Sevgili Nerull şu çok yakında kelimesi daha ne kadar çok yakında
Eklenti Paketi Hk.
Re: Eklenti Paketi Hk.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
De, da burada neyi kastetti acaba hmmm ..
kedi
Hocam yapma bari 1 puan gelsin seviye başı. Puan yetmiyor özellikle büyücü sınıfına mevcut puan yetersiz kalıyor.
Everything is about math just math
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Tebrikler
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Kac yıl aradan sonra gelecek olan bir güncellemenin haberini veriyorsunuz ve hala sizi sevdigimizi yorumlarda görebiliyorsunuz. Ama şu oyuncu kitlesine okadar yıl gectikten sonra yeni yetenekleri çok görüyorsunuz.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Yeni yetenek eklenmemesi cok sacma degil mi yani 10 koca level geliyor yeni yetenekler eklenebilirdi bence..
Siginak migrat icin uzulenlere de şunu soylemek istiyorum yeter da yillar gecti bir zahmet oralar da labirent gibi bitsin artik
Siginak migrat icin uzulenlere de şunu soylemek istiyorum yeter da yillar gecti bir zahmet oralar da labirent gibi bitsin artik
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Yeni yetenek eklenince bazı tılsımlar kullanışsız olabilir ve yenisini üretmek de masraflı olabilir.
Kesinlikle eski grup bölgelerinin çöp olcağanı düşünmeyin, mutlaka bunun planlaması yapılıyordur, her bölge işe yarayacaktır, labirentle migratı karşılaştırmak zaten doğru değil. İkisinin birbiriyle alakası yok.Adrianalima yazdı: ↑11 Ara 2017 15:24 Yeni yetenek eklenmemesi cok sacma degil mi yani 10 koca level geliyor yeni yetenekler eklenebilirdi bence..
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Elimizdeki esyalar tilsimlari etkiliycek ornegin 2331 hasarin var % 10 artirirsa tilsim .yeni bolgedeki esyalarda diyelim ki 3000 e yukselttin hasarini % 10 luk tilsimi olan daha guclu olacak veya %20
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Yeni yetenek ve direnç puanı gelmemesi bu paketteki en isabetli tercih olmuş. Zaten gelmesinin oyun dengelerini nasıl etkileyeceğini analiz olarak yazmıştım. Beklentim gayet büyüdü. Mutluluk için teşekkürler.