
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İSTANBUL BOĞAZ İÇİ ÜNİVERSİTESİ VE KANDİLLİ RESATHANESİ

Kod: Tümünü seç
UZMANCAVUSS
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: İSTANBUL BOĞAZ İÇİ ÜNİVERSİTESİ VE KANDİLLİ RESATHANESİ
Şuan Allah'a şükür hiç daha böle bi şeye denk gelmedim .
Vandervaart yazdı:Şuan Allah'a şükür hiç daha böle bi şeye denk gelmedim .
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
99 u yaşayan birisi olarak Teşekkürler.Kendi adıma değil.Sevgili ikv gençleri dikkate alın.
Ek: Ne kadar bilimsel bilmiyorum.Perde Kornişleri.Ne kadar erken haber veriyor hesaplayamadım ama yakın zamanda kornişler çatırdamaya başlıyor.ses i çok net duyarsınız
Ek: Ne kadar bilimsel bilmiyorum.Perde Kornişleri.Ne kadar erken haber veriyor hesaplayamadım ama yakın zamanda kornişler çatırdamaya başlıyor.ses i çok net duyarsınız
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>