EN AKTİF VE ZEVKLİ SERVER ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

EN AKTİF VE ZEVKLİ SERVER ?

Mesaj gönderen MainPower »

Merhaba arkadaşlar.En son 5 sene önce İKV oynamıştım.Oyuna tekrardan geri dönmek istiyorum.Şuan oyunda en aktif olunan server hangisi bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ona göre başlamak istiyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: EN AKTİF VE ZEVKLİ SERVER ?

Mesaj gönderen asgsdga »

Sancak, meran ve teşkilat şu günlerde epeyi kalabalık. Oralarda başlayabilirsin. İyi eğlenceler

Dipnot: ortalıkta kimseleri göremezsen panik yapma herkes gece 3-4 gibi giriyor.
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

asgsdga yazdı: 07 Ara 2017 21:38 Sancak, meran ve teşkilat şu günlerde epeyi kalabalık. Oralarda başlayabilirsin. İyi eğlenceler

Dipnot: ortalıkta kimseleri göremezsen panik yapma herkes gece 3-4 gibi giriyor.
Hocam peki o 3ü arasından en aktif ve zevkli server hangisi hocam ?
Kullanıcı avatarı
Galahar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Galahar »

Başlama kardeşim kesinlikle önermem para harcamadan bir yerlere gelmen çok zor oyun hırsız kaynıyor üç beç yardımsever arada yardım edip bölgelere sokuyor onun dışı birşey yok uçuk kaçık adamlara yetişmen bir hayli zor bölgeye girmen için tılsım lazım tılsım üretebilmen için bölgeye girip item toplaman laızm iki ucu boklu değnek tek çaren para yatırmak BAŞLAMA
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Beyazköşk.
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Galahar yazdı: 07 Ara 2017 21:47 Başlama kardeşim kesinlikle önermem para harcamadan bir yerlere gelmen çok zor oyun hırsız kaynıyor üç beç yardımsever arada yardım edip bölgelere sokuyor onun dışı birşey yok uçuk kaçık adamlara yetişmen bir hayli zor bölgeye girmen için tılsım lazım tılsım üretebilmen için bölgeye girip item toplaman laızm iki ucu boklu değnek tek çaren para yatırmak BAŞLAMA
Yani hocam diyorsun ki her şey tadında güzel.Oyun artık eski tadı vermiyor.Ben zirvede bırakayım 2012 'de kalsın mazi.Çocukluğum geçmişti bu oyunla :/
Kullanıcı avatarı
Galahar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Galahar »

MainPower yazdı: 07 Ara 2017 21:52
Galahar yazdı: 07 Ara 2017 21:47 Başlama kardeşim kesinlikle önermem para harcamadan bir yerlere gelmen çok zor oyun hırsız kaynıyor üç beç yardımsever arada yardım edip bölgelere sokuyor onun dışı birşey yok uçuk kaçık adamlara yetişmen bir hayli zor bölgeye girmen için tılsım lazım tılsım üretebilmen için bölgeye girip item toplaman laızm iki ucu boklu değnek tek çaren para yatırmak BAŞLAMA
Yani hocam diyorsun ki her şey tadında güzel.Oyun artık eski tadı vermiyor.Ben zirvede bırakayım 2012 'de kalsın mazi.Çocukluğum geçmişti bu oyunla :/
Aynen öyle yeni bölge gelene kadar forumu takip et oyunun sorunlarının çoğu düzelirse başlarsın ama umudum yok ben 2 ay önce başladım keşke başlamaz olaydım yatırdığım paralar için oyundayım sırf
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Serinplay yazdı: 07 Ara 2017 21:51 Beyazköşk.
Hocam para olmadan iş olmaz diyorlar.Ben para yatırmadan oynayacaktım.Ne diyorsun olmaz mı bu iş ?
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Tılsım sunucusunu tavsiye ederim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Galahar yazdı: 07 Ara 2017 21:54
MainPower yazdı: 07 Ara 2017 21:52
Aynen öyle yeni bölge gelene kadar forumu takip et oyunun sorunlarının çoğu düzelirse başlarsın ama umudum yok ben 2 ay önce başladım keşke başlamaz olaydım yatırdığım paralar için oyundayım sırf
Hocam tüm şevkim kırıldı ya.PC çok iyi pc de değil.Ne oyun oynacağım ben şimdi :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön