Para kasma hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Para kasma hk.

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Merhaba ben oyuna döneli 1.5 ay civarı oluyor ama görüyorumki holde 5 kurus para kasılmıyor metaryaller in fiyatı zaten sürünüyor. Oyunu bir miktar para yatırarak ana tılsımlara sahip oldum tamam. Peki ya şimdi ?
Sizden oyun içinde nasıl para kastıgınızı taktiklerinizi yazmanızı bekliyorum.
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Re: Para kasma hk.

Mesaj gönderen Windowss »

Yeraltına in maden çek cinleri kes cinlerden çıkan torbaları sat parlatmalık eşyaların reçetelerini düşür 5-10m e sat sağlam para geliyor 😁😁
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Hacı bence o daha çok üstü full olmayan tılsımsız arkadaşlar için bir seçenek. Tılsımı olupta üstü full olan çok az kişi vardır yeraltında kasan
TETRADOX
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

-  Eğer plus paket alırsan iyi para kasabilirsin. Örneğin holde sadece eşya satarak 1 saatte yaklaşık 2 - 2,5m para kasılıyor. (tecrübeyle sabittir.)

-  Onun haricinde maden arttırıcılı bir loncaya girerek çok iyi maden kasabilirsin. (sivri ada ve eminönünde)
eğer kendin de artırıcı aldıysan, artırıcılı bir loncaya girmk için para ödemekten kaçınma(çift etki için) örneğin 20m bile ödesen o parayı 1 günde çıkarırsın gerisi kâr kalır sana.

-  Bu arada ticaret de yapabilirsin. ticarette limit yoktur. Bazen 1 şey alıp satarsn 10 günlük kârın çıkar. çok yeni bir örnek vericem bir hafta önce 250m e aldığım tılsımı bugün 370m'a sattım. ucuza birşey bulursan kaçırmıycaksın..

-  Bunun haricinde; günlüğümde yazmıştım tıkla üret asalar hazırlayarak muazzam karlar elde edebilirsin..
viewtopic.php?f=137&t=144705&sid=e8403d ... 875cf247fd

-  Ücretli çar kasabilirsin. Eğer holde takılmayı seviyorsan ve de seri bir oyuncuysan çar kasmak zor gelmeyecektır.
örneğin; 5 lvl'den 43 lwl'e   20m'a kasarsın. Düşürdüğün itemler ve sattığın sıradan eşyalar(silah-zırh) işin Extrası olur.

Herkesin kendine sakladığı sırlarıda vardır tabi.. Söyleyebileceklerim bu kadar. Sende kendin için farklı para kasma yöntemleri bulabilirsin :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Büyük bir ihtimal ile tılsım döndürmek için ticaret ile eminönü sunucusuna gidicem gibi gözüküyor
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Tolgacan108 yazdı: 11 Ara 2017 01:06 Merhaba ben oyuna döneli 1.5 ay civarı oluyor ama görüyorumki holde 5 kurus para kasılmıyor metaryaller in fiyatı zaten sürünüyor. Oyunu bir miktar para yatırarak ana tılsımlara sahip oldum tamam. Peki ya şimdi ?
Sizden oyun içinde nasıl para kastıgınızı taktiklerinizi yazmanızı bekliyorum.
Al-sat işi veya Ada madenleri.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

vahdet yazdı: 11 Ara 2017 02:51 -  Eğer plus paket alırsan iyi para kasabilirsin. Örneğin holde sadece eşya satarak 1 saatte yaklaşık 2 - 2,5m para kasılıyor. (tecrübeyle sabittir.)

-  Onun haricinde maden arttırıcılı bir loncaya girerek çok iyi maden kasabilirsin. (sivri ada ve eminönünde)
eğer kendin de artırıcı aldıysan, artırıcılı bir loncaya girmk için para ödemekten kaçınma(çift etki için) örneğin 20m bile ödesen o parayı 1 günde çıkarırsın gerisi kâr kalır sana.

-  Bu arada ticaret de yapabilirsin. ticarette limit yoktur. Bazen 1 şey alıp satarsn 10 günlük kârın çıkar. çok yeni bir örnek vericem bir hafta önce 250m e aldığım tılsımı bugün 370m'a sattım. ucuza birşey bulursan kaçırmıycaksın..

-  Bunun haricinde; günlüğümde yazmıştım tıkla üret asalar hazırlayarak muazzam karlar elde edebilirsin..
viewtopic.php?f=137&t=144705&sid=e8403d ... 875cf247fd

-  Ücretli çar kasabilirsin. Eğer holde takılmayı seviyorsan ve de seri bir oyuncuysan çar kasmak zor gelmeyecektır.
örneğin; 5 lvl'den 43 lwl'e   20m'a kasarsın. Düşürdüğün itemler ve sattığın sıradan eşyalar(silah-zırh) işin Extrası olur.

Herkesin kendine sakladığı sırlarıda vardır tabi.. Söyleyebileceklerim bu kadar. Sende kendin için farklı para kasma yöntemleri bulabilirsin :relaxed:

Mehmet bey güzel bir açıklama ile noktayı koymuştur.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Şuan için tıkla ürete girme. Bir trailer gelir, yatırım boşa gider.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Comolokko »

Tolgacan108 yazdı: 11 Ara 2017 02:01 Hacı bence o daha çok üstü full olmayan tılsımsız arkadaşlar için bir seçenek. Tılsımı olupta üstü full olan çok az kişi vardır yeraltında kasan
ee madem üstün full ve tılsımların tamam neden para kasacaksın onu anlamadım ?
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön