YAPILAN AÇIKLAMA İLE İLGİLİ TAHMİNLERİM.....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Magnus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

YAPILAN AÇIKLAMA İLE İLGİLİ TAHMİNLERİM.....

Mesaj gönderen Magnus »

Nerull'un güncelleme ile ilgili yaptığı açıklamadan bazı tahminlerimi sizlerle paylaşayım

Malumunuz yeni bir bölgenin ve 59 lvlin geleceği kesinleşti yeni eşyalar materyal ve silahların geleceğini söylemiş

Tahminimce bu yeni silahlardan kastı ejder asa,ecel,latif gibi bir grup silah reçetesi o yeni bölgedeki bir karakterden yada yine Rüstem'den satışa çıkabilir çünkü bugüne kadar normal bölgelerin hiçbirinde turuncu renkli itemler düşmedi şimdide düşmez yani yeni şaheser silah reçeteleri bizi bekliyor ve yeni gelecek materyallerden bahsedilmiş bu materyaller karşılığında bu üretim gerçekleşecek.(Bu reçeteler lp ile mi ,normal oyun parası ile mi yoksa kp ile mi satılacak bilmiyorum orası yönetimin vicdanına kalmış :) )

Bu reçetelerin dışında normalde düşen sarı renkli itemlerin değerlerinde de artış olacağını tahmin ediyorum örneğin
49 lvl yücelen bir balyoz 373 max hasar veriyor ve 91-141 aralığında hasar veriyor yeni düşecek 59 lvl itemin özelliğinin adı farklı olacak (alman,urban,yücelen) ve verdiği max hasar da örneğin 420 olacak ve 121-171 vuracak.

Not :Bu değerler kafamdan uydurduğum değerlerdir büyücü arkadaşlar korkmasın :)

Dirençli düşecek itemlerde de artış olacak şuandaki düşen max direnç itemlerin puanı 60 bunun üstü olacak yani anlayacağınız bu düşecek yeni itemlerin özellik ve vuruş puanlarında artış olacağını tahmin ediyorum

Bunların yanında savaşçının kullandığı urban çiftenin sonu gelecek çünki lvl de 10 artış olacak ve urban itemlerin verdiği özellikten yararlanılamayacak örneğin 49 lvl bir karakterinizin itemleri çıkarın ve sadece 1 parça alman item giyin alman itemin verdiği 336 max hasarın baya düştüğünü ve 67 max hasar verdiğini göreceksiniz bu gelecek olan 59 lvl urban itemler içinde geçerli olacak ama yücelen itemler verdiği özelliği tam verecek

2.Not:Hemen büyücülerin keyfi gelmesin yeni bir uzun menzilli silah yada yücelen bir çifte gelebilir çünkü yücelen çifte yok şuanda :)) teşla tabanca var.

Yeni silahların geleceği kesin zaten burda da belirtmiş nerull
''Tahmin edebileceğiniz gibi seviye artışı da yeni eşyalar, yeni silahlar ve yeni materyaller demek. ''

''Yeni eşyalar''dan kastı normal yaratıklardan düşen eldiven ,pantolon , zırh ,ayakkabı ve ceket itemler diye tahmin ediyorum.

Şaheser eldiven ,pantolon , zırh ,ayakkabı ,ceket, gelir mi diye sorarsanız onunla ilgili hiç tahminim yok genelde hep bosslardan düşüyor ama neden onlarında şaheser reçetesi gelmesin gelebilir.

Karakter bilgisi bölümündeki Enerji,kudret, saldırı değeri,savunma ve silah hasarı yeni 59 lvl geldiğinde lvl ile orantılı bir şekilde artacak diye tahmin ediyorum çünkü 1 lvl'den 49 lvle kadar arttı bugüne kadar

3.Not: Artma yada bilir açıklamada sadece şunlara değinilmiş bu konu atlanmış

''Seviye artışıyla birlikte yeni yetenek ve direnç puanı eklenmeyecek, ancak üretim ve toplama puanları artmaya devam edecek.''

Nerull bey buna da açıklık getirirse seviniriz sürprizi kaçmaz :grin:

Benim tahminlerim bu yönde sizinde aklınızda olan şeyler var ise paylaşabilirsiniz ..
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YAPILAN AÇIKLAMA İLE İLGİLİ TAHMİNLERİM.....

Mesaj gönderen cepni »

Sadece hafif silah olmak şartı ile karakterin iki elinede kılıca benzer şeyler fena olmaz
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Eminönü gibi açık bir yer gelir. Sıfır şaheser yalnız tek istisna... O da Philotheos gibi zamanında güçlü olan bir şef yaratığı hunharca topyekun kestikten sonra tek bir şaheser. Tahminim bu yönde.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ukde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mutlak Hüzün

Mesaj gönderen Ukde »

cepni yazdı: 11 Ara 2017 20:51 Sadece hafif silah olmak şartı ile karakterin iki elinede kılıca benzer şeyler fena olmaz
Abartı olacağını düşünüyorum.. bu düşüncenizi.
♦ Kıyametin son rüzgar ürperten, çınaraltı gölgesinde dinlenen yorgun bir UKDE..!

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
İKV Camiaasına'[Geri döndü.] (01.12.2017)

Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

cepni yazdı: 11 Ara 2017 20:51 Sadece hafif silah olmak şartı ile karakterin iki elinede kılıca benzer şeyler fena olmaz
Resim

Şöyle bir savaşçı şaheseri savaşçı sevenleri çıldırtır.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Parlementxx yazdı: 11 Ara 2017 21:07
Resim

Kardeşimm sen bu fotoğrafı neden attınn şimdi hayatıma ne güzel devam ediyordum yine duygulandım...

Acının ve hüznün tadına öyle uzun zaman baktım ki daha güzel tatları hatırlamak çok zor. :thinking_face: :thinking_face:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sonunda Eminönü tarzı bir yer geleceğini tahmin ediyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

SPIEGLEIN yazdı: 11 Ara 2017 21:12
Parlementxx yazdı: 11 Ara 2017 21:07
Resim

Kardeşimm sen bu fotoğrafı neden attınn şimdi hayatıma ne güzel devam ediyordum yine duygulandım...

Acının ve hüznün tadına öyle uzun zaman baktım ki daha güzel tatları hatırlamak çok zor. :thinking_face: :thinking_face:
10 saniye bakınca profil resmim değişti
Resim
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cepni »

Biri normal biri parlak 2 tane latifim var ikisinide takmadan oyunu bırakmak istemiyorum siz ne derseniz deyin bu sizinde hakkınız takmalısınız :D
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön