Eski hermen sermen kutuk
Ilgisi olmayanlar icin 5 m
Koleksiyoncular icin 250 300 m civari
Recetesine 4 tilsim veririm gozum kapali
Kütük yaran
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Kütük yaran
Eski herman kütüğün reçetesi yok zaten de 3 adet elinde kütük reçetesi olan bir zamanlar oyunda samimi olduğum biri vardı bıraktı oyunu adı batuydu çocuğun kuklacıda onda var 1t verilse bile satmam demişti sanırım mezara götürdü onları oyunda uzun zamandır aktif değilParlementxx yazdı: ↑08 Ara 2017 11:41 Eski hermen sermen kutuk
Ilgisi olmayanlar icin 5 m
Koleksiyoncular icin 250 300 m civari
Recetesine 4 tilsim veririm gozum kapali
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Eski herman kütüğü yakın zamanda 90 m den verdim ki çok ucuz bir fiyattı 150 m den satanı da gördüm 5m diyen arkadaş için söylüyorum saçmalıyorsun diğer kütükler okadardır eyw ama eski herman kütüğe o fiyatı teklif etsen küfür yersin kusura bakma
Aynen usta o kütüğün yeri ayrı bilmiyor olabilir arkadaş
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Gecen ay birine buyuk sahra solucan savasci seti 150 m e sattim.Kisiden kisiye degisir bu eski item olayi oyunu guc icin oynayan adam eski arkadaslar zirh ceket recetesini yere atar ben 20 m den alirim.Koleksiyoncu olanlar bilir anlatmak istedigimi.

Kesinlikle haklısın +1Parlementxx yazdı: ↑08 Ara 2017 13:06 Gecen ay birine buyuk sahra solucan savasci seti 150 m e sattim.Kisiden kisiye degisir bu eski item olayi oyunu guc icin oynayan adam eski arkadaslar zirh ceket recetesini yere atar ben 20 m den alirim.Koleksiyoncu olanlar bilir anlatmak istedigimi.
-
Skywalkerr
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Ülkü Ocakları
Buna ek olarak birde itemsiz kütükler var adama gümüşi kütük yarana 80 m yazıyorum çok geliyor 1 m veririm diyor
geçen sene bitane satmıştım 120 m ye itemsiz. isteyene istediğini satabilirsin
)
geçen sene bitane satmıştım 120 m ye itemsiz. isteyene istediğini satabilirsin
eminönü sunucusuna bir tanıdıgım karakterini aktarırken eski püskü itemleride beraberinde aktarttık
mev meteor eldiveni 25milyona satmıştım kuvayı meteor yuzuk vardı onuda 5mye )
kuklacıda mir loncasından yılan meteor takısı olan biri vardı 40m teklıf etmısdım takıya satmamısdı bende sıkıldıgım ıcın koleksıyon parca satmısdım .
mev meteor eldiveni 25milyona satmıştım kuvayı meteor yuzuk vardı onuda 5mye )
kuklacıda mir loncasından yılan meteor takısı olan biri vardı 40m teklıf etmısdım takıya satmamısdı bende sıkıldıgım ıcın koleksıyon parca satmısdım .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.