Gorgardan gelen açıklama
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
Re: Gorgardan gelen açıklama
şu oyun inşallah 7/24 kasmaya değilde akşam saatinde girdiğimizde bi stres atmaya yönelik olur .Yoksa ben öyle 1t ver tılsım al yok 900 saat maden çek falan filan katlanamam artık .Aylık paralı yapın yine gelip oynayalım.

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Net ve öz cevap işte aradığım yönetici budur. Kelime aralarında Perihan merihan diyip herkesi psikopat ettiniz şunu demek bu kadar basit işte tesekkürler Gorgar bey
@MOTUN tasarımlara level denmez
Belki bölümlere yani bölgelere level diyilebilir.
Ama zaten oyunu 49'a kısıtlamak mantıksız olur.Herşeyi bir seviyeye yığamazlar.Umarım seviye sınırı artar.
Ama zaten oyunu 49'a kısıtlamak mantıksız olur.Herşeyi bir seviyeye yığamazlar.Umarım seviye sınırı artar.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Tasarım dediğim zaten bölgeler. Bölgeden başka ne geleceğini bilmediğim için tasarım demek daha uygun geldi.

Güzel haber be
bunca zaman sonra oyuna döneceğim sanırım
birde şu komutları algılama konusunda iyi internet bağlantısına sahip oyunculara singleplayer a yakın bir geri dönüş yapsa oyun çok daha iyi olur daha önce de yazmıştım umarım dikkate alınır ve bir şeyler yapılabilir.
İşte mesele bu kadar. Aylarca bekletmenin bir manası yoktu. Merakımız çoğaldı şuan.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
sonunda be başlıyorum
0 dan
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.