Fikir oyuncularin kendi kendilerine bir sunucu sampiyonasi duzenlemesi.
Basit ve sade bir sekilde anlatayim mevzuyu elimizde 16 veya 32 oyuncu var her biri 10 ar m turnuvaya giris ucreti oduyor.Toplanan para kasa ve hakem gorevi yapacak gonullu bir yoneticide toplaniyor.Kisi sayisina gore ceyrek final veya 2. Turdan baslaniyor para 1. 2. 3. Arasinda bolusturuluyor veya sadece 1. Yani sampiyona veriliyor.Kazanan arkadas bir sonraki turnuvaya kadar Sunucu Şampiyonu tarzinda tag veya rutbe aliyor.
Forumdaki yayincilar turnuvayi tipki bir E-spor maci gibi yorumluyor heyecanla anlatiyor.
Yillardir aklimda olan bir fikir.Simdi rahat olebilirim
Elestiriye oneriye acik
Amaç sunucu sampiyonasi yapmayan veya yapamayan Sobeenin yerini almak.
Biraz alevlenelim
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Biraz alevlenelim
Gönüllü yönetici olurum 
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Börteçin
Bu tarz fikirler benim aklımda hep olmuştur ama tabii dile getirmemiştim.Bende bu tarz etkinlikleri destekliyorum.Biz oyuncular bazı şeyleri yönetimden yapmalarını beklemek yerine kendimiz yapmalıyız.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Börteçin
Evet Olabilir.Hatta ilk rakibin olmayı isterdim
En son Kskberkay tarafından 08 Ara 2017 17:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Yalancıktan kaybedersin sende

- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
yun1010 yazdı: ↑08 Ara 2017 16:40 Merhabalar ben Yunus. Uzun bir süredir yayın yapmıyorum bunun sebebi izlemeye değer etkinlikler yapmadığım. Artık 4+2, 2+2+2. 5+1 Türünde bölge kesimlerinin klasik gelmeye başlamasıdır. Dost Loncamız Olan Just Great Emperor loncasının düzenlediği Sunucu Şampiyonası Etkinliğini birkaç kez izleme fırsatı buldum. Çok eğlenceli, Yaman karşılaşmalara tanık oldum. Lonca Liderleri SırDOLU(Ersin) ile görüşüp yaptığı etkinlik loncayı kurma kararının nerden geldiği hakkında bilgiler aldım. Bundan sonraki Etkinliklerine lonca olarak katılacağız ve yayınlarını ben üstleneceğim. Hem katılım artacak hem de savaşı yakından takip edebileceksiniz.
Yunusi] Loncayı neden kurdunuz ? Etkinlikleri reklam amaçlı mı yapıyorsunuz ?[/i]
Ersini] Aslında bizim amacımız bir reklam show değil, sadece dostluklar edinip eğlenmektir[/i]
Yunus : Etkinliği ne zamandan beridir yapıyorsunuz ve amacınız reklam değil ise ney ?
Ersini] Oyun içerisinde neferlerin daha fazla zevk almasını sağlamak istiyoruz. Sizin de bildiğiniz gibi 6. etkinliğimiz oldu[/i]
Yunus : Bu kadar talep içerisinde nasıl bir meşguliyet içersindesiniz. Ne tür bir his yaşıyorsunuz ?
Ersin : Oyuncuların bizim yaptığımız etkinlikleri sabırsızlıkla beklemeleri bizlere mutluluk veriyor ve böyle bir olaya vesile olduğumuz için gayet mutluyuz.
Yunus : Ayrıca söylemek istediğiniz bir nokta var mı
Ersin : Bu konuda elimden gelen gayreti göstereceğim iyi oyunlar.
KAÇIRMA! EN YAKIN ETKİNLİK SAATİ: Pazartesi saat 20.00'da Sivri Ada Garip. Büyücü Sunucu Şampiyonası
BÜYÜK ÖDÜL: Şampiyona istediği tılsım. Ne olduğu fark etmez.
Pazartesi saat 20.00'da Yayındayız /Sunucu Teşkilat
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
32 kişilik bir katılımla kişi başı 10m para hem kimseyi üzmez hemde zevkli olur, yapılabilir aslında.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Lig gibi bir şey olsa iyi olabilir aslında. Süreklilik katabilir.
yöneticiler o taşın altına elini koymaz. Tanındık 1-2 loncanın liderleri bu işe el atabilir. Her maç ayrıca yayınlanır ve herhangi itiraza mahal bırakmaz.
Everything is about math just math