Class
İyi bak şuna tek 2 kare ..!!!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İyi bak şuna tek 2 kare ..!!!
Sence
Class
Class
-
- İskele Babası
Ezık ItemLerle Ugrasmıom Bab
hedefım buyuk qaraylada ısım yok qaraya qara caLısıom
bunu unutma hacı komsusu acken kendisi tok yatan bizden deildir 
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
KaTıLıYoRumm.. HemDe çoKK..bygloyn yazdı:bunu unutma hacı komsusu acken kendisi tok yatan bizden deildir

New StyLe
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
[/quote]ematema yazdı:
bu ReSimDe ZaTen GöRev iTeMi oLan cekeT 43 LvL adaMın Sana SaTaCağı CeKeT 48 LvL + *'Lı eDebiLiR bu KaDaR..AyRıCaDa aDamın Dediği GiBi GeCe Geç SaaTse HaTa oLabiLiR SonuçTa HePimiZ inSanıZ..
EKRAN_03-07-10_14.58.50 gecemi alınmıs resimin tarıhine bak ne zamandır hırsız savunuyosunuz anlamadım qq ya
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
EKRAN_03-07-10_14.58.50 gecemi alınmıs resimin tarıhine bak ne zamandır hırsız savunuyosunuz anlamadım qq ya[/quote]Geceninyargicii yazdı:ematema yazdı:
bu ReSimDe ZaTen GöRev iTeMi oLan cekeT 43 LvL adaMın Sana SaTaCağı CeKeT 48 LvL + *'Lı eDebiLiR bu KaDaR..AyRıCaDa aDamın Dediği GiBi GeCe Geç SaaTse HaTa oLabiLiR SonuçTa HePimiZ inSanıZ..
Kardeşim oraya iyi baq sen hırsızlıkla suçluyorsun ama kiminle alışveriş yapıyorsun Spaces çarıyla peki urban tora ceketi kime soruyorsun Spacesxx e bune peki salak herif olum çok güzel uyduruyorsun ben daha san diyeyim ha saatide güzel uyduruyorsun bunuda anladım....
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
EKRAN_03-07-10_14.58.50 gecemi alınmıs resimin tarıhine bak ne zamandır hırsız savunuyosunuz anlamadım qq ya[/quote]Geceninyargicii yazdı:ematema yazdı:
Burada saat geç ki sen Spaces nickli çarıma pm degil Spacesxx nickli çarıma pm atarsın ...
Olum bi sus da get yaf.... Benimle alışveriş yapan adamlar biliyor alışverişimi buradaki kişileremi anlatayım git biraz daha hikaye ve saçma foto alda gönder....
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

SaaTi biLmiodum Ben Adamın söLediği söZe göRe dedim biLemem

New StyLe
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
SaaTi biLmiodum Ben Adamın söLediği söZe göRe dedim biLemem[/quote]ematema yazdı:EKRAN_03-07-10_14.58.50 gecemi alınmıs resimin tarıhine bak ne zamandır hırsız savunuyosunuz anlamadım qq yaGeceninyargicii yazdı:ematema yazdı:
Yok kardeş sen saati boşver.... bu adama 30 mna urban tora ceketmi satarım ...ben urban tora ceketi 45mdan balşlıyorum ...sonradan kafam bastı benimde Spaces çarından bu ceketi istedi sanırsam geri almayınca bende laf etmiştim böle olmuştu bu cccxloncasıda joop ile alakalı demiştim kendisine o yüzden böle spacesxx çarına pm atıp urban tora ceketin fiyatını sormuş vede böle alışveriş yapıp millete ters yüz göstertmiştir bunda ben haklıyım bu foto da hırsızlık yoktur sende biraz sahtakarlık vardır şaşırtmaca yapıpda milleti karalama Joop yandaşı Cccxloncası.... bu kadar Cccxreiss başka foto yoksa hırsızlık la suçladıgın kişiden özür dilemelisin yani diger çarımdan Spacesxx .....
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX