Zaten tarihleri başa yazdım ve o yılda olan şeyi yazdım.2010 yılında olduğumuzu yazmadımturkoxHAMSTER yazdı: ↑12 Ara 2017 14:14 2010 GRC afişi yılın 2010 olduğunu göstermiyor. GRC Sigorta'nin kurulma yılı o.
GM ler ne kadar iyi çalışıyor görelim
Re: GM ler ne kadar iyi çalışıyor görelim
- crom
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Paradox
Parlementxx o tarz bir kapalı beta beklentisine girmeyin mesele orada işte. adamların vakitleri yok. muhtemelen 25 aralık tarihine yetiştirmeye çalıştıkları için destek takımı ile küçük bir kapalı beta test yapacaklar. onu anlatmaya çalışıyorum. tabi bu benim yorumum gelecek pek çok şeyi netleştirir. yine de bir beklentiye girmeden beklemek daha doğru olur onu anlatıyorum. orası resmi açıklama olmadığı için hızlı bir yazışma söz konusu olduğu yanlış yazmış olabilir nerull. bundan bahsediyorum. diğer türlü kapalı betanın başvuru sonucu veya özel davetle seçilmiş oyuncularla yapıldığının farkındayım. alpha testler gibi düşünün orada bahsettiği olayı.
Serinplay yazdı: ↑12 Ara 2017 14:07 1956 Meteor felaketi.
1957 Kuklacı Eminönü'ne geldi.
1967 Kuklacı Eminönü'nü terk etti.
2010 G.R.C Afişi üzerinden hesaplarsak 43 Yıl.
2017 yılı üzerinden hesaplarsak felaketten sonra 61 yıl geçmiş.
Kuklacı'nın ayrıldığı yıldan hesaplarsak 50 yapar ve Kuklacı'nın ayrılmasının 50. yılı kutlu olsun.
Yine bir sokak arasında oturmuş gökyüzünü izliyordum.Mehtaplı bir geceydi.Sonra yanıma birileri geldi.Gecenin karanlığında yüzlerini göremiyordum.İki kişilerdi.Biri ötekine kafasıyla işaret verdi.Diğer kişide cebinden bir kalem ve kağıt çıkartıp bana uzattı.Ne oluyor demeye kalmadan silahlarını çektiler.Eğer doğru cevabı bilemezsem beni güvenli bölgeden sürgün edeceklerini söylediler.Zorla bunu hesaplattılar.Hayatımı kurtardı bu hesap işinize yarayabilir diye sizlerle paylaştım.
Şaka bir yana hesaba falan gerek yok ;

- yun1010
- Labirent Rehberi

- Lonca: Ancient Legends
] Gorgar bu gece de gelir.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Mansur bey ve kuklacının kaybolmasını nerede bahsetti ? Biz niye göremiyoruz ?crom yazdı: ↑12 Ara 2017 14:13 mansur bey ve kuklacının kaybolmasından bahsetti diyorum. bu önemli bir detay yeni hikaye bu karakterlerin saklı yönleriyle alakalı olabilir diyorum. orada yazdığını biliyoruz. yani fare adamlarla dolu bir bölge gelebilir şeklinde yorumlanabilir bu da y2 tılsımının önemini arttırabilir şeklinde yorumlanabilir. bunlar hep yorum. yorumlamanız için söylediklerini yazdım oraya. evet history diye bir bölüm var orada bilgiler mevcut zaten.
yeni genişleme paketi çok daha detaylı hikayelere sahip olacakmış bu bilgiyi direkt verdi. muhtemelen mansur bey ve kuklacı ile ilgili boş kısımlar doldurulacak.
Everything is about math just math
- crom
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Paradox
movie alıntı yapmadan cevaplıyorum çok kirli gözüküyor o zaman. galiba o resimleri koymayı unutmuşum. ekliyorum.

Şimdi oldu. Mansur bey öldü zaten ama kuklacıdan bir haber yok. Gaffar yaşadığına göre onun da hala yaşıyor olma ihtimali yüksek. Göreceğiz
Everything is about math just math
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Nerull geldi ve çok önemli açıklamalarda bulundu
Keşke...
Kuklacı'yı NPC olarak görebiliriz yada izini bulabiliriz. Öldürmeyiz. Zira Erg'li de olsa kafamız yerine gelmeye başladı.
çok üst düzey bir konuşma olmuş biz hafiften kalkalım. 
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)